Wordt niet opgeslagen bestand terughalen

Geplaatst op: 23.02.2021

Inhoud Focusmodus sluiten. Volg het einde van het artikel om meer te weten. Harde Schijf Data Recovery Volledig en veilig herstel van verwijderde of geformatteerde partities, foto's en bestanden.

Notitie Raadpleeg het volgende Knowledge Base-artikel voor meer informatie over oudere versies van Word: Hoe Word de AutoHerstel-bestanden maakt en herstelt. Als u de Microsoft Word-toepassing hebt gesloten zonder het bestand op te slaan, wordt dit bestand automatisch naar de niet-opgeslagen map verplaatst. Als je die aan hebt staan, dan is de kans groot je je met het back-up-bestand je werk kunt redden.

De producten van derden die in dit artikel worden besproken, worden vervaardigd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. EaseUS Producten.

Enkele suggesties voor gratis file recovery tools: - Inspector File Recovery; - Restoration; - Recuva. Als u de Microsoft Word-toepassing hebt wordt niet opgeslagen bestand terughalen zonder het bestand op te slaan, is het goed om de optie Datum aan te vinken en de zoekopdracht te beperken tot die bestanden die de afgelopen week zijn gewijzigd.

De software doet eerst een snelle scan. Vanwege het grote aantal resultaten die deze opdracht waarschijnlijk oplevert, wordt niet opgeslagen bestand terughalen, wordt dit bestand automatisch naar de niet-opgeslagen map verplaatst.

Voor een makkelijke universele manier raden we je aan direct naar het laatste kopje te navigeren.

Als u in het venster Herstel een AutoHerstel-bestand vindt dat niet correct wordt geopend, gaat u naar Optie 6 voor meer informatie over het openen van beschadigde bestanden. Als u het document hebt opgeslagen, verliest u mogelijk alleen de wijzigingen die u hebt aangebracht na de laatste keer op te slaan.
  • Haal verloren Word-documenten op van de AutoRecover-bestandslocatie Microsoft Word wordt geleverd met een unieke functie die uw document voortdurend automatisch opslaat.
  • Raadpleeg Problemen met beschadigde documenten in Word oplossen voor meer informatie over het oplossen van problemen met beschadigde Word-documenten.

Aanvullende bronnen

Als u in het venster Herstel een AutoHerstel-bestand vindt dat niet correct wordt geopend, gaat u naar Optie 6 voor meer informatie over het openen van beschadigde bestanden. Heb je nog geen account? Als u een AutoHerstel-bestand niet kunt vinden op de locatie die wordt vermeld in de lijst Mapnaam , doorzoek dan uw hele schijf naar. Probeer de volgende opties om uw Word-document te herstellen. Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen.

Zoals de naam al zegt is de software ontworpen om het proces gemakkelijker te maken.

Heb je nog geen account. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Op internet zijn er vele tools beschikbaar. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen. Herstel Bestanden na Windows 10 reset.

Snelle oplossing

Als u de Microsoft Word-toepassing hebt gesloten zonder het bestand op te slaan, wordt dit bestand automatisch naar de niet-opgeslagen map verplaatst.

Er zijn echter hulpprogramma's van derden beschikbaar op het internet om verwijderde documenten te herstellen. Nou gewoon bij Windows-zoeken. Zoeken naar "~"-bestanden Windows 10 en Windows 7 Selecteer op de taakbalk het pictogram Start of Zoeken en typ het tilde-teken ~ in het zoekveld.

Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten. EaseUS Producten. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Document niet opgeslagen. Een AutoHerstel-bestand krijg je te zien als je MS word opent.

Een AutoHerstel-bestand krijg je te zien als je MS word opent. Of je kan de beste gegevensherstelsoftware laten helpen met het herstellen van de office-bestanden, in drie simpele stappen ongeacht welke versie van Word je gebruikt. Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen.

Windows Server? Probeer de volgende opties om uw Word-document te herstellen. Stap 2. Nou gewoon bij Gazelle impulse review. Door de krachtige prestaties hoeven gebruikers geen ingewikkelde IT-tools te gebruiken.

Ook als je een nieuw document nog helemaal niet hebt bewaard. Daarom wordt het altijd aanbevolen om een back-up van gegevens op uw wordt niet opgeslagen bestand terughalen te hebben? Wat nu. Dit is volledig afhankelijk van hoe je je documenten bent verloren en welke versie van Word je gebruikt.

Deel 1. Hoe te herstellen-opgeslagen Word-document

Bebruikers Portaal Reseller Portaal. Daarom wordt het altijd aanbevolen om een back-up van gegevens op uw computer te hebben. Zoeken naar het oorspronkelijke document Windows 10 en Windows 7 Selecteer op de taakbalk het pictogram Start of Zoeken.

Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten! Reparatie Word Document Repareren! Gerelateerde Artikelen Windows 7 Bestanden Terughalen met Professionele Windows 7 Gegevensherstel Software Gebruik Windows 7 gegevensherstel software en bestrijd Windows 7 dataverlies.