Van uren naar minuten

Geplaatst op: 23.12.2020

Je deelt het getal twee keer door Zeg bijvoorbeeld dat we 3 uren en 9 minuten om willen zetten in alleen uren.

Bespreek het belang van het omrekenen van dagen, uren, minuten en seconden. Deel eerst het aantal seconden door 60 om het om te zetten in minuten. Vermenigvuldig met 60 om weer terug bij het aantal minuten te komen.

Ja Nee. Vergelijken van verhoudingen en percentages. Leg uit hoe je van uren naar minuten kunt omrekenen en andersom. Vermenigvuldig met 60 om weer terug bij het aantal minuten te komen.

Gerelateerde artikelen. Digi-doener: Wat is balans: dat zoeken we op.

Bespreek nogmaals het belang van het kunnen omrekenen van dagen, uren, minuten en seconden. Je kan dit op een paar verschillende manieren doen.
  • Digi-doener: Mijn netwerk.
  • EspaƱol: convertir minutos a horas. Bij minuten en seconden is ook maar 1 stap nodig.

Meten en kloklezen : Instructiefilms

Omrekenen van dagen, uren, minuten en seconden Instructieles. In andere talen English: Convert Minutes to Hours. In dit artikel: Minuten omzetten in uren. Tenzij je minuten in een heel aantal uren zijn omgezet, zal je een antwoord met een decimaal of breuk krijgen.

Andersom doe je eerst keer 60 en vervolgens keer

In dit geval beginnen we door minuten op te schrijven. Dagstarters: Verborgen object herfst. Laat zien wat er gebeurt als je van dagen naar uren gaat omrekenen en andersom. Gebruikersportaal Verras me, van uren naar minuten. Als je een rekenmachine gebruikt, typ het aantal dan gewoon in. Bespreek nogmaals het belang van het kunnen omrekenen van dagen, uren.

Beschrijving

Log in Probeer het gratis. Als je hulp nodig hebt met het delen en vermenigvuldigen van breuken, zie dan dit hulpartikel van WikiHow. Digi-doener: Wat is balans: dat zoeken we op!

Medeauteur door 13 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren. Laat ook deze sommen weer door de leerlingen. Zet een uitdagend rekenraadsel klaar op het digibord. In dit artikel: Minuten omzetten in uren.

Portugus: Converter Minutos em Horas.

Beschrijving

De leerlingen zetten de uren om in minuten. In andere talen English: Convert Minutes to Hours. Nu is het aan jou om de berekening op te lossen. Als je een rekenmachine gebruikt, typ het aantal dan gewoon in. Digi-doener: Wat is balans: dat zoeken we op!

  • Dit deel zal je met 60 moeten vermenigvuldigen.
  • Digi-doener: Voor niets gaat de zon op.
  • Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.
  • In dit geval beginnen we door minuten op te schrijven.

Creer bouwwerken en patronen met behulp van patroonblokken. Zet een zoekopdracht klaar op het digibord. Tenzij je minuten in een heel aantal uren zijn omgezet, zal je een antwoord met een decimaal of breuk krijgen.

Leg uit hoe je van dagen naar seconden kunt omrekenen en andersom? In dit artikel: Minuten omzetten in uren. Verschillende activiteiten voor van uren naar minuten Halloween.

Tijd omrekenen

In dit geval beginnen we door minuten op te schrijven. Aan dit artikel hebben 13 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. De leerlingen zetten de uren om in minuten.

De leerlingen maken eerst een opgave waarin ze minuten naar uren moeten omrekenen. Digi-doener: Leg de geschiedenis vast. Bijvoorbeeld van uren naar minuten.