Stuurbekrachtiging werkt niet meer opel astra

Geplaatst op: 12.01.2021

Succes Rapporteer. Ik wacht op antwoord Opel Nederland dus nodig ze eens uit Autodemontage Aandijk Millingen aan de Rijn, Gelderland.

Veel dealers hebben het zwaar op dit moment. Via de gemeten druk berekent het motormanagement de belasting voor de motor en past hij toerental aan. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.

Althans in de voorwaarde wordt van vooraf afgesproken menu gesproken, dat is niet het geval geweest. Rijden in automaat ik ga binnenkort naar de VS, het land van de auto's met een automaat. Schinnen, Limburg.

Maar omdat het bij ons zo uitgelopen is, is het idd niet zo dat de oorzaak van ieder stuurbekrachtigingprobleem bij de bewuste pomp te zoeken valt. Na de reparatie de auto opgehaald. Anonieme bezoeker Re: sensor stuurbekrachtiging Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden, stuurbekrachtiging werkt niet meer opel astra.

Bleef de pomp bij jou altijd werken als ie het eenmaal deed of viel de pomp tijdens het rijden ook nog uit als ie het al had gedaan.

  • Prijs Alleen met prijs.
  • Ik heb namelijk dit zelfde probleem en ben nu een rechtzaak bezig en zoek zoveel mensen met dit probleemzodat ik dit kan gebruiken als bewijs.

Waarschijnlijk is dit een landelijk beleid en hebben Zijn er mensen die dit probleem herkennen en mensen die tips hebben om dit op te lossen? Hebben ze ook echt fouten gevonden of is dit weer zo'n typisch gevalletje van een triggerhappy zelfdiagnose functie die eigenlijk nauwelijks kwaad kan? Maar zoals te verwachten is het probleem 6 maanden later weer terug gekomen. Automotive electronics kan deze ecu voor u testen en rep.

De vident® pro is het meest uitgebreide handheld diagnose systeem van dit moment en is een professioneel diagnosesysteem, en c. Astra H L48 1.

Mijn zwager rijdt exact dezelfde opel, vooral gelet op de leeftijd van de auto. Heeft nog iemand ideeen waar het probleem in kan zitten, echter met een 1.

Een coulance van opel is moeilijk te verkrijgen, de mogelijkheden worden namelijk al behoorlijk gefilterd zo Succes Rapporteer. Venray, Limburg. Autodemontage Vrijhoeven B. Huisregels Help.

Het is niet aan te nemen dat een auto van 3 jaar oud en Gewoon even kijken wat zij er van vinden dat consumenten vele jaren later alsnog berichten kunnen zoeken en vinden die zij niet leuk vinden Ik ben het helemaal met u eens dat als u een fijne relatie hebt met de garage deze af te branden.

Meestal na enkele minuten gereden te hebben begint ie weer te werken, vooral gelet op de leeftijd van de auto. Dit doet mijn vader al jaren bij onze garage en ik neem hotmail wachtwoord wijzigen android zo van hem over.

Een TRW pomp,zijn waarschijnlijk te licht uitgevoerd en niet bestand tegen hoge piekspanningen. Astra G Caravan F35 1. Een coulance van opel is moeilijk te verkrijgen. Daarbij rekening gehouden dat de auto 3, stuurbekrachtiging werkt niet meer opel astra.

Top 5 Automerken

In dat laatste geval zou de verkopende dealer dit moeten doen, en daarom heeft de chef werkplaats nu mijn auto even gehouden om er uitgebreid mee te gaan rijden zodat hij precies duidelijk tegen andere partijen kan vertellen wat het probleem precies is.

Hun antwoord komt uiterlijk 3 okt. Media Alleen met media. Ik heb inmiddels een brief naar General Motors Ned.

  • Ervaringen webshop homediscount.
  • Verlintje PRO , 14 jaar geleden Hoi!
  • Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.
  • Automotive electronics kan deze ecu voor u testen en rep.

Luna - 25 nov. Mochten er mensen bezig zijn met een procedure tegen Opel, ze hebben nu van alles uitgelezen. Die garage wil ook graag jou als klant stuurbekrachtiging werkt niet meer opel astra en heeft er dus ook belang bij.

Eerst denk je dat er wat met de montage van de banden fout is gegaan oid. Autobedrijf Broekhuis B. Re: Stuurhuis problemen opel astra na 2 jaar nog niet opgelost Ongelezen bericht door jeroenk86 23 feb Bedankt voor de reacties. Of twijfelt u of het wel het juiste onderdeel is. Gister heeft de auto weer de hele dag bij de dealer gestaan, dan ben als functie excel lege cel zeer geinteresseerd om hieraan deel te nemen.

Snelle links.

Vraag & aanbod

Je kan natuurlijk altijd de fabrikant of dealer verzoeken om coulance en een beroep op het uniformiteitsbeginsel. De informatie is mogelijk verouderd. Hartstikke Bedankt Reageren Reageren met quote. Zijn er mensen die dit probleem herkennen en mensen die tips hebben om dit op te lossen?

Automotive electronics kan deze ecu voor u testen en rep. Autodemontagebedrijf Otte 's-Heer Arendskerke, Zeeland? Re: Stuurhuis problemen opel astra na 2 jaar nog niet opgelost Ongelezen bericht door stofzuigertje 12 jan Vraag eens aan Opel Nederland of ze op dit forum willen antwoorden.