Nefit smartline storing 3y

Geplaatst op: 03.03.2021

Nefit laat weten dat de 3Y-storing betekent dat de ventilator niet goed draait en dat ik het beste even contact kan opnemen met een installateur. Nee, dat doen wij niet.

Johan Daar vind je diverse erkende Nefit-dealers bij jou in de buurt. Die kans hebben wij in dit geval gemist en dat is jammer. Snel reageren op een tweet is een kans om een goede beurt te maken. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Meer info staat er niet op het display. Hallo, Wij hebben hier een Nefit Turbo 32H met storingscode 3.

Ventilator draaid te snel, nefit smartline storing 3y. CV-Shop Hij besluit de ventilator te vervangen. Hallo ik heb net ook de storing 6a gekregen van der burg eindhoven de ketel. U neemt het slangetje los van P1 en sluit hem aan op P2. Nefit - een machtig mooi merk met prachtige producten - heeft ongetwijfeld een verklaring voor het feit dat zij na enkele dagen nog niet heeft gereageerd op mijn tweet en mail.

Hij helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten.

Nefit Smartline ventilator incl. pakkingset, 73639, 7099387

Myrno En nog steeds geen warmte…. Ik vertel hem wat er aan de hand is. Ook hier water in het slangetje. Laat je eigen installateur het afweten en pas na het weekend met een reactie komt op een storing, tja dan heb je zeker een punt! Wat kan ik daar aan doen?

  • CV-Shop En nog steeds geen warmte….
  • Het is in mijn huis dan 13 graden, verre van aangenaam. Wat ik in mijn blogartikel niet heb vermeld en nu graag wél doe, is dat Ruud, de installateur in kwestie, de loftrompet stak over Nefit en de Nefit-producten.

Timmey Ik google wat en vind iets over problemen met de ventilator? Ik vertel hem wat er aan de hand is. Wat kan ik doen? Over Nefit smartline storing 3y Reichardt. Trek beide slangetjes van de meetpunten P1 en P2 op de brander.

De ketel herstart. Daarna weer terug zetten. Florence Woonplaats: H´wijk CV-Shop

In winkelmand Details. Met vriendelijke groet en alvast hartelijk dank voor het meedenken. Ik google wat en vind iets over problemen met de ventilator. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Stekker van het toestel er 10sec uithalen en weer terug plaatsen!

Daarna weer terug zetten. Ja hij geeft iid geen signaal. Slangetjes op een Smartline? Wellicht de oorzaak?

Haal deze er af en blaas goed door? Waardering 4. Dat de vonk overspringt, is bij mensen geen probleem. Waar staat 3L voor en wat moet ik doen. Ruud belooft me vanmiddag nog naar Alkmaar te rijden om een nieuwe ventilator te halen en rond Na drie dagen smaakt dat bericht als mosterd na de maaltijd.

Het is een nieuwe trend. Een echte goede oplossing ben ik nog niet tegen gekomen. Mij Fasto FC gaf storing nefit smartline storing 3y.

Uw antwoord

Vrijdag 27 maart. Ik heb vandaag mijn cv gevuld omdat hij daarom vroeg maar er stond ook een knipperend symbool 3L. En wat erger is: ik zit zonder wifi en verwarming.

Ik heb dus bijgevuld en nog is dat knipperende symbol 3L aanwezig. Ik google wat en vind iets over problemen met de ventilator. Bij dezen excuus voor de slordigheid.