Hoe zet je een youtube filmpje in powerpoint mac

Geplaatst op: 22.02.2021

Hetzelfde geldt voor een YouTube filmpje in PowerPoint Opmerking:  De taak van dit artikel is volbracht, het wordt binnenkort teruggetrokken. Het gevolg van deze beëindiging is dat u in PowerPoint geen video's meer kunt afspelen.

Er zal een scherm openen die de code toont die u moet gebruiken. Video: een video vanuit YouTube invoegen in PowerPoint U krijgt drie keuzes te zien: vide van bestand; video van website; en clipart video. Plak de invoegcode in het vak Van de insluitcode van een video en klik op de pijl. Als u een abonnement opMicrosoft voor bedrijven of onderwijs hebt, kunt u ook een onlinevideo invoegen via Microsoft Stream.

Blader naar de map waarin u LiveWeb hebt geïnstalleerd in stap 9 van de vorige procedure, selecteer LiveWeb.

Dit scenario ken je vast wel: je wilt tijdens je presentatie een video aan het publiek laten zien, maar je hebt alleen een YouTube link. U kunt de opname eenvoudig bewerken en belangrijke details in wat is het gemiddelde pensioenbedrag in nederland film of geluid markeren. In PowerPoint voor Microsoft voor Mac kunt u ook een onlinevideo invoegen van Microsoft Stream, een videoservice voor bedrijven.

U kunt hier een volledig overzicht van vereisten en ondersteunde indelingen bekijken. Selecteer in het dialoogvenster van het Vertrouwenscentrumde optie Alle macro's uitschakelen met melding en klik vervolgens op OK. Tijdens de diavoorstelling kun je de video hoe zet je een youtube filmpje in powerpoint mac bedienen zoals in je browser.

In het dialoogvenster Onlinevideo plakt u het adres dat u hebt gekopieerd in stap 2. Het niet-gecomprimeerde bestand wordt gekopieerd naar uw computer. Kies hier voor video van bestand en klik er op.
  • Internet Explorer 11 is een onderdeel van het Windows-besturingssysteem en volgt de Lifecycle-beleid voor het product waarop het is geïnstalleerd.
  • Contact opnemen met ondersteuning. Klik op het tabblad Bestand van het werkbalklint en vervolgens op Opties.

Embed YouTube in PowerPoint: verschillende versies

Houd er rekening mee dat Internet Explorer 11 wordt ondersteund in een browser. Wanneer dat is gebeurd, verschijnt er een zwart vakje op de dia.

Hoe past u de kleuren van afbeeldingen aan in powerpoint Read more. Klik op Nieuwe Toevoegen om de invoegtoepassing LiveWeb toe te voegen aan de lijst. Met behulp van verschillende plug-ins zou je alsnog een online video in PowerPoint kunnen plaatsen.

  • Plak de invoegcode in het vak Van de insluitcode van een video en klik op de pijl. Dan wordt de video direct afgespeeld wanneer je bij de slide bent aangekomen tijdens je presentatie.
  • Blijf een stap voor met Microsoft Dit is hoe het werkt:.

Ja Nee. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. U krijgt nu een scherm te zien die vraagt of u wiet kweken met lamp legaal video automatisch af wil laten spelen wanneer die dia wordt getoond of pas wanneer u klikt.

Geen videobestand. De video neemt de volledige dia in beslag, dus u kunt het beste helemaal opnieuw beginnen. Beoordeling: 4.

Video-effecten toevoegen

Voer uw naam in! Kopieer het https: adres van de webpagina. U krijgt nu een scherm te zien die vraagt of u de video automatisch af wil laten spelen wanneer die dia wordt getoond of pas wanneer u klikt.

Gepost door: Koen Glazer Op naar Schermrecorder. Opmerking:  De taak van dit artikel is volbracht, het wordt binnenkort teruggetrokken. U bent nu klaar om de invoegtoepassing te gebruiken? Het enige dat u hoeft te doen is een artistieke video te maken zodat uw presentatie nog aantrekkelijker en boeiender wordt. Voor deze upgrade moet u een versie van Windows hebben die uw versie van Office ondersteunt.

Voer een geldig emailadres in.

Video afspelen

Het is niet langer een probleem om een video aan uw PowerPoint toe te voegen. Is het een lang filmpje? Klik op de afspeelknop op de video om deze te testen. Het gevolg van deze beëindiging is dat u in PowerPoint geen video's meer kunt afspelen.

Hoe past u de kleuren van afbeeldingen aan in hoe zet je een youtube filmpje in powerpoint mac Read more. Dat zou ik je alleen niet aanraden: het kost namelijk meer moeite en het resultaat is niet echt om over naar huis te schrijven. Op het gebruik van onlinevideo's zijn de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van de provider van toepassing. Zoek de video die u wilt invoegen op een dia. Youtube in powerpoint presentatie sony e reader niet herkent internetverbinding 12 oktober.

Klik op Nieuwe Toevoegen om de invoegtoepassing LiveWeb toe te voegen aan de lijst. Klik in stap 3 op Volgendetenzij u eerst optionele instellingen wilt wijzigen voor uw video.

Houd er rekening mee dat Internet Explorer 11 wordt ondersteund in een browser. U kunt de opname eenvoudig bewerken en belangrijke details in de film of geluid markeren. Niet alle video's van deze websites kunnen worden ingesloten. Handige sneltoetsen voor powerpoint tijdens uw presentatie Read more.

Je voegt op de volgende manier een YouTube video in PowerPoint Krijg ze nu. Ga op het lint naar het tabblad Invoegen en selecteer in de groep Media de optie Onlinevideo? De video wordt in de dia ingevoegd.