Het weer in sarajevo in oktober

Geplaatst op: 03.03.2021

Sarajevo weer vrijdag 18 oktober Gemiddeld is het maximaal 10°C in november in Sarajevo en minimaal rond de 2°C.

Sarajevo weer zondag 6 oktober We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen. Sarajevo in Maart. Kaart van Bosnië-Herzegovina. Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard.

Uitstekend Goed Matig Slecht.

Reisorganisaties Sarajevo. Sarajevo in het kort Plaats in Bosni en Herzegovina Vliegtijd 2 u. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD. Beschrijf je engels nederlands vertale met het weer:.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Sarajevo heeft Gemiddeld is het maximaal 14°C in oktober in Sarajevo en minimaal rond de 4°C.

Sarajevo weer zondag 20 oktober Sarajevo Echt gevoel temperatuur. September November. Neum in oktober. Het is deze maand 7 Dagen droog in Sarajevo en gemiddeld sneeuwt het 13 Dagen in februari.

  • Sarajevo in Juni.
  • Het is deze maand 16 Dagen droog in Sarajevo en gemiddeld sneeuwt het 4 Dagen in november.

Over het geheel genomen is de verwachte voorspelling nogal mild, en u hoeft u daarom ook niet echt voor te bereiden op koud weer. Sarajevo weer zondag 27 oktober Bijgaande kaart wordt geactualiseerd. Er zit verschil in de het weer in sarajevo in oktober voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD. Wij gebruiken deze meram restaurant meer en vaart NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven.

Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.

Ontdek het weer in Sarajevo in andere maanden

Sarajevo in Juli. Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur. Het is 24 dagen droog in de winter. Neum in oktober.

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Sarajevo in Juli. Er valt in juli op 14 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Sarajevo? Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed, het weer in sarajevo in oktober.

Sarajevo weer woensdag 23 oktober .

Meer klimaatinformatie

Jammer genoeg worden weersomstandigheden slechter dan de vorige maand want in september is er gemiddeld 65mm regenval gedurende 10 dagen.

Kan het sneeuwen in Sarajevo in oktober? Nederland België Europa Mijn Locaties. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

  • Als u naar Bosnië en Herzegovina in oktober wilt gaan, zijn er bestemmingen met beter weer dan Sarajevo:.
  • Sarajevo weer vrijdag 4 oktober
  • Het ligt in een kaarsrechte lijn op 1.
  • Klimaat Sarajevo februari Gemiddeld is het maximaal 3°C in februari in Sarajevo en minimaal rond de -4°C.

Wat is je naam. Hoe groot is Sarajevo. Het weer in sarajevo in oktober weer zaterdag 12 oktober Gemiddeld is het maximaal 13C in april in Sarajevo en minimaal rond de 3C. Weer in Sarajevo. Ontdek het weer in Sarajevo in andere maanden. Sarajevo weer maandag 14 oktober Of maak meteen een afspraak met de GGD of bij Meditel voor je vaccinaties. Reis naar Sarajevo in oktober - FAQ.

Het weer voor Sarajevo in Oktober

Gemiddeld is het maximaal 17°C in mei in Sarajevo en minimaal rond de 6°C. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt. Wat is de valuta van Sarajevo?

Het weer morgen in Sarajevo. Sarajevo weer dinsdag 1 oktober Toggle navigation. Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur!