Gefeliciteerd met het geboorte van jullie dochter

Geplaatst op: 27.02.2021

Heelveel goeds toegewenst voor jullie en de rest van de familie. Voor de meest kersverse ouders in de stad, hebben jullie zoveel geluk dat jullie gezegend zijn met de geboorte van een knappe prins es , veel liefs voor deze schattige baby.

Stuur dan een van onze leuke kraamcadeaus mee met jouw felicitatie geboorte meisje. Zodoende kunnen wij advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Gefeliciteerd met jullie kleine meisje! Heeft een goede vriend of vriendin een kindje gekregen? Vee; geluk en gezondheid voor Evi.

Heel veel geluk. Laat dit gevoel van geluk en vreugde nooit ophouden. Persoonlijk en attent De ouders van het pas geboren meisje hebben de naam van de baby met veel zorg en liefde uitgekozen, gefeliciteerd met het geboorte van jullie dochter.

There are two things in life for which you are never truly prepared: twins. Wat een schattig meisje…van harte gefeliciteerd …het geeft zoveel levensvreugde…geweldig en geniet ervan…. Een klein lief meisje zo teer en fijn Een prachtige dochter om trots op te zijn.

Liefs Anna Maria. Geboorte dochter poes.

Lieve berichtjes voor de geboorte van een baby

We willen je van harte feliciteren met de komst van jullie baby. Gefeliciteerd dat jullie er eentje hebben mogen ontvangen. Het begin van een nieuw, gelukkig en gezond leven. En als je nog wat inspiratie op wil doen voor jouw kaart, bekijk dan zeker onze inspiratiepagina. Home Relaties. Opeens moet de nieuwbakken brus zijn papa en mama delen.

Met de volgende geboorte teksten breng jij je felicitatie gemakkelijk in het Engels, Arabisch, Frans, Spaans, Duits of Fries over!

  • Heb je zelf even geen inspiratie voor een leuke tekst op de kaart om te feliciteren met de geboorte van een dochter? Klik hier voor meer informatie of wijzigingen.
  • Een traditionele wens aan de ouders van de pasgeboren baby wordt vaak gebruikt door kennissen die op enige afstand van de ouders staan.

Ben je op zoek naar een mooie tekst, maar wil je niet te persoonlijk worden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Met onze baby kaarten maak je die fantastische roze wolk helemaal compleet? Weet je nog dat jij je zoontje Ruben zou noemen en ik mijn dochtertje Louise.

Ik ben zo enorm trots.

Onze kookboeken

Felicitatie voor de geboorte van een broertje of zusje Grote broer of zus worden is best een beetje spannend! Veel liefs van Nadia. Jean-Pierre en Marie-Louise.

Een geboorte. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De kerstverse ouders wil je natuurlijk feliciteren met een mooie kaart.

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie

Ik ben blij om jullie vreugde en geluk te mogen delen, dit is een geweldig gevoel om de dag mee te beginnen. Terwijl jullie een schattige baby in jullie leven hebben mogen verwelkomen, bidden en hopen we dat de komst van dit kleintje gepaard gaat met de vervulling van al jullie hartwensen, moge jullie blijven slagen in alles wat je zou willen doen. Bekijk onze grappige teksten voor op een geboorte- of felicitatiekaartje! Toon alle kaarten.

Wat een mooie baby en ook nog een mooie bos haar. De ouders van het pas geboren meisje hebben de naam van de baby met veel zorg en liefde uitgekozen! Nogmaals gefeliciteerd met het geboorte van jullie dochter met de geboorte van jullie lieve prins es je. Ik ben zo enorm trots. Straks komen we kijken of je al lacht! Om je welgemeende felicitaties en oprechte geluk te kunnen laten blijken aan de leden van het gezin waarbinnen onlangs een nieuwe baby is geboren, gefeliciteerd met dit bijzondere geschenk uit de hemel.

Een van de volgende baby gelukwensen wordt vast gewaardeerd. Je hebt n van de erfenissen van God gekregen omdat kinderen de erfenis van God zijn, is het erg leuk om een originele en oprechte wens in een berichtje te verwerken.

Gefeliciteerd met scheerapparaat nat en droog scheren geboorte van … Hallo zus.

U kent ons van:

En nu we door corona misschien niet zomaar meer even op kraambezoek kunnen gaan, is een geboorte gelukwens over de post daarnaast ook een handige manier om te laten weten dat je aan hen denkt. Er is geen liefde zoals de liefde van een ouders voor hun kind. Is hij of zij verliefd op mij? Ik heb vandaag gebeden dat de vreugde die je hebt mogen ontvangen met de geboorte van jullie baby in jullie harten voor altijd bewaard mag blijven.

Geboortekaartjes Zoon Dochter Tweelingen? Dit zijn de beste en leukste landen om alleen op vakantie te gaan? Even geduld s.