Gedicht ik mis je en ik hou van je

Geplaatst op: 27.02.2021

De dag, warm en zonnig Ik kijk maar de hemel, naar de gouden zon Ze schijnt schitterend, warm en mooi Net als in mijn gouden droom Mijn hart vult zich met kostbare herinneringen uit het verleden Met een glimlach herinner ik mij deze prachtige dagen Ik ben niet verdrietig dat jij ver weg bent Ik ben gelukkig En kijk naar de gouden zon En realiseer me, dat ik van je hou Elke moment meer en meer Ook morgen, denk ik aan jou. Ik hou van je ogen, en je gezicht Ik hou van je wanneer je naar me kijkt Ik hou van je wanneer je naar me staart Ik hou van je omdat jij aan me denkt Ik hou van het feit dat onze liefde puur is Ik weet dat jij er voor altijd zult zijn Ik hou van je, dat wil ik gewoon even kwijt.

Alsof ik jou niet meer vertrouw.

Gemaakt door Ikcin. Jij hebt mij in je macht. Je mooie ogen je stralende lach. Ik kon niet meer eten, jij was alles waar ik aandacht, Ik kon gewoon niet anders, de liefde heeft te veel macht.

Gemaakt door SH Waarom jij?

Ik laat je nooit gaan Ingezonden door Camping de veenhoop te koop Ja Ik heb je lief zoals je een gouden zomerdag bent Als het regent, God wat is het toch heerlijk om met jou te zijn, al sinds ik je tegenkwam.

Ingezonden door Lilsweetlady Secret. Ik praat tegen je vrienden Maar wat ik tegen jou wil zeggen, weet ik niet Hopelijk komt ooit het juiste moment Dat ik weet wat ik moet doen Dat ik weet wat ik moet zeggen. De liefde tussen ons is zo sterk als een waterdam, als je hier bent als de dagen even tegenzitten.

Als gedicht ik mis je en ik hou van je bij me be.

Waarom krijg ik geen antwoord?

Ik mis je gedichten

Dat verlangen naar jou K leine l iefdesgedichtjes 1 Ik noem je Met jou wil ik mijn leven delen. Je bent mijn engeltje, jij doet me leven Daarom wil ik je iets teruggeven Een roos voor al die dingen Waardoor mijn hartje zo luid gaat zingen Gemaakt door Benedikt Liefde.

Gemaakt door SH Zo fijn Woorden schieten te kort, als je ziet hoe onze toekomst wordt.

  • Zwijgen zegt soms meer dan spreken die blik van jou zegt dan oneindig veel jou ogen kunnen liefde preken en voel ik een brok in mijn keel. Ingezonden door xxKellyxx Het liefste van het liefste.
  • Als ik je tranen zie, dan denk ik: Hoe moet het morgen? Ingezonden door Angelke Weet je?

En ik van geluk in de wolken zweef? Men heeft me vaak verteld, ik wil gewoon met jou snuit aan snuit!, hoe diep het gaat. Ingezonden door Angelgirl Vloedgolf? Jij bent voorgoed gegaan Zelfs geen vaarwel Mijn dagen zullen voor altijd eenzaam zijn Ik vraag me af waarom. Je be.

Hart vol liefde

Volgens mij wordt het nog mooier dan we beiden durfden dromen. Ingezonden door Veerle Peeters Tegenpolen. Gemaakt door Nijntje voor Arjan Love ya Plots was je daar je streek even door mijn haar Kriebelde in mijn nek dat maakt me altijd gek Je weet precies wat je doet en je kan het ook zo goed Gek van verlangen maak je me dan zoals alleen jij dat maar kan Het verlangen word dan gesust als je me heel intens kust Heerlijke momenten met jou dat is waar ik van hou Gemaakt door Blondy Jij Toen ik je de eerste keer zag verdwenen al mijn zorgen JIJ was het ja JIJ Toen ik je de tweede keer zag stond de wereld opeens stil JIJ was het ja JIJ Toen ik je de derde keer zag wist ik het zeker ik laat je nooit meer los JIJ bent van mij ja JIJ Gemaakt door Xena Verliefd op mijn beste vriendin Ik hou van mijn beste vriendin..

Ingezonden door Jada Een hartstochtelijke kus. De muziek offline luisteren iphone gratis en de liefdegedichtjes zijn ingezonden door diverse dichters speciaal voor op deze website.

Er staat een roos in mijn tuin die nooit zal verdwijnen Jij bent als een ster aan de hemel Die schittert in de nacht Jij bent alles wat ik ooit van iemand heb verwacht Jij bent als de zon in mijn leven Als het licht in mijn hart Jij bent mijn alles Ja. Liefde zal haar weg vinden. De fijne momenten die je met elkaar deelde dat zal jou helpen om verder door het leven te gaan.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Ingezonden door Angelgirl Vloedgolf. Gemaakt door E'tje Nooit gedacht Het dacht zo van mezelf dat het me nooit overkomen. Elke keer als jij zegt: Ik houd van jou, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Want jij

  • Dat ik van je hou, zal je nu wel weten.
  • Een rode roos Violen zijn vaak blauw Ik heb je rode rozen gegeven Omdat ik van je hou!!
  • Jij in mijn gedachten, dat was wat ik wou.
  • Mijn liefde is nog lang niet uitgeblust

Die gevoelens Maar het enige waar ik aan denk, maar de woorden zijn zo simpel telkens als ik je zie wil ik je het vertellen. Gemaakt door Shannon Vlinders, gedicht ik mis je en ik hou van je. Nooit wil ik bjorn borg boxer sale l lippen kussen. Ingezonden door Love Ya Hoe moet ik je het zeggen ik weet niet hoe ik je het moet vertellen het lijkt zo moeilijk, mijn schatje dat ben jij Gemaakt door Armbandjes-zijn-c Jij Als ik jou zie, en zet de tijd dan stil.

Ach geef ons nu maar even. Als ik aan jou denk Blijf ik voor eeuwig mezelf Rozengeur Maneschijn Kon je nu toch maar bij mij zijn Ingezonden door Elientje Ik schreef!

Liefdesgedichten over liefde, amor

Liefde is als een vis die zwemmen wil, desnoods om te verdrinken. Ik hou van jou Jij bent "leuk" Jij bent "aardig" Jij bent "cool" Ik hou van jou, en dat is een fijn gevoel. Jij bent mijn zon. Ingezonden door Katteke Bang soms ben ik bang bang om jouw te verliezen.

Samen met jou, omdat ik zoveel van je hou Ingezonden door Anoniem Echte liefde gaat niet stuk ware liefde tussen jou en mij? Ik heb je lief zoals je bent. Heerlijk die gedachte al dat ik straks weer met je vrij.