De legende van aang seizoen 3 aflevering 1

Geplaatst op: 27.02.2021

Door op Accepteren te klikken, accepteer je het gebruik van alle cookies en je gegevens voor de bovenstaande doeleinden. Zuko verzint snel een verhaal dat ze tegen een Aarderijk schip zijn gebotst. Het moeras 24 m.

Chapter Four: Sokka's Master. Jinora en Kai ontdekken een kudde jonge Luchtbizons en worden ontvoerd door stropers. Katara zegt dat hij dat moet, omdat hij de wereld moet redden. Aang is gek van verdriet om het verlies van Appa. Bij team Avatar zit het Aang niet lekker dat hij de Vuurheer zal moeten doden om de balans in de wereld te herstellen.

Met behulp van de energie die wordt opgewekt door de gebeurtenis, versmelten Raava en Wan samen en werden zo de eerste Avatar.

Katara gaat eropuit om de Vuurnatie-soldaat te zoeken die haar moeder heeft vermoord. Sozins komeet: Deel 4: Avatar Aang 25 m.

Aanbevolen programma's Nickelodeon! Katara en Sokka zijn aan het vissen in een kleine kano. Chapter Nine: The Waterbending Scroll.

Afleveringen

Jesse Ondertussen is Zuko ook op zoek naar Appa. Nadat de verdedigers overmeesterd zijn, gooit de Rode Lotus Bumi en Kya van de berg af en overmeesteren ze Tenzin. Aang, Toph en Sokka gaan op zoek naar de Vuurheer in een geheime bunker. Zaheer ontsnapt met de bewusteloze Korra door zijn nieuwe vermogen om te vliegen te gebruiken.

  • Zuko ontwijkt de boemerang maar op de terugweg komt hij tegen zijn hoofd. Tijdens de voorstelling voorkomt Bolin een schijnbare ontvoering van de president.
  • Daar ziet hij het meisje uit zijn visioen; de 'Blinde Bandiet' Toph die ziet door middel van Aardsturing.

In plaats daarvan ontneemt hij hem zijn Vuurstuurkrachten. Daarop volgt iedereen Unalaq het portaal in, en verliest Korra al haar vrienden, behalve Asami. De geverfde dame 25 m. Heeft Korra het fout? Ze vragen hulp aan June en haar Shirshu die mensen kunnen opsporen aan hun geur.

Avatar: The Last Airbender

Terwijl Zaheer tijdrekt, vallen Zaheers bondgenoten Korra aan. Chapter Twelve: The Storm. Opeens opent hij zijn ogen en die beginnen samen met zijn tatoeages te gloeien.

Korra gaat naar Varrick voor hulp, die haar vervolgens zijn gevechtsschip geeft. Kai is ook gevangengenomen en is verplicht om het leger van het Aarderijk te dienen.

Hun moeder Toph de legende van aang seizoen 3 aflevering 1 het incident 'opgelost' door Suyin weg te sturen uit Republicasia en Lin te straffen. Terwijl ze het schip verkennen, beseft Aang dat hij een eeuw in de ijsberg heeft gezeten. Tijdens het verkennen van een verlaten Vuurnatie schip, en zo een Dark Avatar te worden en de wereld te overheersen.

Navigatiemenu

Ondertussen leert Team Avatar een nieuwe vijand kennen. Chapter Two: The Headband. Hiermee kunnen we je gebruik van de website analyseren, onze services personaliseren en onze webadvertenties aanpassen. Korra kondigt ook aan dat zij niet langer meer de brug tussen de mensenwereld en geestenwereld is, dat zijn de portalen vanaf nu.

Animatie :. Als je op Accepteren klikt, accepteer je alle cookies. Aang blijft door de vele gangen van het schip lopen, onderweg weet hij zijn touwen door te snijden met behulp van een helm van een soldaat. Aang de legende van aang seizoen 3 aflevering 1 de Vuurheer tijdens de zonsverduistering verslaan maar Azula gebruikt haar leugens om Aang tegen te houden.

Iemand die dunste mens ter wereld Avatar afleveringen kan delen via een google drive link? Korra heeft Tenzins hulp nodig bij het betreden van de geestenwereld. Korra probeert Vaatu op te sluiten terwijl Mako en Bolin zich verzetten tegen Unalaq.

Het lukt Korra niet de portalen te sluiten.

Alle afleveringen in Engels en Nederlands online!

Chapter Ten: The Library. Sokka's meester 25 m. Tenzin, Kya en Bumi zoeken haar terwijl ze herinneringen opdoen aan hun jeugd bij hun overleden vader, Aang.

Asami verkoopt een controlerend aandeel van Toekomst Industrie aan Varrick, voordat Mako erachter komt dat Varrick de aanstichter van verschillende bomaanslagen en diefstallen is.

Liefde zit in de lucht. Voorkeuren bewaren. Terwijl Appa wegvliegt, maar Aang weet het zelf ook niet.