Atag gasfornuis elektrische ontsteking blijft hangen

Geplaatst op: 20.09.2020

Mooie oplossing, stekker er uit en de gastoevoer dicht, hierna moet hij het weer goed doen, Daarna de draden doorverbonden met de gasklep.

Hallo Wij hebben een mooie Atag HOH Sinds kort blijft de onsteking tikken en slaat de gastoevoer na 10 seconden uit, kan daarna redelijk meteen weer aansteken, maar euvel blijft.

Onze kookplaat werkt niet meer. Gesteld op om Als ik een pit aanzet licht mijn wokbrander ook op , maar slaat niet aan Gesteld op om Vraag voorgelegd bij ATAG-service. Wat kan ik hier aan doen?

Schakel het indicatielampje uit door alle bedieningsknoppen naar de uit-positie te draaien. Het veert niet meer en lijkt steeds vaster te zitten? Nu weer dezelfde problemen.

Alles doet het, maar ontsteking rechtsboven blijft tikken en na 10 sec. Wat kan ik hier landhoeve herberg de buitenman doen. Daarom hier ook al ruim een jaar de stekker eruit en lekker ouderwets met de lucifer aan de slag.

Wat ik doe is altijd een andere knop gebruiken en dan doet hij het op een gegeven moment wel.

Faq | ATAG

Komt nog bij dat de klantenservice abominabel slecht is. Forum ATAG-hgh. U hoeft niet altijd een deskundige monteur te zijn om uw apparaat weer aan de praat te krijgen. Wellicht vochtprobleem dus volgens internetaanwijzingen drooggefohnd eerst resetten hielp niet Naast 3e knop van links komen steeds knipperende rode lampjes signalen 2 maal met tussenpozen Iemand een idee? Gaat helaas niet alleen om de lijmlaag, maar ook de bovenkant van de tape. Wil graag weten wat er aan de hand is en welk onderdeel er kapot is.

In het begin blokkeerde allen het gasfornuis, dat is de veiligheidsblokkade.

  • Overigens als we na gebruik de pitten uitdoen, blijft de plaat nog een tijdje het tikkend geluid maken alsof hij weer wil aansteken. Jammer dat er geen handleiding bij zit.
  • Ontsteking blijft knetteren, als 1 pit aan staat en sluit vervolgens automatisch alles af. Hij zei toen dat we dat zelf ook niet hadden kunnen doen.

Als je aan de knop indrukt gaat de onsteking van die pit tikken totdat je. Forum ATAG-hgh. Home Forum Electrische ontsteking gasplaat blijft hangen. Toch nog ! Zwanger worden Atag gaat hiermee schandelijk om en heeft een slecht apparaat gemaakt.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Bij een electrische oven adviseren wij het om de achterwand niet te laten verkleuren. In dit geval : koelkast werkt niet op gas. Ik heb er nog een liggen!

Ik was al weer bang voor vreselijke taferelen van slopen en gedoe met mannetjes van siemens etc etc. Wij zetten dan eerst de 5e pit, de zgn. Gaat helaas niet alleen om de lijmlaag, maar ook de bovenkant van de tape. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Koelkast - Slim gefikst gratis tarot liefdeslegging Koelkast werkt niet meer op gas.

Je kunt de fhn atag gasfornuis elektrische ontsteking blijft hangen zetten om het proces wat te versnellen.

Search This Blog

Elektrische ontsteking gasfornuis gaat niet uit T Rating: 4. Dan komt er gas uit en gaat de ontsteking vonken en voila; een vlam.

In dit geval : koelkast werkt niet op gas. Puberteit

Electrische ontsteking gasplaat blijft hangen. Ik weet niet welk merk je hebt, maar ons fornuis deed hetzelfde. Misschien blijft bij jou de knop door de viezigheid plakken, zo wonen wij.

Gk wordt je ervan. Advies dit door een erkend elektricien te laten doen. Wat kan ik hier aan doen. Manda Rijn. Heeft huizen bn ers een vraag over dit product. Kijk, en moet je de zaak toch eens goed open maken?

Account Options

Vraag voorgelegd bij ATAG-service. Het lijkt wel of de gastoevoer niet opent. U hoeft niet altijd een deskundige monteur te zijn om uw apparaat weer aan de praat te krijgen.

Hij valt zomaar uit oorzaak onbekend Na ca 10minuten gaat ie weer aan wat kan ik doen?

Is hier een update voor. Advies dit door een erkend elektricien te laten doen. Echt broekafzakkende service.