Asian glories restaurant rotterdam

Geplaatst op: 27.10.2020

Het verrassingsmenu Dim Sum genomen. Bedankt voor je hulp! Zeer goed, maar beperkte keuze.

Eten was minder met lange wachttijden tussen de 6 gangen o. Hans Vermeulen. Datum van bezoek: juli Van ,,Ben je al bij Kino geweest?

Het eten is en blijft wel geweldig en de bediening is ook helemaal super, ze doen onwijs hun best. Ron 33 punten.

Duits 9. Voordeel hiervan was dat er een glazen draaischijf in het midden stond waardoor we de gerechten gemakkelijk "rond" konden laten gaan. Dan de gerechten. Sashimi van tonijn met wasabi en pittige kipsalade als start, pannenkoekje met pekingeend en redelijke Fanisha Salamat .

Service Catering. Hans Vermeulen.

Meer informatie

Het vijf gangen menu genomen, was erg lekker en afwisselend. We komen hier zeker terug. De lol was er af dus geen zin en tijd meer voor een toetje. Wij waren met 6 personen en werden aan een ronde tafel geplaatst. Zoals altijd weer TOP eten en service door een alleraardigste bediening.

  • Goede tafelwijn erbij , vriendelijke bediening al met al leuk gedineerd.
  • Iemand die getroffen is door het noodlot, maar volhardend verder gaat en de zaak van zijn bij de MHramp omgekomen ouders voortzet, verdient bovendien alle lof en aanmoediging. Peter en Wil Dekker.

Alles was top, het eten; de bediening; gastvrouw Jenny. Een aanvulling met wat extra gerechten maakt het compleet. Asian Glories staat bekend als een van de beste Chinese restaurants van de stad. De eend wordt 24 uur gedroogd en vervolgens geroosterd. Vanaf januari worden de regentonnen geplaatst. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. Matig 8. Veel te vet en slechts op smaak gebracht met een overdaad aan knoflook en wellicht een vleugje oestersaus, asian glories restaurant rotterdam.

Waarderingen en beoordelingen

De dim sum gerechten zijn fantastisch! Eten was minder met lange wachttijden tussen de 6 gangen o. Veel te vet en slechts op smaak gebracht met een overdaad aan knoflook en wellicht een vleugje oestersaus. Marcel 53 punten.

Het eten is en blijft wel geweldig en de bediening is ook helemaal super, ze doen onwijs hun best. Dan de gerechten, asian glories restaurant rotterdam. Hoe was jouw ervaring? Na de slacht, pluk en schoonmaak wordt het vel van de eend losgeblazen om het te scheiden van vlees en vet. Het interieur kan wel een kleine opknapbeurt gebruiken. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Andere interessante restaurants

Pijlen ยป Regiosport Rotterdam. Helemaal top. Beoordelingen filteren. Datum van bezoek: maart

  • Frans
  • Dus voor ons is het x op x een beleving op zich..
  • Genoeg goede alternatieven in rotterdam.
  • We gingen voor het 6 gangen verassingsmenu.

Het vijf gangen menu genomen, Maximum: Land: Nederland Nederland Belgi. Minimum: 1was erg lekker en afwisselend. Tot de volgende keer!. Zo scout asian glories restaurant rotterdam politie nieuwe collega's op Zuid: 'Kleurtje kan helpen'. Zeker aan te bevelen en we gaan er zeker gauw weer terug.

Vanaf januari worden de regentonnen geplaatst.

Corona informatie

Beoordeeld op 1 februari Wat een feest. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Bediening zeer vriendelijk en attent. De filmzalen zijn zo mooi!

Mini portie groente met overdaad aan knoflook voor 20 euro. Heel lekker verrassingsmenu. Spaans 2?