Wat is de duurste hotelkamer ter wereld

Geplaatst op: 22.02.2021

Via een privélift bereik je de kamer suite met o. Er zijn twee grote slaapkamers. Gasten hebben een eigen keuken en een stoombad voor zichzelf en genieten van de Franse Regency stoffen en meubels.

Bekijk ook:. Laten we onderaan de lijst beginnen, in Dubai, waar een groot aantal zeer dure hotels te vinden zijn. Inclusief een overloop bad en een enorme regendouche.

Maar ze is allesbehalve tevreden. Er zijn twee grote slaapkamers.

Close of. De duurste suite, een groot dakterras, de Carlton, is het verblijf aan boord van deze onderzeer wel een chte ervaring. Deze in typische Mediterrane stijl ingerichte suite heeft drie slaapka. Onze nieuwe Deals. Hoewel het een stevig prijskaartje is.

We hopen dat je genoten van de top 10 duurste hotels ter wereld in !

Hoe duur is het duurste hotel ter wereld?

De kamer is vernoemd naar de voormalig eigenaar van het gebouw en is een van de duursten van de stad. Daar krijgt je wel een villa met een enorme master bedroom met walk in closet handig als je 2 nachten blijft , een bibliotheek, een woonkamer, een enorm privé zwembad met waterval, jacuzzi en bubbelbad voor terug.

Het wordt ook wel het 7-sterren hotel ter wereld genoemd. Natuurlijk wel. Het Burj Al Arab in Dubai staat bekend als een van de beste en meest prestieuze hotels ter wereld. Ik laat het je hier zien!

  • Dit is namelijk veruit het duurste hotel ter wereld: het President Wilson bij het meer van Genève. Je kunt hier geen verblijf boeken, maar bevriend zijn met de oprichter van Red Bull geeft je misschien wel een kans om hier een vakantie te beleven.
  • De kamer is enorm luxe en kost ook behoorlijk wat.

De suite beschikt ook over een Himalaya-zoutkamer om te relaxen, over twee massagekamers en een fitnessruimte. Dat kan. Er zijn 5 slaapkamers, goud en platina geweven stoffen en andere kenmerken, verschillende lounges. Ty Warner. In deze kamer hebben dan ook mensen als Bill Gates en Michael Douglas geslapen. Ook De kamers zijn exotis. Search Search for:.

The Kingpin Suite

Het wordt ook wel het 7-sterren hotel ter wereld genoemd. Roep 12 vrienden bij elkaar en split het bedrag :. De suite beschikt ook over een Himalaya-zoutkamer om te relaxen, over twee massagekamers en een fitnessruimte.

Het topstuk van de suite is een balkon van ruim 75m2 dat een panoramisch uitzicht over New York en Central Park biedt.

Tja, Las Vegas, al zullen er vaak nog wel drie of vier nullen achter het prijskaartje staan. Dat hotel kun je vinden in St.

Die Engelse kunstenaar werd wereldberoemd met kunstwerken van dieren, bewaard in formaldehyde. Natuurlijk vind je in deze hotels ook goedkopere kamers, want een beetje luxe kan geen kwaad. Frankrijk deals?

Hardwood Suite

Dacht je dat het niet meer duurder kon? De Zuid-Franse prachtstad Cannes heeft genoeg luxe hotels voor je in petto, maar toch kan er maar een de winnaar zijn. Stuur mij een kopie. Dit is het belangrijkste hotel in Parijs in termen van grandeur.

  • Onze reisexpert Johan Lambrechts selecteerde de mooiste om deze herfst te doen, van bomkraters in Ieper tot wereldhits in Leuven: plezier verzekerd!
  • We hopen dat je genoten van de top 10 duurste hotels ter wereld in !
  • Beelden van vlinders komen ook terug in de muren, vloeren en andere decoratie.
  • Natuurlijk wel.

Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :. Ga je echter voor de hoofdprijs, dan biedt het hotel 1 suite die wel echt extreem is. Misschien kom je Bill Gates of Justin Bieber hier wel tegen. De vloeren en muren zijn opnieuw gedecoreerd met vlinders en allerlei pillen. Er is zelfs een privmuseum. Blijf ingelogd.

Forgot your password. Het heeft een eigen dakterras en zwembad met uitzicht op de stad Jaipur.

Royal Towers Bridge Suite, Atlantis Paradise Island (Bahama's)

Close of. Playboy Penthouse. Ook dat thema keert in de hele inrichting terug. Maar hé, voor die prijs krijg je er een privéchef , een kinderoppas en luxe meubels bij!

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe duur het duurste hotel ter wereld is. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Het hotel heeft veel positieve recensies ontvangen, velen noemen het de top van de wereld.