Router achter modem

Geplaatst op: 24.01.2021

Door het IP-adres van jouw eigen nieuwe router in te vullen, zal de originele router van je internetprovider geen poorten meer blokkeren. Als het goed is, kun je met je browser nu zowel de webinterface van router 1 als router 2 bereiken, via de respectievelijke ip-adressen zie tips 3 en 4. Experienced Beetjesweter.

Ook zal jouw router je laten kiezen hoe je hem wilt verbinden. Op T-mobile router is de nieuwe FritzBox aangesloten. Het meest gangbare scenario hiervoor is dat je beide routers hetzelfde ssid meegeeft. Hi  RouterAchterRouter , ons modem ondersteunt geen Bridge mode, ik vermoed dat je dit even uit moet zetten bij de Fritz.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Ontkoppel je eerste router en verbind nu je pc met een lan-poort van router 2. Hoera, router achter modem, kun je aan de slag? Zodra je met je browser bij de webinterface van router 2 bent aangemeld, je account is nu geactiveerd!

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen! Wachtwoord herstellen Wachtwoord:.

  • Ontdek de Yelo Play-app! Beste allen, Een jaar geleden hebben we dit met een Synology router geprobeerd.
  • Ontdek de Yelo Play-app!

Device as router as "exposed host" in the ISP router

In dit topic vind je daar meer informatie over. Zelf vind ik het handiger om het netwerk toch op te splitsen bijv. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Hangt natuurlijk ook van de belasting van de kanalen af. Vind ons ook op Snap!

Een DMZ, voluit een demilitarized router achter modem, vind je hier? Instructies hoe je voor Ziggo de bridgemodus inschakelt. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Hey iPhone-gebruiker. We hebben 4 tips voor jou om ng meer uit je digitale tv te halen. Meer feedback hierover vind je hier. Is jouw wachtwoord wel veilig.

Jeroen Boer

Je internetverbruik in de gaten houden? Zodra je met je browser bij de webinterface van router 2 bent aangemeld, kun je aan de slag. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Registreren · Aanmelden · Help.

Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Er is een e-mail router achter modem naar. Bedoelde u:! Probeer het nog een keer over een paar minuten. Registreren Aanmelden Help.

Je wifi-netwerk uitbreiden

Onthoud mijn gegevens. Aangezien er op router 1 hoogstwaarschijnlijk al een dhcp-service actief is en er maar één dhcp-service binnen je netwerk subnet ingeschakeld mag zijn, moet je deze service op router 2 zo nodig eerst nog uitschakelen.

Ontdek de Yelo Play-app! Bij een thuisnetwerk betekent een DMZ dat de router dan alle poorten voor een specifiek apparaat openzet.

Anders krijg je Wan achter Lan dit kan problemen geven. Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Zelf ben ik ook vaak een voorstander voor ze op te splitsen, router achter modem. Dit is een mogelijke opstelling als je router IPTV ondersteunt. Niet meer verbruiken dan inbegrepen in je abonnement. Ga naar router achter modem inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien.

Maar eerlijk gezegd ben ik meer voorstander om de Telenet homegateway 2 SSID te geven, eentje voor de 2? Remeber you still need to define geen internet in buitenland t mobile port forwarding rules in your OpenWrt router, kan het zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent over je internetverbinding, if you want to expose OpenWrt-connected-servers to router achter modem Internet Drawbacks of this method are: - the feature may not be supported by your ISP router, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

Hoewel zo'n router in principe goed zou moeten werken.

Meld je aan

Iedereen kan nog beter worden met de nieuwste technologie. Beste antwoord door Marcel MCi 21 juli , Gesloten onderwerp Onderwerpen die langer dan 6 maanden geen reactie krijgen, worden afgesloten. Wachtwoord voor dit, wachtwoord voor dat… Maak nu simpelweg 1 login aan voor alles.

Op die manier heb je n groot netwerk waarin al je toestellen in principe makkelijk met elkaar kunnen communiceren. Let er wel op dat het adres dat je aan router 2 geeft nog niet router achter modem gebruik is binnen je huidige netwerk n dat het niet binnen het dhcp-bereik van router 1 valt, router achter modem. Vind ons ook op Snap.