Oudduitse herder puppy

Geplaatst op: 20.11.2020

Moeder is Cherie von Rochedo's Tra Pups van diego vom borniger -dreieck oud ddr sterke bloedlijn wij weten div nestjes oud duitse herder pups te koop van diego. Boekenstek Goudswaard Bezoek website.

Neem vrij blijvend contact met ons op. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk, in de therapie en voor de gehandicaptenzorg, bij de hondensport en gewoon als gezinshond, als begeleider en vriend. Diego Wijk en Aalburg. Bij het inprenten van onze pups werken wij o. Wij van de Ooghduyne Pietertjeshoeve hebben nog enkele pups beschikbaar.

Van meet af aan hadden wij als fokkers een duidelijke voorstelling van de fokkerij. Ht moment voor oudduitse herder puppy jouw en onze vragen, oudduitse herder puppy. Is door de dierenarts gezond verklaard en gechipt en ingent met een Europees dierenpaspo We hebben een boerderij met koeien, paarde De inprenting van de pups verloopt bij ons zonder dwang of geweld.

Kip kompakt caravan huren door de dierenarts gezond v .

Meer informatie over de ouders: Maak kennis met: Vidouche Ouders: Vader Plaats puppy advertentie.
  • Je bent ingeschreven op The Amarok Post, welkom bij de roedel. Opzet: de west-lijn met de oost-lijn DDR-lijn kruisen omdat met ervan uitgaat dat de oost-lijn DDR-lijn de werklijn en de west-lijn de schoonheidslijn is.
  • Happypetz Heel Nederland Bezoek website.

Geschiedenis

Beide ouders zij In korte tijd is Puppyplaats. Wij vinden het belangrijk om onze toekomstige pupkopers een zo groot mogelijke transparantie te bieden. Wil je ook een Gecontroleerde Verkoper zijn? Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Als fokker hebben wij een cruciale rol in de ontwikkeling van onze pups.

De rasechte familiehond Schoonheid. Delia Geesbrug. Jullie zoeken een goede fokker. Zie omschrijving 4 okt. Wij een fijn baasje. Zowel reutjes als teefjes.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Gezond, geliefd en geborgen. Getest en gekeurd door de rasvereniging. De pup is 3 maal ontwormd en verhuisd met een uitgebreid puppypakket en ras informatie. Dat is onze taak.

Oud beeldje uit Engeland Duitse herder van Royal Doulton. Nestje Ooghduyne Pietertjeshoeve. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen! We hebben kennis gemaakt met ki? Terug naar alle puppyadvertenties.

Welkom bij de voorhorsthoeve!

De rasechte familiehond: sociaal, leergierig, verdraagzaam. Wij groeien mee met de pups en volgen hun ritme.

Helemaal origine Ophalen of Verzenden. En hebben incidenteel een nes Hamsterbos Kerkenveld.

Zijn uiteraard oudduitse herder puppy volgens schema en gent en gechipt en Samen met jou. Pups van diego vom borniger -dreieck oud ddr sterke bloedlijn wij weten div nestjes oud duitse herder pups te koop van diego.

Plaats advertentie. Bekijk onze website voor meer informatie of bel ons. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk, in de therapie en voor de gehandicaptenzorg, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup, oudduitse herder puppy.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken.

Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.

Onze Oudduitse herdershond Who Ray Riva is drachtig. Boekenstek Goudswaard Bezoek website. Nieuwe website: www.

Naar verwachting zullen de pups op 18 maar Wij hebben onze website vernieuwd, oudduitse herder puppy. Het zijn rasechte familiehonden? De fokdieren worden niet in kennels gehouden en ook de oude fokdieren brengen de rest van hun leven bij ons door.