Korte teksten over haters

Geplaatst op: 19.11.2020

Hindernissen moet je nemen, opstakels moet je omzeilen. Only god can judge me.

Jij schijnt zo hard alls een zaklamp zonder baterijen  Doe je hoofd in de prullenbak en ruik je toekomst  Je bent zo dom, dat je struikeld over draadloos internet  Bolle, waarom lope?

The voices in my head don't like you. Website gemaakt met Simpsite. Dissen over uiterlijk Halloween is voorbij, je mag je masker nu wel afzetten Het is geen carnaval meer, dus haal die pruik maar van je hoofd Dankjewel! Deel hier Jouw Dissende Zinnen : Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.

We hebben verwarming  Hou me naam uit je bek bitch, het is geen lul. Je mag best over me roddelen, maar noem wel namen, korte teksten over haters is voor haat. Het leven is een bitch, maar ik ook. Bekijk de nieuwste films nu online Bekijk de populairste films nu online.

Rood is voor liefde. Daddy's little girl.

Leuke en grappige dissende quotes voor je ex, die player op het feest of lastpak

Dissen over intelligentie Domheid is geen misdaad, dus je bent vrij om te gaan Ik ben niet slimmer dan jij, je bent gewoon dommer dan de rest Zombies eten hersenen, dus jij bent wel veilig.

Me track gaat nog hader dan een faking snel trein. Ga ergens anders schooltje spelen. He against the world, trust nobody, notorious outlaw, fuck the world. Dus waarom bedreig je meisjes.

Soms wil ik je echt trappen maar dan denk ik het is wel zielig voor me schoenen. Als ik na jou kijk mis ik me12e verjaardag, korte teksten over haters.

Gebruik de zoekbox om binnen Leukespreuk. Wees verstandig met de zinnen en naar wie jij ze toestuurt. Kom jij met je vrienden.

En nog eens 110 leuke dissende zinnen en teksten voor je ex of iemand anders

Rozen zijn rood violen blauw ik dacht dat ik lelijk was maar toen zag ik jou. Je kan van mij de pot op  Ik wil je nooit meer zien. Ik ben niet arrogant, ik ben gewoon beter dan jou.

Ik heb een strafblad zo dik als de atlas.

Ben je onzichtbaar ofz kkrlijer! Mijn daden zijn mijn fucking zaken. Ik spaar natuurrampen. Ik kan er toch niks aan doen dat jouw IQ je schoenmaat niet overtreft. Ik zoek naar goud, maar jij bent zilver!

Dissende zinnen

De spiegel breekt bij u omdat ge lelijk zijt. Ach, wat schattig, je denkt echt dat jou mening me wat boeit! Gij zijt zo dom dat je onder douche met een paraplu staat. Ga jij nou maar snel op je paard rijden. Vraag het na want ze weten dat ik eng ben Nigger ik heb je bitch op de webcam een dag later in de gangbang.

Mag ik een foto van je. Als iemand hou je bek zegt zeg dan: ik heb geen bek want dieren hebben er een net zoals jij. Je wilt zijn zoals mij, it made me maxi cosi sps priori plus test. Dat kan als antwoord op je ex die je blijft lastigvallen, maar dat lukt je nt niet. Nu ruik je niks maar binnekort ben ik stinkend rijk en wordt ik dizzy alsik het saldo van me pinpas bekijk?

Log in of maak een korte teksten over haters account om een reactie te plaatsen, korte teksten over haters. Jou moeder gebruikt jou vaders lul als lippestift.

Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.

OK, dan kom ik ook alleen Jaloezie is een ziekte, beterschap Als ik je beledigd heb met iets, laat het me weten zodat ik het later nog eens kan doen Ik ben niet arrogant omdat ik niet tegen je praat, je bent gewoon niet interessant. Meisje, je hebt dan wel een zonnebril op je kop staan, die zo groot is als Amerika, maar dat wil nog niet betekenen dat je hersens even groot zijn.

Ik maak geld sinds ik geloof in een tandenfee.

Ik hou van de rotsen, maar als ik jou zie moet ik kotsen. Haal m'n naam uit je bek bitch het is geen lul. Dissende zinnen en roast teksen Leuke en grappige korte teksten over haters quotes voor je ex, die player op het feest of lastpak Dien irritante mens.