Grootste snoek ooit gevangen

Geplaatst op: 28.02.2021

Riekt naar Photoshop…. Zo blijft het gissen naar het wereld record snoek.

Hoe groot is deze megavis werkelijk geweest? En dan altijd die verhalen van snoeken die gegrepen worden door veel grotere soortgenoten.

Een droomstart van wat een superdag bleek te worden. Als de vis naast de boot door het oppervlak komt zien we pas hoe groot hij is. Bikkel Bjorn No in de vorst. En het aantal volgers op Instagram is verviervoudigd.

Dan is hij weg. Deze vangst dateert echter alweer uit. Megasnoek voor Petar Filipov, naar verluid cm en 25,3 kilo? Toch is er nog een grootste vis. Zonder enige twijfel een gigantische vis, maar een wereldrecord.

Dat heeft hij afgesproken met zijn vrouw.

Zonder enige twijfel een gigantische vis, maar een wereldrecord? Het officiële en erkende dus met de hengel gevangen wereldrecord snoek staat al sinds op naam van de Duitser Lothar Louis zie foto hieronder. Wat is daaaaat??!!
  • Lang wordt er gedrild.
  • In plaats van het normale kopschudden leek het wel ergens voor te vluchten… Dat klopte dus ook wel want na een meter of acht is er bij het snoekje ineens een enorme welling in het water.

Videobeelden snoek

Uitgeteld als Mike Tyson die zijn eerste K. Zoeken naar:. Mooie regenboog voor Koen van Rijen. Je vist hier voor hooguit 1 enkele aanbeet op een dag. Dan weer driftte de boot over diepere taluds, dan weer over ondiepe platen waar het eerste riet alweer onder water te zien was. Ik vis de dag verder uit op de automatische piloot in een soort roes. Volgens Siegfried heeft hij heel veel positieve reacties gehad.

Hij zwemt de plaat af de diepte in. Schitterende vissen poseerden korte tijd voor de lens van grootste snoek ooit gevangen camera en Mark weet waarover hij praat als hij spreekt over een echt grote snoek. Siegfried is dolblij met zijn record, grootste snoek ooit gevangen. Om de tien minuten zegt n van ons tegen de ander dat we dit ongelooflijk was, alsof we het ooit zouden vergeten….

Het avontuur dat Mark en zijn vismaat echter een week of 6 geleden in Noorwegen meemaakte is dan ook bijna niet te beschrijven. Een halve seconde later lijkt het alsof er een scne van Jaws voor me wordt afgespeeld.

Ok, tja, hmmm… Wat moeten we hiermee? Vlakbij de boot zag ik de snoek als in slowmotion over de blauwe zonkerstreamer heen draaien. En de grootste vissen worden verspeeld… Afijn, hier komt het verhaal.

Facebook Twitter. Die prachtige vis van roofviscrack Sylvain Legendre op het meer van Annecy in Frankrijk. Snoek van cm voor Ewout Blom. Klik HIER …. Ok, tja.

Recordhouders

Wauw, wat een snoek voor Petar, maar een wereldrecord? Maar, na een aantal uren getrold te hebben ving mijn maatje toch een baars van boven de 40cm. Om de gesloten tijd in Nederland door te komen werd er dit jaar 10 dagen in Scandinavië gevist. Nothing to report van Dennis van Raben. Kolere zeg ik tegen mijn maatje.

  • Het liep goed.
  • De Engelse media, in dit geval Angling Times, maakt melding van een evenaring van het Britse record snoek met een gewicht van exact 46lb.
  • Helaas, u begrijpt al waar ik naar toe wil.
  • Roofvis De                 Overval…Gigasnoek pakt snoek aan de hengel, huiveringwekkend!

We denken allebei hetzelfde… die is geen 40cm. Dat is een monster!!!. Lekker bezig Wim? Zonder enige twijfel een gigantische vis, maar een wereldrecord. Daarop is te zien dat hij veel moeite moet doen om grootste snoek ooit gevangen snoek binnen te halen. De grootste snoeken verspeel je. Dat heeft hij afgesproken met zijn vrouw. Op een ondiepe plaat van slechts 90cm diepte haakte ik een snoekje.

ROOFMEISTER APP

Toen werd er op een onbekend water eveneens een gigant van 46lb gevangen met dood aas. Roofmeister maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal werkt.

Veel sportvissers hebben het al wel eens meegemaakt.

Het snoekje was behoorlijk wild? Misschien dat het de tiende snoek van de dag al was. Een echt monster aan de hengel krijgen en deze vervolgens jammerlijk verspelen… Voor de n is een monster een snoek van boven de 80 cm.