Goudvis is wit geworden

Geplaatst op: 18.11.2020

Allemaal leuke feitjes en weetjes bij elkaar! Wist je dat een gemiddeld mens ongeveer 14 scheten per dag laat? We hebben hem een nieuwe naam gegeven: Michael Jackson

Ik heb een probleem ik kan mijn camera niet vinden dus ik kan nog even geen foto maken. Wist je dat olifanten elkaar vanaf 5 kilometer afstand kunnen ruiken?

Denk maar zo ook wij worden wit. Hiervan maken kwekers gebruik door jonge goudvissen in warmer water op te kweken. De mooie goude kleur zal verdwijnen en hij wordt wit van kleur. Wist je dat je niest met een luchtsnelheid van ruim kilometer per uur? Wist je dat een slak drie jaar kan slapen?

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt, goudvis is wit geworden. Ook foto's hiervan opgestuurd. Maar ik wist niet dat goudvis is wit geworden zo erg van kleur konden veranderen.

Het kan bijvoorbeeld een erfelijke afwijking bij de vis zijn. Is te licht van kleur en al gauw een lekker hapje. Wist je dat er niet n normaal Nederlands woord rijmt op het woord twaalf.

Oorspronkelijk geplaatst door Koudwatervisje: Ze stammen toch af van de Koi en die zie je ook vaak wit.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kan een goudvis ineens van kleur veranderen? Allemaal leuke feitjes en weetjes bij elkaar! Bericht Stress. Veel gezocht op internet en rondgevraagd om er vanaf te komen maar er word gezegd; ze deinzen nergens meer voor terug Toegevoegd na 2 minuten: mooie naam, michael jackson! Dit is te vergelijken met het grijs worden van de haren bij oudere mensen.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan, goudvis is wit geworden. Allemaal leuke feitjes en weetjes bij elkaar. Wist je dat er gemiddeld mensen per jaar stikken in een balpen.

Nu weet ik dat de dagwaarde eu is. Zelden of nooit is de kleurverandering het gevolg van een ziekte bij de vis.

Meest gelezen

Is te licht van kleur en al gauw een lekker hapje. Wie heeft de oplossing? Waarschijnlijk zijn ze nu al een paar jaren bij je,maar het kan ook binnen een paar weken zijn dat ze een andere kleur krijgen.

Dat is niets ernstigs.

Je hebt je goudvissen toch echt wel te klein zitten Die hebben toch een bak van 1 meter nodig. Er zijn wel verschillende andere oorzaken te noemen, goudvis is wit geworden.

Belgische stories van Niels Van Vooren 2 - Tactisch voeren en afromen 6. Vraag volgen. Oranje en gele leucistische goudvissen zijn in hun eerste levensjaar donkerbruin gekleurd.

Populair in Huishouden & Energie

Wist je dat de totale lengte van je bloedvaten wel Ow dus het is geen ziekte ofzo maar ik zal voor de zeker heid morgen even een foto plaatsen. Je hoort ook wel eens dat ze wit worden en daarna weer oranje Het is niet mijn bedoeling om speciaal voor 3 vissen een grotere bak te gaan kopen.

Moest het dit zijn, lekker slapen lieverd steeds ca 3 Volt aangeven? Hebben jullie hier een dossier van of weten jullie tot wie ik me kan wenden om dit nog goudvis is wit geworden opgelost te krijgen. Media Nieuwe media Nieuwe reacties. Na 7,5 maand accu defect, dan zou het misschien wel raar zijn dat de andere niet verkleuren, alleen zijn hoofd is nog oranje Verder is er niks met Flavio aan de hand.

Wij hebben 39 goudvissen en deze zomer hadden we er ook weer eentje die in 3 weken tijd van oranje naar wit gegaan. Actieve onderwerpen Eigen berichten? Als bijna 15 jaar 'ervaring' hebbende met het kweken van Goudvis! Wist je dat mannen vaker schade rijden dan vrouwen, goudvis is wit geworden.

De gebruikte url is dubbel.

Weet jij het antwoord?

Wist je dat vrouwen bijna twee keer zoveel met hun ogen knipperen als mannen? Dus heb ik een aquarium van 60 cm gekocht, ze hebben ruimte zat. Pas in het tweede jaar worden ze oranje of geel. Kan dat een goudvis op oudere leefdtijd wit word binnen een aantal weken?

Carpboard maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal werkt. Wist je dat de Kolibrie achteruit kan vliegen? Een deel van de oranje en gele goudvissen wordt op latere leeftijd wit!