Google locatie historie

Geplaatst op: 03.03.2021

U kunt google Maps openen, uw locatie opvragen en verder gaan. U kunt in uw tijdlijn films bekijken die u in de bioscoop heeft gezien. Uw locatiegeschiedenis automatisch verwijderen U kunt ervoor kiezen items in uw locatiegeschiedenis die ouder zijn dan drie of achttien maanden, automatisch te verwijderen.

Vind jij het vreemd dat Google je locatiegegevens opslaat, ook al zet je je locatie uit? Als Web- en app-activiteit aanstaat, kunnen locatiegegevens bijvoorbeeld worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit op Google Zoeken en Google Maps.

Interessante Artikelen. Welke locatiegegevens Google verzamelt, is deels afhankelijk van apparaat- en accountinstellingen. Als u de mobiele app gebruikt, is het proces vergelijkbaar. Tik op Meer  Dag verwijderen. Ik kan geen antwoord voor je geven, maar ik kan je laten zien hoe Google Maps je bewegingen traceert en opslaat.

Volg de instructies op het scherm. Tik google locatie historie profielfoto of initiaal     Mijn tijdlijn. Gebruik een browser: Log in op uw Google-account en ga naar Activiteitsopties? Tik op Details. Selecteer Locatie en Google Locatiegeschiedenis?

Ik vind persoonlijk het niet erg dat Google mijn locatie volgt, omdat ik vind dat de voordelen opwegen tegen de negatieven. Vervolgens krijg je een lijst met apps te zien die wel en niet toegang krijgen tot je locatie. Op deze manier kunnen we je Tijdlijn maken waarin de gegevens van Locatiegeschiedenis worden opgeslagen.
  • U bepaalt wat er wordt opgeslagen in uw locatiegeschiedenis.
  • Uw locatiegeschiedenis automatisch verwijderen U kunt ervoor kiezen items in uw locatiegeschiedenis die ouder zijn dan drie of achttien maanden, automatisch te verwijderen. De informatie die wordt verzonden kan bijvoorbeeld bestaan uit: De kwaliteit en duur van uw verbindingen met mobiele netwerken, gps, wifi-netwerken of Bluetooth De status van uw locatie-instellingen Informatie over opnieuw opstarten en crashrapporten Apps die worden gebruikt om Locatiegeschiedenis in of uit te schakelen Batterijniveaus.

Hoe u de locatiegeschiedenis van Google Maps kunt bekijken

Scroll naar 'Locatie-instellingen'. Wanneer u Locatiegeschiedenis inschakelt, houdt Google uw locatiegegevens bij in uw Google-account, zelfs wanneer u Google Maps niet gebruikt. Opmerking : Als Web- en app-activiteit niet is ingeschakeld, kunt u geen locaties of activiteiten in de tijdlijn bewerken. Volg onderstaande stappen om Locatiegeschiedenis in te schakelen of te onderbreken: Ga op uw Android-telefoon of -tablet naar Tijdlijn. Via een webbrowser De volledige locatiegeschiedenis verwijderen Open de Google Maps-tijdlijn in uw webbrowser.

Dit kan moeilijk en vervelend zijn om aan te wennen, maar gelukkig is dat niet nodig. We gaan zorgvuldig met je gegevens om sturen je geen spam.

  • Als u meerdere apparaten gebruikt, moet u deze instelling voor elke instelling wijzigen omdat deze geen account breed is. Aanbevelingen op basis van plaatsen die u heeft bezocht.
  • Als je 'Web- en app-activiteit' onderbreekt, worden je toekomstige zoekopdrachten en activiteit van andere Google-services niet opgeslagen. Gelukkig kan je er wat aan doen.

Club van tv-maker Leo Houkamp moet terugbetalen vanwege bedrog? Als een plaats in de tijdlijn niet klopt, google locatie historie, dan schakel je die meteen uit. Als er apps tot de lijst behoren waarvan je denkt dat ze die toegang niet nodig hebben, kunt u de locatie bewerken en aangeven wanneer u er was. Tik in de suggesties onderaan op de juiste plaats. Het perfecte Arena-deck in Hearthstone ontwerpen Ik hou ervan of haat het; Het valt niet te ontkennen dat Hearthstone een van Blizzards meest populaire nieuwe IP's is die jarenlang in de schappen google locatie historie.

Artikelen binnen Zeker Online Zeker Online.

Bekijk de tijdlijn van Google Maps

Als u andere instellingen heeft ingeschakeld, zoals Web- en app-activiteit , en u vervolgens uw locatiegeschiedenis verwijdert, worden er mogelijk toch nog locatiegegevens in uw Google-account opgeslagen als onderdeel van uw gebruik van andere sites, apps en services van Google.

Op Android kun je zien wanneer een app om toegang tot de gps-gebaseerde locatie van je telefoon vraagt. Scroll naar 'Locatie-instellingen'. Als je Locatiegeschiedenis inschakelt, is Google meer gepersonaliseerd: er worden restaurants voorgesteld in Google Maps op basis van eetgelegenheden die je hebt bezocht, je ontvangt realtime informatie over de beste vertrektijden voor thuis of werk om files te omzeilen en er worden automatisch albums in Google Foto's gemaakt voor de plaatsen die je hebt bezocht.

Forum Webwinkel Klantenservice. Zo volgt Google je niet meer. Tik hierop en je kunt nu de locatiegeschiedenis voor dit specifieke apparaat uitschakelen.

Als u opmerkt, zoals restaurants, google locatie historie. Vragen over actie tegen Google. Deze data gebruikt Google Maps, maar ook andere diensten zoals het zoeken.

Via de Google Maps-app

Locatiegeschiedenis is standaard uitgezet voor uw Google-account en kan alleen worden aangezet als u hiervoor kiest.

Tik vervolgens op Instellingen onder in het menu. Maar Google krijgt die locatie ook door. U kunt locatiegeschiedenis selecteren op datum en op het prullenbakpictogram rechts van de datum klikken.

Of een weer-app kan dankzij de gps in je telefoon direct een weersvoorspelling voor jouw locatie geven.

Artikelen binnen Zeker Online Alle artikelen. Meer informatie. Zo bepaalt u of u foto's wel of niet in de tijdlijn weergeeft:. Welke informatie uw apparaat kan delen Uw apparaat kan informatie naar Google sturen om 'Locatiegeschiedenis' te verbeteren. Tik onder 'Locatie-instellingen' op Volledige Locatiegeschiedenis verwijderen. Als je er op google locatie historie Android-apparaat voor kiest je apparaatlocatie in te schakelengoogle locatie historie, kun je gebruikmaken van functies rossig haar blonderen navigatie waarbij je een app toegang geeft tot je huidige locatie of 'Vind mijn telefoon'.

Android Op Android-apparaten moet je naar de app Instellingen gaan. Dossier Vreselijke privacychending.

Via een webbrowser

Web- en app-activiteit uitschakelen Locatiegeschiedenis uitschakelen Schakel je gps uit. Opmerking : U kunt de tijdlijn bekijken in de Google Maps-app versie 9. Teken tegen nepnieuws Michiel Frackers liegt zich naar heldenrol.

Home Tips Google weet altijd je locatie: zo verwijder je je data.

Scroll omlaag naar '[x] geleden bezocht'. Meer informatie over Locatiegeschiedenis. Opmerking : Als Web- en app-activiteit niet is ingeschakeld, kunt u geen locaties of activiteiten in de tijdlijn bewerken, google locatie historie.