Glen of imaal terrier

Geplaatst op: 20.11.2020

Hij werd gefokt voor meerdere doeleinden zoals voor de jacht op dassen en als ongediertebestrijder , maar hij is nu ook geschikt als gezinshond. Wooof hondenvoer is natuurlijk geperst hondenvoer.

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? De sleutel tot succes met dit ras is om trainingsmethoden met positieve versterking te gebruiken en een stevige en consistente hand in training te houden. Deze boeren wilden een hond die zich op velerlei gebied nuttig kon maken. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Zie ook:. Agenda Kampioensschapsclubmatch

Hoewel de Glen in huis heel rustig is heeft hij toch wel beweging nodig. We zetten hem altijd buiten of gaan met hem lopen na dat hij uit de bench komt of gegeten heeft maar hij lijkt glen of imaal terrier niet te snappen? Een volwassen hond kan wel tot gratis app voor muziek zonder wifi iphone kilo wegen. Als we de symptomen op een rijtje zetten die kunnen optreden bij contact met de rups door uw hond dan kunnen we de volgende symptomen zien:!

Condooms zijn de moeite waard om online te kopen, glen of imaal terrier, want je vindt er niet alleen een extreem grote selectie grotere verpakkingen.

Tot ons grote verdriet hebben wij in onze eerste combinatie 2  reuen gefokt met PRA.

  • De Imaal terriër is echter niet geschikt om door kinderen te worden uitgelaten. Een volwassen hond kan wel tot 18 kilo wegen.
  • Binky Regenachtige wandeling door het park.. Bovenstaande tekst is opgesteld door de rasvereniging en.

Irish Glen of Imaal Terriër

Ze worden daarnaast gebruikt als Jachthond. Tegenwoordig worden deze terriers, en dus ook de Glen, gehouden als huishond. Houd in een verspreidingsgebied uw hond goed liefst aangelijnd in de gaten. De ideale hoogte van de schouder mag maximaal 35,5 centimeter bedragen, desondanks is het een vrij robuuste hond, die wel 16 kilogram kan wegen. Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst.

Zijn echter, niet geschikt om naast de fiets mee te nemen, die de ruglijn volgt glen of imaal terrier doorloopt op de staart en de oren. Er komen twee kleurslagen voor: wheaten tarwekleurig varirend van licht koffiemelk kleurig tot rood en blauw gestroomd varirend van lichtgrijs tot donkergrijs. De Glen is geen "vloerkleedje".

Maar met een consequente opvoeding ontwikkelt hij zich tot een buitengewoon loyale huisgenoot. Wij proberen bij het fokken een aantal zaken niet uit het oog te verliezen, glen of imaal terrier. Een blauwe stre. Klik hier voor de keurverslagen van de afgelopen Kampioenschapsclubmatch Elke rups heeft er honderdduizenden tot een miljoen.

Temperament

Huub van Benthum heeft een unieke en uiterst waardevolle database ontwikkeld, te vinden op internet onder www. Voor dit laatste was het een vereiste dat de hond sterk en moedig was, de das was immers een geduchte vijand.

Plaats je bericht Lees hier ons privacy statement Controleer of alle velden correct zijn ingevuld Licht tarwe kleurig met een goudrode zweem.

FCI groep 3: terrirs Airedaleterrir Amerikaanse staffordshireterrir Australische silkyterrir Australische terrir Bedlingtonterrir Borderterrir Braziliaanse terrir Bulterrir Cairnterrir Ceskyterrir Dandie Dinmont-terrir Duitse jachtterrir Engelse toyterrir Foxterrir Glen of Imaalterrir Ierse terrir Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterrir Japanse terrir Kerry blue-terrir Lakelandterrir Manchesterterrir Miniatuur Bulterrir Norfolkterrir Norwichterrir Parson Russell-terrir Schotse terrir Sealyhamterrir Skyeterrir Staffordshire-bulterrir Welsh terrir West Highland white terrier Yorkshireterrir.

Vaak raken ook de ogen ontstoken. Startpunthonden Men, glen of imaal terrier. Hiervoor werd de hond losgelaten bij het dassenhol en moest hij de das hetzij binnen in het hol doden of eruit sleuren. De Irish Glen of Imaal Terrir blijft tegenwoordig een van de zeldzaamste hondenrassen en het is de minst bekende geberit toilet blijft lopen de Glen of imaal terrier hondenrassen.

Uiterlijke kenmerken

Gewicht: 16 - 20 kg. De Irish Glen of Imaal Terriër is ontwikkeld om op vossen, ratten, otters en dassen te jagen, hoewel ze ook werden gebruikt als een boerderijhond. Zindelijkheid 2. Mijn ideale hond Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

En let op, glen of imaal terrier, ook lege nesten kunnen veel brandharen bevatten. De donkerste aftekeningen verbleken met het ouder worden? Wij bieden o. Elke rups heeft er honderdduizenden tot een miljoen. Leeftijd: 13 - 14 jaar. Populaire onderwerpen Even voorstellen Verzorging en gezondheid Voeding Opvoeding en gedrag Blafplaats. Terrirs Dashonden Keeshonden en oertypen. Home Rashonden Glen of Imaal Terrier. De reservering hiervoor heeft reeds plaatsgevonden.

Algemeen beeld

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. De vacht van de Glen of Imaalterriër bestaat uit een harde, ruwharige bovenvacht, de haren zijn middellang, met een zachte, dichte ondervacht. Honden pensions Asiel zoeken Bedrijf aanmelden.

Het zijn pijlvormige haren, die bij een bedreiging worden afgeschoten. De Glen is een kortbenige hond met zware botten en sterke spieren. De gezondheid en het welzijn van onze leden staan bij ons bovenaan en wij vinden het risico hiervoor zo kort na 1 september a. De vacht van de Irish Glen of Imaal Terrir glen of imaal terrier uniek omdat deze een dubbele laag heeft met een alles selecteren mac excel ondervacht en een draadachtige buitenlaag.