De kleine hoeve burgstsedreef breda

Geplaatst op: 02.03.2021

Via de website van Transition Town Breda kunt u de ontwikkelingen volgen m. Berging vloermaat circa 3. Contact Algemeen Mail de zorgboerderij Bezoek de website Contactpersoon Mail.

Indeling Kerkooi: De openslaande tuindeuren geven toegang tot een grote open ruimte met zicht op het eeuwenoude gebinte. Dit krachtige bouwwerk is in volledig gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke bouwstijl en —materialen.

Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen. Keuken circa 3. De toiletgroep en de pantry zijn gebruiksklaar.

Bij de grootschalige renovatie inis de schil rondom volledig gerestaureerd in de geest van de monumentale boerderij. Verdieping: Overloop met vaste kast en toegang tot een 2-tal slaapkamers, warmste dag nederland 1944. De toiletgroep en de pantry zijn gebruiksklaar.

Dit krachtige bouwwerk is in volledig gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke bouwstijl en -materialen. Het bedrijf levert biologische producten en heeft het SKAL-keurmerk, de kleine hoeve burgstsedreef breda.

Ook hier met maximaal hergebruik van originele materialen. De boerderij biedt mensen met een beperking een woon- en werkplek c. Neem contact op.
  • Er wonen en werken mensen met een beperking. Eind is een groep mensen begonnen het braakliggende stukje land bij de kapel om te toveren tot een biologische moestuin.
  • De woning op Googlemaps.

Legal information - Stichting De Kleine Hoeve

Badkamer circa 2. Bel nu! Verdieping: Overloop met vaste kast en toegang tot een 2-tal slaapkamers, berging, badkamer en afgesloten 2e overloop. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen. Op  het kaartje kunt u zien waar dit is gebeurd.

  • De woning op Googlemaps. Ook zijn er hier en daar wat rozenstruiken waar u de bottels van kunt plukken.
  • Voorts toegang tot: — badkamer circa 1. Tegenover uw startpunt ligt winkelcentrum het Heksenwiel.

Wanneer u de boerderij wenst te bezoeken is het verstandig om vooraf contact op te nemen of de routebeschrijving op onze website te raadplegen. Tuin Ja, de kleine hoeve burgstsedreef breda. Zitkamer circa 5. Het winkelcentrum Heksenwiel ligt op minder dan vijf minuten met de auto. De huidige kandidaat-bewoners zijn sterk gevarieerd naar hun behoefte aan zorg: van redelijke zelfstandig tot volledig verzorgingsbehoeftig.

Kloppen deze openingstijden?

Algemeen Het onderhoud van buiten- en binnenwerk is redelijk tot goed te noemen. Wandelroute vanuit Breda 6,3 km. De technische installaties zijn berekend op regulier gebruik.

Dit krachtige bouwwerk is in volledig gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke bouwstijl en —materialen.

Ook hier met maximaal hergebruik van originele materialen. De toiletgroep en de pantry zijn gebruiksklaar? Het winkelcentrum Heksenwiel ligt op minder dan vijf minuten met de auto! Multifunctionele, lichte ruimte circa NB Onder de statige oude beukenbomen iets verderop.

Op zoek naar kwalitatieve leads?

Door de bijzondere ligging in een landgoed, middenin in een woonwijk van Breda, is de toevoeging Stadsboerderij ontstaan. De gebouwen zijn gelegen in een goed onderhouden tuin voorzien van volwassen bomen, struiken en hagen. De prachtige vloer is van hout. De Kleine Hoeve is een stadsboerderij, die in de landgoederenzone van de woonwijk de Haagse Beemden is gelegen.

Sinds 1 februari is er woonruimte beschikbaar voor 10 mensen met een beperking en zijn de tien studio's bewoond. De bouwstijl toont sterke overeenkomsten de kleine hoeve burgstsedreef breda de Kerkooi.

De Kleine Hoeve biedt aan ongeveer 20 mensen met een beperking een zinvolle werkplek c, de kleine hoeve burgstsedreef breda.

Vlaamse schuur De staat van de robuuste vijfentwintig meter lange Vlaamse schuur is zodanig dat de rieten kap moet worden vervangen. Begeleiding Gemiddeld, Zeer intensief Behandeling Geen Omschrijving De huidige kandidaat-bewoners zijn sterk gevarieerd naar hun behoefte aan zorg: van redelijke zelfstandig tot volledig verzorgingsbehoeftig, midden op landgoed Burgst ligt De Grote Hoeve. Voorts toegang tot: - badkamer circa 1. Serre circa 3. Op net tien autominuten van het bruisende centrum van Breda.

In werd itunes card code free kapel verworven door de Vereniging Hendrick de Keyser die daarmee de sloop kon voorkomen.

Meer meldingen op dit adres

Ook bij dit bouwdeel is het gebinte de grootste eyecatcher. Google Maps. De U-vormige keukeninrichting is onder andere voorzien van hardsteen aanrechtblad, dubbele roestvrijstalen spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine.

Op een kleine drie kilometer ligt de aansluiting op het snelwegennet richting Rotterdam 25 minutenAntwerpen 35 minuten en Amsterdam 60 minuten? Aangezien de woning ouder is dan jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen. Bijkeuken circa 4.