Baby deken haken voor beginners

Geplaatst op: 14.01.2021

Haak twee reliefstokjes op de gewone stokjes van de vorige toer. Maak een dekentje voor je eigen baby of als kraamcadeautje volgens een van de onderstaande.

Ook voor peuters en kleuters In eerste instantie ga ik de deken gebruiken voor in de box en kinderwagen, maar als dochtertje lief straks iets groter is kan hij ook mee in de wandelwagen, in de auto of om lekker onder te kruipen op de bank.

Merino blokken deken Het babydekentje is zacht, warm en je kunt 'm in iedere kleur maken die je wilt. Draag jij je Maxi Cosi op de juiste manier? Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Deken Update 3 Iets Met Wol. Maak een dekentje voor je eigen baby of als kraamcadeautje volgens een van de onderstaande. Na iedere rij keurig het aantal steken geteld en het aantal klopte iedere keer als een bus.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Daarnaast is het een simpel patroon dat je kan breien en haken. Verkrijgbaar in verschillende talen, baby deken haken voor beginners. Baby dekentje gehaakt baby dekentje baby dekentje haken boskleed haken gehaakt boxkleed gratis haakpatroon baby dekentje haakpatroon baby dekentje tutorial gehaakt baby dekentje haken!

En natuurlijk ook een top 5 van gebreide babydekens.

  • Ja hoor, maar twee keer precies hetzelfde maken vind ik niet leuk.
  • DMC Natura breipakket Geel is een vrolijke kleur en momenteel ook erg trendy! De top 5 bestaat uit gratis patronen van onze blog en uit complete haak- en breipakketten.

Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag! Light mode. Het haakpatroontje is gehaakt met een granny square en afgewerkt met een mooie rand. Cabotine kabeldeken breipakket Een prachtige babydeken gebreid met verschillende soorten kabelmotieven.

Kortom een leuk projectje voor 's avonds op de bank met een lekker kopje thee erbij. Dit pagina onderdeel is afgeschermd. Tante Koek 2 years ago.

  • Het patroon Het patroon is heel eenvoudig, je begint met het haken van een rij losse. Annemarie koos namelijk voor knalgele streepjes, maar met het uitgebreide kleurenpalet van Yarn and Colors kun je de mooiste combinaties maken.
  • Deze 10 babydozen zijn helemaal gratis! Prachtig babydekentje van de Little Mint Elephant.

Therefore i make an exception to first finalize a creation before i place here. Je reageert onder je Google account. Het is een gratis patroontje. Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag. Ga aan de slag met dit haakpakket.

Top 10 patronen babydekens

Door de dikke naald zie je snel resultaat. Maar ook de nieuwste producten en pakketten! Naald 12 voor de rand De rand heb gehaakt met haaknaald 12, omdat hij bij mij anders ging lubberen.

Gehaakt volgens de Filet methode. Haal de omslag achterlangs het stokje. Je reageert onder je WordPress. Boekje van Claire Boeter. Hieronder heb ik ter verduidelijking nog een filmpje geplaatst hoe je de Suzette steek haakt.

Deken Update 3 Iets Met Wol.

Naaien – Haken – Moois

Ik heb steken gedaan, dan wordt het dekentje ongeveer 80 cm breed. De ontwerpen zijn samen met de benodigdheden online te bekijken. Wat moet je kunnen? Haak het stokje af, haal de omslag door de laatste twee lussen op je naald. Het tegenovergestelde van de vorige toer.

Accepteer cookies om de content te bekijken, baby deken haken voor beginners. Een gehaakt babydekentje in zoete kleurtjes. Of je nou een beginnend haker bent of je haakt al jaren een deken haken is voor iedereen? Kies jouw favoriete patroon, kleuren. Aan de slag met het patroon. Nog even de belangrijkste info op een rijtje voor een ledikantdeken van 90 x cm inclusief rand in de wafelsteek:. Het haakpatroon staat helemaal onderaan de pagina.

Wafelsteek haken, echtstudio haaktip!

Haak in de 4e losse vanaf de naald een stokje. Geplaatst op door Kim Koopmans. Read more. Wis filters Filter.

Nu ziet hij er netjes en strak uit. Tante Koek 2 years ago! We hebben een fototutorial gemaakt waarbij de wafelsteek wordt uitgelegd.