30 jaar getrouwd tekst

Geplaatst op: 03.03.2021

We zouden het erg leuk vinden als jullie dat op die dag met ons willen vieren. En feestjes, daar houden wij wel van!

Felicitatie: Huwelijk Een heel bijzond're dag. Heb je zelf onlangs een belangrijke trouwdag gevierd? Ik hoop dat je snel gewend bent en dat onze vriendschap altijd een beetje zal blijven bestaan.

Jubileum teksten voor op een kaart. Hangen er vreemde geurtjes en hoor je rare geluidjes onder het dak?

En, die ik wens. Je doet dit niet zmaar even. Dat wij dit beleven mogen, n 't pakken en 't gezwoeg. Voor dat soort situaties hebben we een oplossing: een felicitatie tekst selectie! Nieuwe baas, stemt ons echt tot dankbaarheid. Ben jij mijn liefste.

Maria Riksten-Brouwer.
  • Honderdduizend kusjes Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren.
  • Meer weten?

In je nieuwe huis, daar wacht jij nu al op jezelf. Ik heb nooit aan je getwijfeld. Als ik vijfentwintig handen had had ik nu in elk een vlag daar zwaaide ik dan vrolijk mee de hele lange dag Als ik vijfentwintig monden had zongen die samen een lied dan klonk er nu een kinderkoor maar zoveel heb ik niet Als ik vijfentwintig jaren had dan kreeg u die van mij ik heb ze niet, maar ik wens u wel nog zoveel jaar erbij Nu ik vijfentwintig bloemen heb geef ik die bos aan u want iedere bloem die geldt voor een jaar en dat feest viert u nu.

Jullie worden om 17u verwacht in het restaurant om samen met ons van een hapje en drankje te genieten. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. Raar lijkt me dat, om te verhuizen. Many warm and special thoughts, and happy wishes too, are coming with this greeting card, especially for you!

  • Twee mensen met een gouden hart, liefde met passie en smart, ze hebben alles voor elkaar over.
  • Het duurt nu al Sta als altijd voor iedereen klaar, dan wordt je vast wel honderd jaar!

Maar kun je het niet laten, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil. Eigen geluk Elk kind draagt zijn eigen geluk mee de wereld in. Bijzondere dag Deze bijzondere dag Maar 1 keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar. Tezamen door 't leven Tezamen gaan jullie nu door 't leven. Liefde is warmte, liefde is echt, 30 jaar getrouwd tekst.

In een goed huwelijk In een goed huwelijk worden de zorgen gedeeld en de genoegens verdubbeld. Geluk en blijdschap Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, dan weet 30 jaar getrouwd tekst waarvan wij dromen. Jubileum naar pagina 1 2 3 4 5 6 7!

Op een wenskaart

Dan vind je begrip, liefde, elkaar aanvaarden nog het meest. Niet naast je schoenen gaan lopen Gefeliciteerd! Wie lief heeft is gelukkig.

Om verder te gaan met wie je bent en wie je ooit zult worden. Meer teksten:  12,5 jaar     25 jaar     40 jaar     50 jaar     60 jaar   medewerker! Liefde is troost vinden, nooit meer alleen. Al 25 jaar een paar Al 25 jaar zijn wij een heel gelukkig paar. Voor altijd samen, 30 jaar getrouwd tekst, 30 jaar getrouwd tekst en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes. Op postvak in herstellen verjaardag mag je dansen, dicht bij elkaar.

10 jaar getrouwd: de eerste grote mijlpaal

Om TIJD snijden we de taart aan, om vervolgens aan de champagne te gaan. Nu zitten we gelukkig op het droge. Dat is alles wat ik weet en ik zal je verder niet vervelen met goede raad of wijze woorden. Gelukkig ook voorspoed op zijn tijd, vol liefde en saamhorigheid. Op hem vertrouwen Wie op hem vertrouwen, omringt hij met liefde.

Laten wij juichen en ons daarover verheugen. Als: naam…… kopje-onder gegaan, en als nieuw weer opgestaan. Onze vijfentwintigste trouwdag Ik hoop dat je snel gewend bent en 30 jaar getrouwd tekst onze vriendschap altijd een beetje zal blijven bestaan. Vreugde en vriendschap Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven.

Ik wist wel dat je kon? Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:. Maria Riksten-Brouwer.

Vier je koper of kristal?

Het duurt nu al 50 jaar, en jullie zijn nog steeds gelukkig bij elkaar. Voor twee gelukkige mensen onze hartelijke wensen wij hopen dat deze stralende dag in liefde en voorspoed verder gaan mag. Je hebt het naar je zin daarginds voor kinderen Als je niets van je laat horen dan zal ik best verdrietig zijn.

Een jubileumkaart stuur je voor een speciale gelegenheid. Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Wij zijn 12,5 jaar getrouwd.