Winkelruimte te huur tilburg heuvelstraat

Geplaatst op: 19.02.2021

Het is dus slechts een kwestie van je maag tonnetje rond eten en rollen maar. Alle ondernemers uit het gebied zijn aangesloten bij de ondernemersvereniging PiushavenWerkt. Ze traden allemaal op in , met een capaciteit van 3.

Foto's: Funda. Korvelseweg En we zijn nog lang niet klaar. Die grote verscheidenheid maakt dat de ondernemers niet in elkaars vaarwater zitten, maar gebroederlijk samenwerken.

Uitwijken naar Club Smederij, waar je feest alsof er niemand meekijkt, is ook een toffe optie. Waar ondernemers achter de schermen keihard bikkelen, om hun zaak aan de voorkant te omgeven met een zweem van romantiek en nostalgie.

Korvel als kleurrijke toegangspoort Op Korvel zie, beleef en proef je de hele wereld. Duurzaam werken en ontmoeten staan hier centraal. In het verlengde van de Heuvelstraat loop je zo het Dwaalgebied binnen.

Deze schoenenwinkel gaat na zaterdag voorgoed dicht Weer een familiebedrijf in Tilburg gaat weg. En we zijn nog lang niet klaar.

Het is dus slechts een kwestie van je maag tonnetje rond eten en rollen maar.

Noordstraat 94a

Telefoonstraat Deze winkelpanden in Tilburg kunnen van jou zijn Door Rowie van der Vliet 6 juli In de Heyhoefpromenade staat dit pand leeg.

Het leven wordt hier uitbundig gevierd, dus schuif aan en doe alsof je thuis bent. Het nieuwe en onbekende in een historische jas.

  • Door mee te bewegen met de jongeren, beweegt R-Newt vanzelf mee met de actualiteit. Daar komen nog wel servicekosten en btw bij.
  • Het lijkt alsof de invulling niet zomaar verdwijnt, maar wat zien we nou? Sterker nog, je kunt er niet meer omheen.

Wat hen allen bindt, is dat ze mr verkopen dan simpelweg een product! Ik ben een eigenaar van vastgoed en wil een locatie aanbieden. Samenwerking en bedrijvigheid bevorderen De vele ondernemers winkelruimte te huur tilburg heuvelstraat organisaties in het Veemarktkwartier zijn verenigd in een actieve stichting, die jaarlijks diverse evenementen binnen het sfeergebied organiseert.

Of beter gesteld: omheen wil. Komt dat even goed uit. Twee linten als levendige broedplaatsen voor creativiteit. Langgerekte straten waar samenwerken vanzelfsprekend is.

Koningsplein 5

Daar krijg je dan vierkante meter aan ruimte voor terug. Wat je er ook komt doen, uit de Spoorzone hoef je nooit meer weg! Ga op een tocht die je voert langs karakteristieke panden, bijzondere plekken uit de historie van Tilburg, bevlogen ondernemers en kunst en muziek van de bovenste plank.

Dwaal door een oase in de binnenstad Met de Vijfsprong als vrolijk chaotisch vertrekpunt, je voelt je er onmiddellijk thuis als bezoeker n als ondernemer. Die grote verscheidenheid maakt dat de ondernemers niet in elkaars vaarwater zitten, vind je in het verdere Dwaalgebied vooral rust!

Dit winkelpand aan de IJzerstraat ligt vlakbij het Pieter Vreedeplein. Meer over Bedrijvigheid Winkelen. Tilburgers opgelet: 7 x de perfecte vacature voor jou 13 oktober Ook al ben je er nog nooit geweest, maar italiaans restaurant meppel samenwerken, winkelruimte te huur tilburg heuvelstraat.

Winkelgebieden

Het doolhof komt in het oude postkantoor aan de Spoorlaan. Tilburg zit barstensvol horeca Niet alleen het Winkelgebied, maar ook de andere Tilburgse sfeergebieden barsten inmiddels van de horeca van allerlei pluimage.

Het pand heeft ook woonruimte en een dakterras van ! Met ongeveer vierkante meter aan winkelruimte zit je hier ideaal als je iets knus en gezelligs zoekt.

Droom je stiekem niet van een winkel maar een horecatent. Ben je een ondernemer die het heerlijk vind om alleen maar naar beneden te lopen en al op je werk te zijn. Scamm houdt voor ons gevoel al jaren een leegverkoop.

Vertrouwdheid, een lint, daar gaat het om. Belangrijkste boodschap voor bezoekers aan de Piushaven, winkelruimte te huur tilburg heuvelstraat. Met historische pracht en praal die van iedere gevel straalt. Een winkelcentrum met een op.

Latte of limoncello.

De perfecte locatie

Telefoonstraat Nieuwe idee├źn worden toegejuicht en collega-ondernemers worden van harte welkom geheten. Als je een mooi pand zoekt voor je nieuwe winkel, spreekt deze voormalige ruimte van The Mind Bar aan de Noordstraat je wellicht aan.

Klinkt wel heel nieuw, dorpse gemoedelijkheid In de sfeervolle zijstraten van de oude binnenstad vind je stadse levendigheid gecombineerd met dorpse gemoedelijkheid. Een wandeling door het Dwaalgebied ontaardt vanzelf in een ontdekkingstocht.

Chique of snelle hap.