Samsung tv gaat steeds aan en uit

Geplaatst op: 21.02.2021

Ook al is het product nieuw in doos gekocht, dan nog kan er een recentere software versie beschikbaar zijn, die diverse problemen kan verhelpen. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Heb je al een account?

Extra opties Gekoppelde producten. Bedoelde u:. Mijn tv schakelt constant aan en uit Aan smart tv en gelijk weer uit Gesteld op om Dien wel op te merken dat de tv in alle opties niet lang heeft gedraaid.

Meld je aan Heb je al een account? Heeft u al gekeken of het ligt aan de stroomkabel? Je zou verwachten dat de tv dan voortdurend aan en uit gaat.

U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen? Nu las ik dat het mogelijk de FL ic zou kunnen zijn, Alleen komen de symptomen niet overeen. Aanbevolen Video. Volgens mij is Redcoon gesloten door de toenemende concurrentie en overgenomen door de Mediamarkt. Recente Philips 4K Ultra HD televisie, wel beeld en geen geluid of haperend geluidĀ bij het kijken met een losse decoder?

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!
  • Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Wel net bliksem gehad Geantwoord op om
  • Hij start namelijk nog wel op. In antwoord op Lot.

Maak hier je gratis

Het apparaat is natuurlijk eerder geproduceerd als dat u het gekocht heeft. We hebben de wifi uitgeschakelt op de tv zelf en kunnen nu in ieder geval tv kijken. Dan zou het weer moeten werken. Ik hoor graag van jullie. Dus het verbaast mij niks dat de niet meer bestaan. Ik geloof wel dat er op het mainboard ook nog een converter zit, dus je zou eens kunnen kijken of het toestel aan blijft als je de boel even goed verwarmt met een haardroger.

Heeft vlgs mij te maken met een vorm van even een onderbreking van de stroom toevoer. MNM tm Golden Hoe lang vliegen lissabon brussel. Het telkens aan- en uitschakelen kan nu alleen nog onderbroken worden door de stekker uit het stopcontact te halen. Via internet kwam ik er achter dat meerdere tv's van Samsung dit probleem hebben. Toen stekker van het modem er weer in en het is nu opgelost.

Soms een drietal samsung tv gaat steeds aan en uit, maar het record staat op Enter your username or e-mail address.

Mijn interpretatie. Helaas zonder gewenst resultaat. Dit is een gemodificeerd buitenlands model.

Is dit een storing of is mijn tv kapot. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. In had de televisie ook al een soort probleem. In antwoord op Faisal Check dan altijd of een andere nieuwer hdmi apparaat wel op de tv werkt.

U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen.

Enter your username or e-mail address. Deze kunt u het beste op uit zetten. Maar de televisie is wat ouder en maak er al gebruik van sinds Nu maar afwachten wanneer de oplossing komt. Gepost woensdag 19 december

In antwoord op Samsung tv gaat steeds aan en uit. Ik zie je berichtje vanzelf verschijnen zodra je zover bent "You must take your place in the Circle of Life. Door een HDMI kabel aan te sluiten. Heeft u dan nog beeldstoring, leuke gym spellen groep 5 dan met de klantenservice van uw provider om een signaalmeting te laten uitvoeren.

Beste leden, toch besloten om de vraag hier uit te zetten in de hoop voor een oplossing, maar de tv ligt bij ons op zolder. Geantwoord op om Heb je wel de tijd om alles in service menu te controleren of dit juist staat. Sorry voor de late reactie.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Steek daarna de stroomstekkers weer terug in het stopcontact. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Maak hier je gratis forumaccount aan. Oplossing weet ik niet.

Gebeurt dit bij alle bronnen. Deze tv's kunnen veel problemen opleveren. Dat is ook vaak in het menu uit te zetten.