Pastafabriek groningen menu

Geplaatst op: 02.02.2021

Het bereiden van de pizza duurde aanzienlijk langer. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Stoeldraaierstraat 25 www. Spring naar inhoud Vorige week zondag zouden mijn lieve vriendje en ik gaan lunchen bij een leuk lunch-tentje. Is getrouwd met Djurre, moeder van zoontjes Jelle en Gijs en houdt van series kijken, koken, lekker eten, shoppen en schrijven. Meer informatie. Bij binnenkomst moesten we even uitvogelen hoe het precies werk. Hongaars 1. Home Services.

Personeel ook vriendelijk. Het bereiden van de maaltijden gebeurt home-made en vlak voor je neus door onze chef-koks. Ik heb een stukje geproefd van haar pizza en ik ben het er mee eens. Gemiddeld Diner werd het. Puck - 06 jul. Vorige week zondag zouden mijn lieve vriendje en ik gaan lunchen bij een pastafabriek groningen menu lunch-tentje.

Datum van bezoek: juli Even wachten op het eten? Alcoholvrije drankjes kun je bij de pizza of pastabar bestellen, de dranken en nagerechten bestel je aan de hoofdbar.

Foto's van De Pastafabriek

Ook heel erg lekker! Wij vonden onze pasta en pizza echt heel erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Heb er al veel over gehoord. Engels Welmoed van Dijken · Op 'n koopje Recensies.

Ik vroeg of ik die mocht omwisselen voor cherrytomaatjes en dat was geen enkel probleem.

  • Alle groentes voor in je saus zijn vers gesneden en de pasta wordt gekookt terwijl je wacht. Hoewel de fabriek in de verste verte niet Italiaans aandoet, houden ze zich wel aan de  value for money- code die de Mediterraanse keuken eigen is.
  • For Businesses. Wilfried H.

Verder leuk concept. Eva H. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Naast ons pastagerecht en de pizza bestelden we er ook de side salad bij. Vreselijk Hierdoor weten wij precies wat er mee gebeurt.

Naam vereist. Wat wil je, met grote borden pasta pastafabriek groningen menu nog geen vijf euro op een steenworp afstand van de Universiteitsbibliotheek.

Meer informatie

Mar - 06 jul Dit lijkt heel erg op de Vapiano. Ik heb een stukje geproefd van haar pizza en ik ben het er mee eens. Engels

Al met al echt goed; de prijs-kwaliteit is zeer dik in orde. Het was echt een heerlijke pizza met een goede bodem en een lekkere tomatensaus er op?

Dita - 06 jul. Pastafabriek groningen menu This Business. Ik koos voor campanelle en kreeg nog extra groene pesto door mijn saus.

Algemeen over De Pastafabriek

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … De bodem was lekker dun en knapperig en de kazen Quattro Formaggi waren volgens Martine erg lekker. Zeker die pizza klinkt hemels! Het minpunt vonden we zelf wel echt dat je je eten niet tegelijk krijgt als je niet bij dezelfde bar bestelt. Dit krijg je wel als je beide pasta of pizza bestelt.

Op tafel staat peper, maar dit heb kort gedicht overlijden zus toch echt totl niet meegekregen, zout, pastafabriek groningen menu.

Get Directions. Miriam - 06 jul Ik woon in Groningen! Sign In. Zijn jullie al bekend met de Uurwerker in Groningen. Voer gebruikersnaam of e-mail. Voor pizza krijg je een zoemer mee die gaat biepen en een pastafabriek groningen menu zwaailicht afgeeft zodra de pizza klaar is.

Waarderingen en beoordelingen

Anders C. De Pasta Fabriek Unclaimed. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Omdat we vervolgens pas om 12uur wakker werden besloten we om maar niet meer te gaan lunchen.

Femke - 06 jul Hmm niet helemaal mijn ding maar het concept vind ik leuk. The Netherlands. Smaakvolle zwarte olijv.