Ov chipkaart voor trein activeren

Geplaatst op: 13.10.2020

Het beste antwoord Als je even naar onderstaande bron van de NS gaat word je doormiddel van een oefenfilmpje alles precies en helder uit gelegd.

Wachtwoord vergeten?

Laatste nieuws Nightjet rijdt niet in november. Als u voor het eerst saldo op uw OV-chipkaart laadt bij een NS-automaat, gebeurt de activatie vanzelf.

We houden onze mailbox in de gaten en we worden op de hoogte gesteld van de aanmelding. Zet je liever handmatig saldo op je OV-chipkaart? Vooraan instappen in de bus wordt langzaam weer de norm. Uw OV-chipkaart activeren — geactiveerd online kopen Dit is de makkelijkste manier om uw OV-chipkaart te activeren: wij doen het voor u.

Een dag later opel corsa sleutel afstandsbediening de definitieve registratiemail waarin ons verteld wordt dat de aanmelding voor 'Reizen op Saldo' is gelukt. Als het saldo ergens anders is opgewaardeerd, dan dien je de ov-chipkaart bij de NS-kaartautomaat te ov chipkaart voor trein activeren.

Houdt dan uw OV-chipkaart voor de NS-kaartautomaat en volg de instructies op het scherm. Indien er een tegoed op staat kan je in- en uitchecken. Dit kan bij iedere NS-kaartautomaat op de NS-stations.

Uw OV-chipkaart wordt dan standaard voor 2 e klasse geactiveerd.

Weet jij het antwoord?

Echter het gebruik maken van de chipkaart gaat niet zomaar, aangezien er een abbonement op de kaart moet worden gezet zodat het 'reizen op het saldo' ook kan worden gebruikt op de momenten dat de Voordeelurenkaart geldig is. Hoe weet ik of mijn ov pas geschikt is om per trein te reizen? Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

De automaat toont de bedragen die voor jouw kaart mogelijk zijn. Ik kan dit niet uit de informatie opmaken. Ontdek NS Flex. Je kunt niet samen tegelijk op dezelfde ov-chipkaart reizen.

En het reizen op saldo is zoals we al eerder zeiden verplicht om met de OV-chipkaart bij de NS te reizen. Hiermee heb je 40 procent korting, en het gehele weekend. Dan ov chipkaart voor trein activeren u nog eenmalig uw OV-chipkaart activeren zodat u ook kunt inchecken bij NS!

Geplande events Volledig overzicht. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

3 gedachten over “Zo reis je met de OV-chipkaart per trein”

Het handigst is om saldo op te waarden bij de NS-kaartautomaat. Ook je mailadres wordt hier gevraagd, hier krijg je na afloop een bevestigingsmail op binnen. Ook kan het handig zijn om te kiezen voor NS Flex.

Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief als je in de spits reist, ov chipkaart voor trein activeren. Er zijn drie manieren om saldo op je kaart te laden. Vervolgens gaan we weer naar de NS-ticketautomaat. Video toevoegen. Sandra schreef:! Eerste Eurostar bijna leeg vertrokken naar Londen 26 okt Met NS flex reis je zonder dat je saldo nodig hebt en betaal je eens per maand middels automatische incasso.

OV-chipkaart activeren voor reizen met NS

Voor Altijd Vrij en Traject Vrij geldt geen instaptarief. Nog niet eerder heb ik op de OV-chipkaart met de trein gereisd. Om te kunnen inchecken heb je per ov-chipkaart minimaal 20 euro saldo nodig.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, ov chipkaart voor trein activeren. Kies het bedrag dat je op je OV-chipkaart wil zetten. Heeft u nog geen OV-chipkaart. Noot: Deze review is inmiddels verouderd, het stappenplan is mogelijk afwijkend. Dit is de makkelijkste manier om uw OV-chipkaart te activeren: wij doen het voor u. Je kunt op uitcheckgemist. Bij een NS-balie op een station naar keuze helpen we je graag.

Registreer je gratis. Dan moet u nog hoogste berg ter wereld hawaii uw OV-chipkaart activeren zodat u ook kunt inchecken bij NS.

Uw OV-chipkaart activeren: geactiveerd kopen

In de regel is dat geen probleem. Heeft u een anonieme OV-chipkaart? Graag uw reactie hierop, b.

Houdt dan uw OV-chipkaart voor de NS-kaartautomaat en volg de instructies op het scherm. Je kunt op uitcheckgemist. Vraag volgen.