Leuke tekst collega met pensioen

Geplaatst op: 23.12.2020

Je hebt vast nog wel heel veel te doen. Het was fijn om met je samen te mogen werken. Je was oprecht een collega waarop ik kon bouwen.

Tips, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen en positieve gedichten. Het leven begint nu pas.

Vroeger moest je werken voor je geld Nu betaalt de svb je salaris hebben wij vastgesteld Je was voor ons een gewaardeerde collega Geniet nu maar lekker, pak wat ons betreft het vliegtuig naar Kreta Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan Weet dat wij altijd voor je klaarstaan! Pensioen teksten. Je hebt vast nog wel heel veel te doen.

Ik heb altijd met veel plezier met je samengewerkt. Laat je verrassen…. Een rijk en creatief leven achter de rug, daar kijk je met tevredenheid op terug. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Vroeger moest je werken voor je geld Nu betaalt de svb je salaris hebben wij vastgesteld Je was voor ons een gewaardeerde leuke tekst collega met pensioen Geniet nu maar lekker, pak wat ons betreft het vliegtuig naar Kreta Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan Weet dat wij altijd voor je klaarstaan.

Meer teksten: Nieuwe baan Felicitatie Last updated: vrijdag 23 oktober

Alvast bedankt voor de inspiratie! Ga er dan op een inspirerende wijze mee aan de slag. Ik heb je ervaren als een fijne, betrouwbare, etc… collega en heb veel van je geleerd. Nu kun je het rustig aan gaan doen, want je gaat volop genieten van je welverdiende pensioen!

Stuur ons dan een e-mail naar info tekst. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!! Er is een receptie voor de afdeling of het bedrijf en de werkplek wordt meestal helemaal versierd.

  • We hebben …. Teksten over pensioen zijn er in vele soorten, van teksten met humor tot teksten met wijsheden.
  • Ik heb heel veel mogen ervaren en ook veel goede raad mogen vragen.

Je hebt toch jaren met ze samengewerkt en vanaf de dag na je afscheid, is dit niet meer mogelijk, leuke tekst collega met pensioen. Geniet van al die vrije tijd. Last updated: donderdag 15 oktober 3. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook n gehouden!. Kies een tekst Na hard werken en leven voor de poen, kan je nu eindelijk met pensioen.

Ik hoop je in de toekomst nog aldi wijk bij duurstede tegen te komen en dat ik dan nog meer van je kan leren.

Mooie zinnen en teksten over VUT en pensioen

Jij was altijd bijzonder collegiaal, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd! Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Ik heb je ervaren als een fijne, betrouwbare, etc… collega en heb veel van je geleerd.

Wil jij de kracht van dankbaarheid zelf ontdekken? Tips, tennissen en boeken lezen. En dat siert je. Golfen, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen en positieve gedichten. Je wilt toch een originele of persoonlijk tekst gebruiken. Wanneer er iemand met pensioen gaat, leuke tekst collega met pensioen, bijvoorbeeld je col.

Prachtige pensioen teksten om te feliciteren!

Je kunt op een kaartje verschillende teksten schrijven. Je liet meteen zien wie je bent en waar je voor staat. Veel leesplezier toegewenst! Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!!

Ik wil geen relatie meer Greetz. Geniet van je vrijheid en van je pensioen. Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Leuke tekst collega met pensioen teksten zijn leuke en mooie teksten die je kunt gebruiken tijdens een speech of op een kaartje. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meteen naar de inhoud Voor het onderwerp pensioen zijn er leuke teksten. Wil je een mooie pensioen tekst toevoegen aan deze pagina. Voor het onderwerp pensioen zijn er leuke teksten. Je hebt vast nog wel heel veel te doen.

GEDICHTEN PENSIOEN

Veel succes. Veel leuker is het om originele pensioen teksten te gebruiken. Met pensioen gaan is, stoppen met te leven voor je werk. Last updated: donderdag 15 oktober 3.

De pensioen gedichten op deze pagina kun je letterlijk overnemen of aanpassen zodat het volledig aansluit bij de collega. En dat siert je. Teksten over pensioen kun je ook gebruiken voor op een kaartje.