Huis te koop wilgenhoekweg serooskerke

Geplaatst op: 15.09.2020

Beschrijving: Woning De woning betreft een heerlijk royale woning met voor een ondernemer en gezin een ideale combinatie van wonen en werken. We geven je advies op basis van je voorkeuren.

Vakantiechalet serooskerke se04 ligt in serooskerke en biedt watersportfaciliteiten Zodra je deze eengezinswoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten op een rijtje met Walter Plus. Landbouwlust Chalet Melrose. Elke 60 seconden maakt een huizenjager een waarderapport aan bij Walter Living. Direct online en als PDF beschikbaar. Langendam , 12a Zoutelande.

Deze luxe en comfortabele woning is geschikt voor 4 personen? Wat gebeurt er in de buurt. Doormanstraat 13 Koudekerke. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Cookie melding.

Dat geldt uiteraard ook als er beroep wordt ingesteld. Zo weet je zeker dat je die marmeren badkamer terugverdient. En op korte termijn start de bestemmingsplanprocedure voor de eerste fase.

Oppervlakten en inhoud Woonoppervlakte m² Opp. Achter de loods bevindt zich nog een gedeelte opslagterrein, wat eventueel ook bebouwd zou kunnen worden maar nu wordt ontsloten door een hekwerk. Selecteer een optie. Elke 60 seconden maakt een huizenjager een waarderapport aan bij Walter Living. Verkoopdatum jul 26,

Akkoord Instellingen aanpassen. Op nog geen 5 km van strand en zee ligt uw verblijft is in het gemoedelijke serooskerke Home Veere Serooskerke Wilgenhoekweg. We willen graag vooraf input van genteresseerden voor een nieuwe woning ontvangen, zodat dit zoveel mogelijk aan kan sluiten bij de behoefte. Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Chalet Klaproos. Huis te koop wilgenhoekweg serooskerke zijn 3 slaapkamers waar in totaal 6 gasten in kunnen overnachten Ontdek de actuele woningwaarde van Wilgenhoekweg 36 Serooskerke   eengezinswoning, 5 s.

Torenstraat 29

Én de daadwerkelijke keuken die bestaat uit een kookgedeelte met zes pits gaskookplaat, voorzien van afzuiging en een ruime oven, koelkast en vrieskast. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Wittem De dichtstbijzijnde luchthaven is rotterdam the hague, op 99 km van fabulous holiday home in serooskerke

Nachtegaallaan Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Apart van voornoemde woning en bedrijfsruimte wordt De Zompe 10 - 16 aangeboden. Wel zo handig. Sfeervol Chalet Gewoon Gezellig.

U kunt gebruikmaken van een terras.

Onder de aandacht

Die reacties worden vervolgens door het college beantwoord. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken met achterdeur, witgoedaansluitingen, CV opstelling en het toilet. Klein Vlaanderen 61 Middelburg. Als je echt verliefd bent op Wilgenhoekweg 36, raden we je aan all-in te gaan.

Hrc de schelphoek ligt in serooskerke. Daarom is het belangrijk om goed genformeerd op pad te gaan. Chalet Voor Vakantiewoning In Serooskerke. Wil je toch lekker in je eigen huis in Serooskerke wonen. De dichtstbijzijnde luchthaven is rotterdam the hague, op 99 km van modern chalet in serooskerke Log boete zwitserland wel of niet betalen. Bouw Soort woonhuis villa Type woonhuis vrijstaande woning Kenmerk woonhuis bedrijfs- of dienstwoning Soort bouw bestaande bouw Bouwjaar Soort dak zadeldak.

Voor meer informatie over het plan zelf kunt u contact opnemen met projectleider Jannita Dingemanse via of e-mail.

Bekijk ons aanbod in Walcheren

Op de kaart bekijken. Lees onze corona-update. Olmenduin No. Vakantiehuizen

Cookie melding. Klik hier of op de knop hier beneden om je voorkeuren te wijzigen. Bekijk Walter Pro.