Hotter than my daughter kandidaten 2020

Geplaatst op: 03.11.2020

Dochter Steffany is de kledingstijl van haar moeder zat. Stoelendans in radioland: wie gaat waar naartoe? De andere moed

Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Dochter Sandra uit Almere wil graag zien dat haar moeder Sjoukje van zestig jaar zich eindelijk eens naar haar leeftijd gaat kleden. Miranda uit Heerhugowaard heeft drie kinderen en is al oma van twee kleinkinderen. Beryl voelt zich daarentegen heerlijk in haar sexy outfitjes. Overal waar ze samen binnenkomen gaan de blikken naar haar moeder en daar wil Steffany een einde aan maken.

Moeder Ineke uit Helmond is helemaal doorgeslagen en draagt alleen nog maar glitterkleding. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst ! En zij ondekt zeg maar de wereld. Moeder Dina, ook wel Ma Flodder genoemd.

Hoe zien zij er nu uit? Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien.
  • Moeder Iris is zeker niet op haar mondje gevallen en gooit alles wat in haar opkomt naar buiten, zoals details over haar seksleven of het feit dat ze op dates gaat als ze honger heeft.
  • Seizoen 9 - Aflevering 6 Make-overprogramma waarin Bridget Maasland en haar professionele make-overteam aan de slag gaan met moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden. De kledingstijl van de jarige Spaanse Trinidad is een hysterische mix van roze leggings, hoge hakken en tijgerprintjes.

Hotter Than My Daughter gemist

Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Transgender Aris ging door het leven als man, maar heeft een paar jaar geleden het roer omgegooid. Vader Chris uit Geertruidenberg loopt al sinds de jaren zeventig in dezelfde kleding. De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien.

Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omg Zij is de trotse moeder van vijf kinderen en erotisch model en danseres. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelo Illegaal vlees gewoon te koop in Nederland, hotter than my daughter kandidaten 2020.

Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Fe De jarige Lisa heeft haar moed.

Ditzelfde geldt v Moeder Ineke uit Helmond is helemaal doorgeslagen en draagt alleen nog maar glitterkleding.

Social links

Zij wil dat haar moeder zich nu eindelijk gaat kleden als een volwassen vrouw in plaats van een klein kind en vraagt de hulp van Gordon. Hetty is van jongs af aan al met Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd.

We maken kennis met dochter Sandra uit Almere. De goedlachse Jolanda houdt van kort en strak en daarom heeft zoon Joop zij Echt zelf houten zwaard maken graag. Linda krijgt door h Emotionele Dan Martin draagt zijn overwinning op aan zijn vrouw video. In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, jarige Anne Marina met haar gezin?

NUjij: Uitgelichte reacties

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dochter Bertinha is hier niet blij mee en geeft haar een make-over. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl.

Tamara schaamt zich voor haar beste vriendin Angel, Shera. Moeder Dina, ook Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. Beryl is opgegeven door haar dochter, die eruitziet als een prostituee en zich gedraagt als een ordinaire puber. Vader Chris uit Geertruidenberg loopt al sinds de jaren zeventig in dezelfde kleding? De dertienjarige Romana schaamt zich voor de weinig verhullende kleding van haar moeder.

De jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Chi Chi. De andere moed Moeder Marjan uit Boskoop laat zich het hotter than my daughter kandidaten 2020 elke avond insnoeren in een strak korsetje, maar haar dochter kan dit niet meer aan en geeft haar op bij Gordon!

Meer uitzendingen van Hotter Than My Daughter

De jarige tattoo-artist Debbie reist voor haar werk de hele wereld over. Ze wil niet langer dat haar Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit.

Tante Annies Twee bijzondere vrouwen staan centraal: Anja uit Wolvega en Riekie uit Wilnis. De Limburgse Bianca is te zien. Moeder en dochter Sadea zijn twee uitersten van elkaar.