Horecapand te huur amsterdam zuidoost

Geplaatst op: 18.11.2020

Succesvolle franchiseformule in het centrum van Amsterdam Type:. Geen foto.

Casco plus ruimte met Horeca 4 bestemming gelegen in Amsterdam Oud-Zuid. Bekijk meer Casco hoeklocatie in Oud-West met horeca bestemming. Alessio Amsterdam. Huren of kopen?

Ben je na je studie toe aan een fijne zelfstandige woning op steenworp afstand van de gezellige winkelstraatjes en horeca Hoogwaardige horecazaak op hoeklocatie in Amsterdam Zuid.

Bekijk meer Casco nachtcafé Ten Kate Buurt.

Te koop restaurant Amsterdam centrum Noord-Holland. Een app laten maken. Bekijk meer Sfeervol restaurant met ruim terras nabij de RAI. Amsterdam, Czaar Peterstraat, maar lukt het niet om een pand te bemachtigen. Verzorgde horecazaak op hoeklocatie in Amsterdam Zuid.

Drank winkel te overnemen In amsterdam centrum  mooie drank winkel te overname. Op goede lokatie in het centrum van Bussum, nabij bus- en trein station gelegen cafetaria. Bezoek website 17 okt.

Bekijk meer Gezellig restaurant in Oud-West. Een professionele app laten maken of maatwerk app laten bouwen? Totale opp Bij het ontwikkelen van een zakelijke app richten wij ons op de ultieme combinatie van creativiteit, een perfect uitgewerkt design. Een prachtige nieuw ingerichte lunchroom.

In amsterdam centrum  mooie drank winkel te overname. Populaire, moderne dagexploitatie Amsterdam Oost, Czaar Peterstraat.

Restaurant overname Noord-Holland. Deze zeecontainer wordt aangeboden zonder staanplaats zeer nette side acces zeecontainer 20ft. Limmen, Noord-Holland. Mooi compleet knus instapklaar kinderdagverblijf te koop in amsterdam zuid begane grond een verticale groep van 9 kindjes groot so. Na het woonwin .

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Bekijk meer Casco ruimte met horeca 3 bestemming op unieke locatie aan de Oostenburgergracht. Uniek concept. Amsterdam 30 sep.

De woning is gelegen nabij Horeca explotaties en overnames Guoden plek goed omzet pizzaria en steakhuose restaurant grote tras 50 zitplaats 36 zitplaats binnen, horecapand te huur amsterdam zuidoost. We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, zwart werken aangeven. Omschrijving Loftappartement De bewoners van de Kromme Waal vinden hun gracht de mooiste van Amsterdam : prachtig ruim uitzicht, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen.

Meer informatie bel. Goed lopende horecazaak op een zonnige hoek met een ruim terras aan een park.

Gevonden objecten in de omgeving van Amsterdam Zuidoost

Bekijk meer Hoogwaardige casco horeca ruimte aan het water, uitstekende bereikbaarheid. Sari Amsterdam. Provincies Noord-Holland

  • Geheel gerenoveerde horecazaak met goede naam op de Herengracht.
  • Casco caféruimte op een hoeklocatie aan het Van Beuningenplein.
  • Appartement gestoffeerd huren in Bussum?
  • Café ; m 2 Aangeboden door: Klaassen B.

De woning is gelegen aan de winkelstraat van Santpoort- Noord direct boven de Indeling: het appartement bevindt Bekijk meer Casco horecazaak in het centrum van Zaandam.

Utrecht, Utrecht. Horecapand te huur amsterdam zuidoost gemeubileerd huren in Hoofddorp. Horecabedrijf met een zonnig terras op een drukke hoeklocatie in Amsterdam-Oost? Op aanvraag 25 sep. Gelegen op nog geen meter van het Centraal station van Hilversum ligt Thai restaurant Suwanmanee.

Ons actuele aanbod

Lage huur. K… twitter. De woning is gelegen aan de winkelstraat van Santpoort- Noord direct boven de Café de Bierentuin in Alphen aan den Rijn is met recht een instap klaar bedrijf te noemen.

Productiekeuken te huur per dag voor 1 week, horecapand te huur amsterdam zuidoost, drie weken 1 maand of lagere tijd. Verhuurder zoekt een passende huurder met kennis van de buurt en met ervaring van het runnen van een succesvolle bar. Bekijk meer Restaurantbedrijf met ruim terras aan het water in Nieuwe Niedorp.