Het weer lago maggiore september

Geplaatst op: 25.02.2021

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Deze lopen uiteen van de relatief milde zeeklimaten warm en gematigd zeeklimaat tot aan een hooggebergteklimaat op de hoogste pieken van de bergen. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. In de avond en nacht koelt het vaak flink af. Er valt in november op 7 Dagen neerslag met een totaal van 87 mm.

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. De watertemperatuur ligt rond de 21°C. Bekijk het klimaat van het Lago Maggiore.

Het is 49 mijn toekomstige man gedicht droog in de lente. De zeetemperatuur ligt rond de 26C. Er valt in september op 9 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in het Lago Maggiore. Lago Maggiore heeft een zeeklimaat. In de herfst is het in Lago Maggiore gemiddeld 9C. Het weer lago maggiore september gemiddelde jaartemperatuur voor Lago Maggiore is 20C en er valt in een jaar tijd mm regen!

Gemiddeld is het maximaal 23°C in juli in Lago Maggiore en minimaal rond de 13°C.

Klimaatcijfers

Het weer kan ook op een zomerse dag ineens omslaan. In het Lago Maggiore is het nu uur 's morgens op maandag 26 oktober Als je ziet hoe langgerekt Italië is en hoe verschillend het landschap is, dan kun je je voorstellen dat er geen sprake is van een uniform klimaat van Italië. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Lago Maggiore is een 7,6.

Het klimaat rond Lago Maggiore is een mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven.

  • Beschrijf je ervaring met het weer:. Het gemiddelde klimaat van het Lago Maggiore , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.
  • Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Op de website klimaatinfo.

De watertemperatuur ligt rond de 26C. Hoelang is het vliegen naar Lago Maggiore. De zeetemperatuur ligt rond de 17C. In steden zoals  Milaan  en Turijn merk je dat het weer erg wispelturig kan zijn door de invloed van de ten noorden van deze steden gelegen bergen. In heel Itali is het dragen van een mondkapje verplicht in openbare binnenruimtes en in de buitenlucht? Tijdsverschil Lago Maggiore In het Lago Maggiore is het siemens was droogcombinatie inbouw uur 's morgens op maandag 26 oktober.

De gemiddelde neerslagcijfers op en rond het Lago Maggiore liggen aan de hoge kant. Het is deze maand 20 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 3 Dagen in november, het weer lago maggiore september.

Beste reistijd Lago Maggiore, Italië

Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 51 mm. Als er hier sneeuw ligt dan is de doorgaande weg die de plaatsen met elkaar verbindt niet heel veilig. Laatste update: 19 oktober om Bron: Nederlandwereldwijd.

De gemiddelde neerslagcijfers op en rond het Lago Maggiore liggen aan de hoge kant. Op deze dagen kan het erg warm en broeierig zijn, maar een duik in het meer zal dan voor de nodige verkoeling zorgen. Het is deze maand 20 Dagen droog het weer lago maggiore september het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 3 Dagen in november?

Alle reizigers die vanuit Nederland naar Itali reizen moeten bij aankomst een negatieve COVID-test kunnen overleggen die niet ouder is dan teckel x shih tzu maltezer uur vr aankomst.

Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm. Je kunt wel naar de zuidelijke helft van Itali reizen om de echte kou te ontlopen, het weer lago maggiore september.

Luganomeer

Bekijk prijzen. Wat is je e-mail? Gemiddeld is het maximaal 4°C in december in Lago Maggiore en minimaal rond de -2°C.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

De huis te koop wijk en aalburg ligging zorgt er voor dat de zon een stukje sterker is dan in Nederland. De zeetemperatuur ligt rond de 6C. In het noorden van Itali zijn de omstandigheden over het algemeen prima om aan  wintersport  te doen.

Gemiddeld is het maximaal 3C in januari in Lago Het weer lago maggiore september en minimaal rond de -3C, het weer lago maggiore september. Op de website klimaatinfo. Het klimaat rond Lago Maggiore is een mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers. Er valt in augustus op 11 Dagen neerslag met een totaal van 33 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in het Lago Maggiore. Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm.

Er valt in februari op 2 Dagen neerslag met een totaal van 19 mm. In deze maanden is de watertemperatuur van het Lago Maggiore erg aangenaam.

Zonneschijn aan het Lago Maggiore

Dat is gelijk aan de tijd in Nederland. Door de noordelijke ligging van het meer is vorst of nachtvorst in de winterperiode vrij normaal. Het is 67 dagen droog in de herfst.

De kans op neerslag is in de zomermaanden ook een stuk kleiner dan in de rest van het jaar. Het is deze maand 24 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen in december. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Lago Maggiore is ongeveer 2 u.