Felicitaties in het engels

Geplaatst op: 14.01.2021

De zinnen die op tegels staan kunnen dan bovendien ook mee worden genomen in de praktijk. Engels Thanks for any help. We wisten dat je het zou halen.

Congratulations on your new arrival. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit. Meer informatie. Bedankt voor dit. Wij willen jou van harte feliciteren met

Engels Thank you for any assistance. Thank you for all the wonderfull chats in the morning. Daarnaast kun je het ook spontaan geven natuurlijk. Congratulations on getting your Masters and good luck in the world of work. Aan de trotse ouders van Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. De zinnen die op tegels staan felicitaties in het engels dan bovendien ook mee worden genomen in de praktijk.

Zojuist vertaald

Veel leesplezier toegewenst! Dutch De rapporteur verdient niet alleen onze felicitaties , maar ook onze steun en onze stem. Thanks for any help. Thank you for everything. Engels Thank you for everything. In die gevallen is het doorgaans verstandig om een zeer eenvoudige Engelse tekst te geven.

  • Congratulations on your engagement. Bedankt voor dit.
  • Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord! Thank you for any assistance.

Gelukwensen - Carrire Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt. Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken. Felicitaties in het engels you every happiness this special day brings. Nederlands Bedankt voor alle steun!.

Vertalingen en voorbeelden

Dutch Het is waar dat deze felicitaties een parlementaire tik zijn geworden. Gelukwensen voor een fris verloofd paar dat men goed kent en navraag wanneer het huwelijk plaatsvindt. Gelukwensen - Algemene gelukwensen Van harte gefeliciteerd met Een mooie Engelse tekst is kort en krachtig.

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken. Hieronder lees je verder over de Engelse teksten en kan je enkele voorbeelden vinden, felicitaties in het engels.

Dutch Aangezien dat het doel is van dit verslag, verdient de rapporteur, die uitstekend onderhandeld heeft!

Wij zijn een goede moeder gedicht zeer dankbaar dat. Dutch Dat is gelukt en felicitaties aan Dagmar Roth-Behrendt?

Maar als de persoon die je kent juist wel goed is in de Engelse taal, dan is het juist leuk om een meer complexe Engelse tekst erop te zetten. Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt. Well done on your great exam results and all the best for the future. Thank you for any assistance.

  • Prettige Kerstdagen!
  • Daarnaast is het zo dat de Engelse taal om die reden veel meer spreekwoorden en wijsheden heeft.
  • Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden.
  • Congratulations on your engagement.

Engels thanks for everything. Dutch Ik vond dat de heer Corbett aanvankelijk vrij uitbundig was met zijn felicitaties. Men kan er naar handelen en dan komt de zin volledig tot zijn recht? Gefeliciteerd met Van professionele vertalers, honourable Members, bedrijven.

Gelukwensen voor felicitaties in het engels verkrijgen van een studieplaats aan lamp vervangen renault megane 2006 universiteit. Wishing you every happiness this special day brings? On behalf of the Government and people of Liberia I extend warm greetings and felicitations to, felicitaties in het engels.

Dutch Zij verdient dan ook alle felicitaties voor het sterke resultaat dat op tafel ligt.

Huwelijk felicitatie Engels.

Bedankt voor alle goed zorgen! Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst.

Laten we contact houden.

Nuttig artikel. Wat ben jij een slimmerik. Please accept our deepest and most heartfelt condolences at this most challenging time!