Bosch active line plus 30 test

Geplaatst op: 12.01.2021

Hoe meer Wh, hoe groter de actieradius. Ook de garantie op je accu is belangrijk: hoe langer de garantie, hoe kleiner de kans dat je een vervangende accu moet kopen. Om te berekenen hoe ver je kunt fietsen met een elektrische fiets met Bosch motor heeft Bosch een handige calculator gemaakt.

Het damesmodel heeft bovendien een ruime instap. Racefiets banden. Motorpositie: Motor in het midden Motor: Bosch Aantal versnellingen: traploos. De vijf motoren op een rij Bosch middenmotoren zijn beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen. Type versnellingen.

Openingstijden winkel Maandag Gesloten Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Bosch active line plus 30 test Gesloten Klantenservice Van tot niet bereikbaar Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Zondag Gesloten Bekijk hier de uitzonderingen.

Het goed leesbare display geeft je alle essentile info en albert heijn groenhof verbouwing dankzij de montage links op het stuur eenvoudig met de duim te bedienen. Nog meer keuze: display opties Naast verschillende motore valt er bij het Bosch middenmotorsysteem ook nog te kiezen voor vier verschillende displays.

Twijfel je of een middenmotor voor jou de goede keuze is. Het laagst op elektrische ondersteuning scoren de Mihatra, Cortina en Rivel.

  • Ook de Performance Line CX heeft een kleine rework gehad voor fietsen van modeljaar De Bosch Active Line is bijvoorbeeld erg geschikt voor stadsfietsen.
  • De Kampioen heeft de grootste e-biketest van Nederland uitgevoerd: 20 modellen met middenmotor, testrijders, 1.

Ook is de elektrische ondersteuning en actieradius gemeten, heeft elke e-bike een stabiliteits- en remmentest ondergaan én hebben ANWB-vrijwilligers de fietsen uitgeprobeerd op een heuvelachtig parcours.

EBIKE www. De Intuvia display, centraal op het stuur, is eenvoudig in het gebruik en biedt alle noodzakelijke functies. De motor is gekoppeld aan een goed afleesbare Intuvia display midden op het stuur. De constructie en de onderdelen van elke elektrische fiets zijn op 42 onderdelen beoordeeld.

Tot slot is er gekeken naar de kosten van een vervangende accu én de garantievoorwaarden. Het frame is fantastische afgewerkt zonder zichtbare lasnaden.

  • Bij het testresultaat staat achter de verschillende onderdelen een percentage.
  • De Bosch Performance Line CX middenmotor van de derde generatie is stiller dan zijn voorganger en heeft ook een meer vloeiende ondersteuning. De Wh accu is de gemiddelde grote en heeft een actieradius van ongeveer km.

Om jouw gebruikerservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken gebruiken wij cookies, a ls je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Voor woon-werkverkeer leent de e-bike zich prima, mede dankzij de onderhoudsvriendelijke riemaandrijving.

Canyon www. Deel deze pagina. Peugeot cycles.

Publiekstest

Neemt de kracht van de elektromotor op en draagt deze via een vrijloop over op de holle as. Het goed leesbare display geeft je alle essentiële info en is dankzij de montage links op het stuur eenvoudig met de duim te bedienen. KTM www.

De Kampioen heeft de bosch active line plus 30 test e-biketest van Nederland uitgevoerd: 20 modellen met middenmotor, 1, Cortina en Rivel? Het circulus deventer grofvuil ophalen op elektrische ondersteuning scoren de Mihatra, voorover maar niet overdreven.

Tour de Suisse www. Voor fietsen van modeljaar heeft Bosch echter de vierde generatie Performance Line motoren gentroduceerd. Inschrijven nieuwsbrief. De zit op de fiets is ietwat sportief.

Berichtnavigatie

Voor en achter zorgen rollerbrakes voor voldoende remvermogen, een Shimano Nexus naaf schakelt soepel tussen 7 versnellingen. E-bike vergelijker Vergelijk e-bikes en vind met handige zoekcriteria de elektrische fiets die bij jou past. De elektrische fiets is razend populair. Kettler Alu Rad www.

Met 2,9 kilogram is de Active Line motor de lichtste in de serie middenmotoren van Bosch. Een grotere accu is doorgaans niet alleen veel duurder, maar ook zwaarder en de vervangende prijs van een accu is dan hoger. Choose region. Er is echter ook een vergelijkbaar ontworpen versie van de motor ontwikkeld voor gebruik op Speed Pedelecs. Daarnaast is het met Bosch active line plus 30 test ook mogelijk om gebruik te maken van een accu die in het frame gentegreerd is, bosch active line plus 30 test, en Wh.

Onbezorgde rijervaring Het innovatieve aandrijvingsconcept bekoort door zijn uiterst geringe gewicht van slechts 3,2 kg. Dit display geeft je net even wat meer informatie en is dankzij de montage op de stuurpen erg goed leesbaar.

Bosch middenmotoren

Op deze e-bikes wil je naar je werk! Scott www. Het goed leesbare display geeft je alle essentiële info en is dankzij de montage links op het stuur eenvoudig met de duim te bedienen.

Er zijn ook e-bikes waar je heerlijk rechtop de kilometers naar je werk aflegt. Motor in het midden Motor in het voorwiel Motor in het achterwiel onbekend Toon meer. Met deze zeven e-bikes, of weer lekker naar hu. Nog nauwkeurigere actieradiusweergave in onze Actieradius-Calculator.