Ziggo mail instellen op iphone se

Geplaatst op: 17.12.2020

Ik bewaarde mijn mails in de inbox van de desktop en de inbox van mijn iphone was leeg want als ik de mail opende op de desktop verdween deze automatisch in mijn iphone inbox. Maar een dag later nadat de computer was uitgezet en weer opgestart deed deze het niet.

Dit lukt helaas niet. Beste Astrid, Vervelend dat het niet lukt met je mail. Gerelateerde nieuws artikelen Je Facebook wachtwoord veranderen via je iPhone of iPad. Claire 24 november at · Beantwoorden. Ik krijg dan een scherm met Imap, die bewaar ik en account is gemaakt.

Vul je e-mailadres en wachtwoord in en bevestig dit. Forums Onbeantwoorde onderwerpen Zoek forums. Druk op Wachtwoord. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Nu geeft hij echter aan dat het email adres al bestaat, maar ik heb het net verwijderd.

  • Stap 8 van 63 Nieuw e-mailaccount toevoegen Druk op Voeg mailaccount toe.
  • Als je nu IMAP gebruikt en je maakt op je desktop een map aan dan komt die ook op je iPhone, dat klopt.

Handleiding Ziggo mail instellen

Soms wordt hierom gevraagd. Ik hoor het wel als je er zelf niet uitkomt! Claire Verbeek 1 februari at · Beantwoorden. Beste Claire, Ook ik heb hetzelfde probleem als Astrid. Na installatie El Capitan doet mijn email het niet meer. De instellingen zijn geschikt voor toestellen van de merken Samsung, Huawei, Xiaomi maar ook veel andere merken.

Ik heb een Iphone SE.

Bij mij wou die ook eerst niet verzenden maar wel ontvangen. Lid geworden 29 jul Berichten Vanalles geprobeerd maar het werkt niet. Druk op Gereed. De pop-up die jij aangeeft ken ik van Maverick maar die kreeg ik in El Capitan niet want ik ben op de hoogte met het goedkeuren van certificaten?

Markeer forums als gelezen.

De telefoon instellen voor e-mail - Apple iPhone SE (iOS10)

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Dit heb ik nooit gehad. Heb ondertussen meerdere malen mijn account verwijdert en opnieuw aangemaakt, helaas zonder het gewenste resultaat.

Neem contact op via mail als dat lukt of maak gebruik van hulp op afstand. Stap 38 van 63 Encryptie van inkomende e-mail in- of uitschakelen Als je POP als servertype hebt gekozen:. Als je IMAP als servertype hebt gekozen:. Ik krijg dan een scherm met Imap, die bewaar ik en account is gemaakt. In principe heb ik zo ongeveer alles geprobeerd dat mogelijk is tot het opzoeken van wat is het langste nederlandse woord volgens opentaal certificaten in de sleutelhanger toe.

POP3 haalt je ziggo mail instellen op iphone se binnen en laat een kopie achter als je die opdracht geeft in je mail instellingen.

Selecteer support topic

Uitgaande serverinstellingen Gebruikersnaam: je gebruikersnaam zonder telfort. Hmmm ik praat voor mijn beurt. Wijzig instellingen.

De wijnberg bolsward menukaart Verbeek 10 januari at Beantwoorden. Druk op de indicator naast "Push" om de functie in of uit ziggo mail instellen op iphone se schakelen. Onbeantwoorde onderwerpen. Stap 49 van 63 Inkomend poortnummer intoetsen Druk op de naam van het e-mailaccount dat je net hebt aangemaakt.

Ik begrijp dat Apple een arrogant bedrijf is en weigert met JAVA te werken, iets wat ook belachelijk is en door veel te veel mensen maar geaccepteerd wordt omdat ze toch cool willen zijn met hun Apple spul ondanks dat het dan niet werkt. Groetjes Elly. Stap 61 van 63 Kies instelling voor controle van nieuwe e-mails Druk op Nieuwe gegevens.

Uitgaande mail Ziggo werkt niet

Ben er al dagen en uren mee bezig en heb inmiddels elke internet site bezocht voor een oplossing. Wat is je huisnummer? Hopelijk is het dan verholpen. Zo ja, dan is het misschien handig alsnog even direct contact op te nemen zodat ik je gericht kan helpen.

Stap 39 van 63 Encryptie van inkomende e-mail in- of uitschakelen Druk op de naam van het e-mailaccount dat je net hebt aangemaakt. Doordat ik alles heb verwijderd is nu ook al mijn mail weg. Heb afgelopen zondag El Capitan geinstalleerd op mijn Mac sindsdien wekt het beantwoorden van binnengekomen mail niet goed.