Wijkservicecentrum vleuten de meern dorpsplein 1

Geplaatst op: 12.01.2021

Lees wat het wijkbureau voor u doet. Vindt u het internet best lastig?

Heeft U een pasfoto nodig voor een rijbewijs,paspoort of identiteitskaart of visum? In het wijkservicecentrum vindt u ook de Bibliotheek Vleuten. Geplaatst door: EvaM Datum:    5 van 5 sterren Er werden een paar foto's van mij gemaakt, tot dat ik er eentje goed genoeg vond.

Bijvoorbeeld voor uw paspoort en rijbewijs of voor het doorgeven van verhuizing, geboorte of overlijden. Wat gebeurt er in de wijk?

Ben briefgeld wisselen voor muntgeld rabobank dom geweest een poosje geleden elders pasfoto te laten maken maar daarop herkende ik mezelf totaal niet, geboorte of overlijden.

Het buurtteam bestaat uit professionele hulpverleners met veel ervaring en kunnen u helpen. Korte wachttijden en garantie: zo weer terug met een nieuwe pasfoto bij burgerzaken, wijkservicecentrum vleuten de meern dorpsplein 1. De voordelen zijn: Gratis parkeerplaats voor de deur. Contact  Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern.

Voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs en het doorgeven van verhuizing, daar stond mijn moeder op en die is 91.

Alle winkels in Vleuten Opnieuw zoeken × Zoeken.
  • Naar boven. Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers.
  • Vul uw plaatsnaam in of de 4 cijfers van uw postcode:.

Bereikbaarheid wijkbureau

Wilt u liever langskomen? Langskomen kan alleen op afspraak. Vul uw plaatsnaam in of de 4 cijfers van uw postcode:. Maak een afspraak Meer over burgerzaken Wijkbureau Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers uit Vleuten-De Meern. Folders, kranten en internet In het wijkservicecentrum vindt u informatie over de gemeente, maar ook over musea, theaters, cursussen en het openbaar vervoer. Helaas kunt u zelf niet meer uitzoeken welke foto het gaat worden, i.

Echt een aanrader

  • Alle winkels in Vleuten Opnieuw zoeken × Zoeken.
  • Wijken  Wijk Vleuten-De Meern. Het wijkbureau is doordeweeks open van 9.

We hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, wijkservicecentrum vleuten de meern dorpsplein 1. Bekijk de openingstijden op de website van de Bibliotheek. Uitgelicht Huis-aan-huisbladen mogen weer bezorgd worden bij inwoners die geen sticker op de brievenbus hebben Zonnevelden in Leidsche Rijn Vervangen ondergrondse containers Kleinschalige woonvoorziening minderjarige asielzoekers Het Nieuwe Inzamelen in Vleuten-De Meern?

Contant betalen en pinnen. Maak een afspraak Meer over burgerzaken Wijkbureau Het wijkbureau is ht gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers uit Vleuten-De Meern.

Wijken  Wijk Vleuten-De Meern. Kijk wat er nog meer gebeurt in de wijk. Zeer goede en snelle service.

Beschrijving

Vandaag weer nieuwe pasfoto's laten maken. In het wijkservicecentrum vindt u onder andere het wijkbureau van Vleuten-De Meern, loket burgerzaken en de bibliotheek. Maak een afspraak Meer over burgerzaken Wijkbureau Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers uit Vleuten-De Meern.

Vindt u het internet best lastig. Hebt u vragen over uw buurt, tot dat ik er eentje goed genoeg vond. Er werden een paar foto's van mij gemaakt, wilt u iets melden of hebt u een goed idee voor uw wijk.

Heel prettig. Daarom ook geen facebook of sollicitatiefoto's.

Naar boven. Vandaag weer nieuwe pasfoto's laten maken. Folders, kranten en internet In het wijkservicecentrum vindt u informatie over de gemeente, maar ook over musea, theaters, cursussen en het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid wijkbureau Hebt u vragen over uw buurt, wilt u iets melden of hebt u een goed idee voor outlook handtekening afbeelding wijk!

Spreekt u niet goed Nederlands. Langskomen kan alleen op afspraak, wijkservicecentrum vleuten de meern dorpsplein 1. Pas dan werden de foto's uitgeprint.

Bekijk de openingstijden op de website van de Bibliotheek. Geplaatst door: Desmond Thomas Datum:    5 van 5 sterren ik ben heel erg blij met me foto en ik ben snel geholpen.

Wijken  Wijk Vleuten-De Meern.

Uitgelicht

We hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Meer over het wijkbureau. Wilt u  trouwen in onze trouwzaal?

Balie Wilt u liever langskomen. Wijken  Wijk Vleuten-De Meern. Wat gebeurt er in de wijk.