Voorwaarden ns kaart kruidvat

Geplaatst op: 02.03.2021

Want ik dacht dat NS eventjes alleen de normale kaartjes toeliet. Moet ik dat dan eerst doen op willekeurige datum, om daarna nog te kunnen reizen? Heusinkveld schreef:.

Tips kun je sturen naar [email protected]. Prima geregeld! In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. Ja hoor. Kijk, goed nieuws.

Sprinter Apeldoorn - Enschede blijft bij NS 14 paulissen bakkerij maastricht Nou,dat zal niet,met koningsdag zyn de actiekaartjes ook nooit,geldig,N denkt ook,ze gaan dr toch wel heen,of t nou duur is of niet….

Ik heb in het voorjaar kruidvat enkele e tickets gekocht maar wil en kan ze nu voorwaarden ns kaart kruidvat gebruiken. Nu moet je tot half 7 wachten. Zie Trekpleister treinkaartjes.

Vouchercodes kunt u aan iedereen cadeau geven. Zo ja, hoe is dat te rijmen met het dringende NS-advies geen dagjes-uit te plannen voorlopig?
  • Laatste nieuws In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak.
  • Dit kregen wij eerder te horen van NS: Wie het Kruidvat treinkaartje al verzilverd heeft, maar toch niet is gaan reizen, kan via de NS Klantenservice een nieuwe voucher krijgen.

Hi, ik heb een vraag. Ga bijvoorbeeld eens naar de dierentuin , een pretpark , familie of lekker uitwaaien op het strand. Gewoon dit jaar alles geldig tot 31 december.

Naast de goedkope NS Dagretour ontvangt u een voucher lunch bij Doppio. Miep schreef:.

  • Dit kregen wij eerder te horen van NS: Wie het Kruidvat treinkaartje al verzilverd heeft, maar toch niet is gaan reizen, kan via de NS Klantenservice een nieuwe voucher krijgen. Neem dan contact op met de klantenservice van Kruidvat via de onderstaande contactgegevens.
  • In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak 22 okt

Een dagje uit is dan niet de het eerste waar je aan denkt. Hoor graag! In beide gevallen ontvang je na aankoop een vouchercode die online in enkele stappen is verzilverd. Deze goedkope treinkaartjes zijn ideaal te gebruiken voor mensen die niet beschikken over een OV-chipkaart maar toch een uitje willen maken met de voorwaarden ns kaart kruidvat. Maar wel een super gebaar van de NS!!. Inmiddels is daar meer duidelijkheid over.

Goedkope treinkaartjes bij Kruidvat v.a. € 15,-

ICNG ontspoord in Duitsland. Treinkaartjes die je hebt gekocht via kruidvat geldig tot 31 maart die zijn nog wel geldig maar kaartjes gekocht bij actie van de dag geldig tot 31 maart die kan je weggooien of later dit jaar wordt er nog eens na gekeken.

I think you need pay with iDEAL, but maby it is possible with creditcard.

Doordeweeks alleen geldig in de daluren Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig 2e Klasse treinkaartjes Niet geldig i, voorwaarden ns kaart kruidvat. Is het ook geldig tot 31 december. U kiest een traject naar keuze en ontvangt stapelkorting voor elke persoon extra.

Wil je er drie of meer kopen. Marion schreef:.

70 gedachten over “Kruidvat treinkaartje blijft heel 2020 geldig”

Ricardo schreef:. I think you need pay with iDEAL, but maby it is possible with creditcard. Dit geldt zowel voor al gekochte couponcodes welke nog niet zijn verzilverd en codes die als vervanging worden aangeboden. Is tegen bijbetaling eerste klas reizen mogelijk?

Mag ook zonder te vloeken.

Bekijk alle treinkaart, dagkaarten dagretour acties via de onderstaande link. Wij adviseren dus om het verzilveren kort van te voren te doen. Ik ga niet sjoemelen met Buitenpost en Valkenburg. Profiteer dagelijks van goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours met korting, voorwaarden ns kaart kruidvat.

Maar omdat de datum nu al geweest is kan ik het kaartje ook niet meer terug vinden in mijn ns app? Connie schreef:. Dat is vervelend. Toch kunnen wij aan de hand van gegevens uit voorgaande jaren opmaken dat het gebruikelijk is dat er in de maanden maart, juni en voorwaarden ns kaart kruidvat een Kruidvat dagkaart actie wordt georganiseerd.

Hoofdnavigatie

Veel mensen die een Kruidvat treinkaartje kopen doen dat voor een dagje uit, maar dat is momenteel niet de bedoeling. Pieter schreef:. U kiest een traject naar keuze en ontvangt stapelkorting voor elke persoon extra. Meer over de: NS Groepsticket!

De voorwaarden ns kaart kruidvat met korting zijn te gebruiken tot en met 30 juni en geldig in de daluren en het weekend.

Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt Reizen met Kruidvat treinkaartjes Net als alle andere goedkope treinkaartjes zijn ook deze Kruidvat treinkaartjes op doordeweekse dagen alleen geldig in de daluren!