Vlek in tv scherm samsung

Geplaatst op: 13.01.2021

Dan zorg ik dat ons service centrum zsm contact opneemt om aan te geven wat er mogelijk is met een reparatie. U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen.

Is je probleem inmiddels opgelost? Ongelezen bericht door Kolibrie » 08 sep Groet, Dick I don't know everything. Re: Samsung tv net buiten garantie zwarte vlekken Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 08 sep Klacht indienen bij Thuiswinkel. Paarse vlekken in tv ue55ku

Dit kan leiden tot misbruik. Ik wens je in elk geval veel succes met jouw toestel Sven. Bleek alleen nog duurder te zijn als in de winkels. BruceH Community Manager. Het klinkt misschien raar, maar de leverancier is namelijk aansprakelijk en niet Samsung!

De witte vlek inderdaad, net een zon in het beeld is er echter nog steeds. Just trying to help.

Antwoorden

Suggesties inschakelen. Kunnen zijner naar kijken, heeft deze oplossing gelukt? Niet telefonisch. In antwoord op Fenny1.

Kan toch niet zo zijn dat een tv van nog geen 2.

Koop een nieuwe tv, heeft u in ieder geval weer 2 jaar garantie. Suggesties inschakelen. Zoek in plaats daarvan naar. Zou je voor mij een beeldtest kunnen doen. Gelukkig nog in de garantie Bedoelde u:.

De datum van aanschaf is echter bepalend voor de garantie. JoeriS Maestro. In antwoord op dkoster. Gezien een eerdere reparatie zal Samsung je waarschijnlijk tegemoet komen.

Meer video's. Aan de voorkant van de achtergrondverlichting vlek in tv scherm samsung een plastic cilinder die heel lichtjes is vastgelijmd die het licht verspreidt, en die wil al voorrijkosten berekenen om er zelfs maar naar te laten kijken. Bleek alleen nog duurder te zijn als in de winkels. De garantie is voorbij en ik had beloofd wat links te sturen.

Dus ik moet maar aankloppen bij samsung.

Hoofdnavigatie

Ongelezen bericht door ZeerPrivé » 08 sep Het klinkt misschien raar, maar de leverancier is namelijk aansprakelijk en niet Samsung. Is je probleem inmiddels opgelost?

  • Goedemiddag  EboNo24  ,   Is de huidige softwareversie van de tv de
  • Heeft de leverancier nog iets voor je kunnen betekenen?
  • Reactie op: De ideale projector ophangen of plaatsen
  • Gebruiker Aantal likes.

Dh First Poster. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Arris vip radio luisteren zonder beeld. Mocht het probleem zichtbaar blijven, dan toch een issue met het scherm. Especially advice. Dus ik heb 3 HDMI in gebruik. Niet iedereen vindt dit leuk.

Beste, Indien je een beetje handig bent is dat zeker te doen maar niet iedereen heeft daar zin in. Suggesties inschakelen. En kan ik eventueel de HDMI-poorten een naam geven? Spoiler Markeren om te lezen Hallo Dick, vorige week naar de leverancier geweest, zij gaan contact opnemen met Samsung.

Om uit te sluiten:   De tv resetten. Groet, Dick I don't know everything. Deze lezen meestal ook mee in dit forum.