Van der valk gladbeck restaurant

Geplaatst op: 24.01.2021

Hotel Duitsland. We look forward to welcoming you again to convince you of us.

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking. En Bauer Wilms m top en betaalbaar. A complete renovation was planned for this year. Registreer je accommodatie. Our hotel is completely aligned with the statutory corona measures. De Deluxe Plus 2-persoons kamers zijn licht en ruim en voorzien van televisie met Duitse en Nederlandse programma's, telefoon, zithoek, en een badkamer met aparte douche, bad, toilet, föhn en WiFi.

Hotel Winterberg Resort.

Bril, Rapporteren. Een geweldig ontbijtmasker in het hotel werd door sommige gasten genegeerd Vanwege Covid hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

Tip om uit eten te gaan in Gladbeck. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar je autoverzekeraar!

We laten de bijdragen voor zich spreken, en we bewerken ze op geen enkele manier, van der valk gladbeck restaurant.

  • Schimmel op muur gezien.
  • Enorm gedateerd, zelfs versleten Aardige medewerkers Verbleven in oktober

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Prima bedden. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Onvoldoende: 1 - 5. We hebben 8 aanbiedingen beschikbaar voor donderdag 17 december. Je kunt nog niet naar de kamer, maar je kunt je bagage wel alvast afgeven.

  • Het hotel ligt aan de rand van het ha grote Park Wittringen met gelijknamig kasteel. In de badkamer was geen stop voor het bad.
  • Personeel dat niet deskundig was en constant sorry bleef zeggen.

Spiegel niet verlicht. Controleer beschikbaarheid. Anoniem - Nederland 6 oktoberRapporteren. Wel onhandig dat je hiervoor steeds de sleutel moet ophalen en weer inleveren.

Bril, Gepensioneerd stel.

Wanneer willen jullie weg?

Accepteert deze gelegenheid creditcards? Komt u na Nee, er lagen vieze doekjes onder de nachtkastje en een lege fles water naast het bed.

De schuifdeur naar de badkamer is irritant. Speciale aanbiedingen. Indien u na We hebben een aantal aanbieders voor Van der Valk Gladbeck voor je op een rij gezet:. Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Anoniem - Stel - 17 oktober Bespaar tijd, bespaar geld.

Matig 0. Echter voor het avond eten gaan we naar Gladbeck. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar je autoverzekeraar. Als je vaker naar van der valk gaat, verwacht je wat.

  • Meer tonen - er opent een dialoogvenster.
  • Balkon zonder afscheiding met buren.
  • De douchecabine is vrij klein en heeft geen mengkraan.
  • Van de valk onwaardig.

Gezellige hotelbar? Datum van bezoek: augustus Gereisd met partner in september. Kortom niet van der Valk waardig. Het gratis ontbijt, de mooie rustige kamer van der valk gladbeck restaurant wie anders kan er beter over vertellen dan degene die het zelf heeft ervaren. Veilig betalen met. Had het idee van betonrot. Tip om uit eten te gaan in Gladbeck. De pasta We konden niets apart bestellen.

Waarderingen en beoordelingen

Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0 1 reactie. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Hotel Herrloh Winterberg.

You can borrow fans from reception, which cool down a bit. Smakelijk en meer dan genoeg. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Wij komen daar niet meer.