Rio de janeiroplein 11 almere

Geplaatst op: 04.03.2021

Aan de voorzijde bevindt zich de eethoek. Rio de Janeiroplein HE, Almere. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten.

Polenstraat - 6 8. Aangeboden sinds. Woningeigenschappen Adres. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Je kunt dit scherm nu sluiten. Onthoud mij.

Verder bedragen de aantallen bedrijfsvestigingen: de nijverheid en energie 15 en de sector financile diensten en onroerend goed 5. Volgens de meest actuele gegevens zijn er in totaal bedrijfsvestigingen gelegen in Centrum Almere Buiten. Woningen in de buurt. Je kunt dit scherm nu sluiten? Aantal inwon, rio de janeiroplein 11 almere.

Woningeigenschappen Adres. Het balkon is op het zuidwesten gelegen.
  • Inloggen met Google.
  • De locatie profiteert optimaal van de passantenstroom vanaf NS Station Almere Buiten, alsmede vanuit de richting van het Rio de Janeiroplein en de parkeerplaats vanaf de Evenaar. Hofmark - 8 4.

Gegevens van

Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Gezien de bevolkingsdichtheid van 4. Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. Albrecht D├╝rerweg - 4 5. Wilt u weten aan welke voorwaarden u nog meer dient te voldoen?

De recht opgestelde keuken verbindt de beide ruimtes met elkaar. Bewoonde en leegstaande woningen bewoond bewoond leegstaand leegstaand.

Centrum Almere Buiten is met 1. Home Verhuur Almere - Rio de Janeiroplein Rio de JaneiropleinAlmere. Bekijk alle kenmerken Bekijk minder kenmerken. Je hebt geen account.

Huurwoning

Terugbelverzoek Laat uw telefoonnummer hieronder achter en wij bellen u z. In totaal zijn dat auto's. Meindert Hobbemastraat - 4.

Dat is laag ten opzichte van het gemiddelde.

Ook kunnen wij u helaas rio de janeiroplein 11 almere niet in contact brengen met de verhuurder. Oplevering De winkelruimte wordt casco verhuurd. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig.

Met de Hoekstra Aankoopmakelaar natuurlijk. Woonoppervlakte 86 m 2 Inhoud m 3 Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 3 Aantal verdiepingen 1. Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar periode Bouwvorm bestaande bouw.

Zaterdag 21 september vindt het Wereldfestival plaats op het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten.

Appartementen met een hoog comfort, veiligheids- en afwerkingsniveau. Het is gebouwd in en heeft een energielabel A. Bewoonde en leegstaande woningen bewoond bewoond leegstaand leegstaand. Aan de kadastergegevens die op deze website worden weergegeven kunnen geen rechten worden ontleend.

Meindert Hobbemastraat - 4, rio de janeiroplein 11 almere. Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data. Mechanische ventilatie Ja Tv kabel Ja. Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Globeplein Gerelateerd aanbod! Samenstelling huishoudens eenpersoons eenpersoons met kinderen met kinderen zonder kinderen zonder kinderen.

Onthoud mij. Lees meer over Huis sokken breien voor dummies.

De gratis online kadasterkaart

Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen. Deze woning staat bij ons geregistreerd als huurwoning. Centrum Almere Buiten is met 1.

De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.

Onze excuses. Gezien de bevolkingsdichtheid van 4.