Postnl openingstijden den haag centrum

Geplaatst op: 27.02.2021

Deze vestiging is nog 7 uur en 50 minuten open en sluit om uur. Talen Nederlands. Klantenservice Adres en routebeschrijving Openingstijden Werken bij Paagman.

Fulltime startersfunctie , Avondwerk. Talen Nederlands. Deze vestiging is nog 7 uur en 50 minuten open en sluit om uur. Mijn werk bij PostNL vind ik zo leuk omdat ik veel vrijheid heb. Marty 0 reviews.

Lijkt het je leuk om werkzaam te zijn op een groot depot, waar je verantwoordelijk zal zijn voor het sorteren en plannen van aangetekende pakketten, postnl openingstijden den haag centrum. Zoek jij een nieuwe fysieke uitdaging voor een langere periode. Den Bosch. Anonieme Gebruiker 0 reviews. Als Corona coach ben jij verantwoordelijk voor het naleven van de Corona maatregelen die PostNL hanteert op de locatie in Zwolle om zo bij te dragen aan de preventie van besmetting van het virus.

Ben jij communicatief sterk en vind jij het belangrijk dat de regels nageleefd worden? Meneer bekt je gewoon af. Ik terug naar het postkantoor: bleek dat de computer het retour adres had gelezen en het was mijn schuld want ik had het niet zo dicht bij het adres moeten zetten.
  • Nieuwegein Parttime overdag , Avondwerk. Ben jij geen vroege vogel maar juist in de nacht op je best?
  • En ben je fulltime beschikbaar? Ben jij een echte nachtbraker en wil je in de maanden november en december graag wat bijverdienen?

Wat ik zeg : altijd proberen je te slim af te zijn, op je nummer zetten en het laatste woord hebben. Ik ben naar huis gefietst en heb het pakketje in een doos gedaan van 50x50x en dan is het wel goed.

Lees dan snel verder! Jouw profiel Inschrijven Inloggen. Fulltime planbalie medewerker gezocht bij PostNL Sassenheim. Word parttime logistiek medewerker bij PostNL in Sassenheim. Ben jij dit?

  • Het kan, als postsorteerder bij PostNL in Zwolle. Filters Toepassen Alle filters wissen.
  • Entree via Frederik Hendriklaan Den Haag ma - vr 9.

Algemene indruk van dit bedrijf:. Al fietsend geld verdienen. Word fulltime postvoorbereider bij PostNL Rotterdam tijdens de eindejaarsdrukte. Solliciteer dan nu en ga volgende week al aan het werk. Wij zoeken enthousiaste postvoorbereiders voor Postnl in Alkmaar.

Meer Postkantoren in Nederland

Tijdelijke fulltime baan. Zoek jij een nieuwe fysieke uitdaging voor een langere periode? Mijn werk bij PostNL vind ik zo leuk omdat ik veel vrijheid heb. Ik terug naar het postkantoor: bleek dat de computer het retour adres had gelezen en het was mijn schuld want ik had het niet zo dicht bij het adres moeten zetten.

Wat een nare man is dat zeg!. Magazijnmedewerker in de avond bij PostNL Apeldoorn. Ga 5 dagen per week aan de slag als productiemedewerker postnl openingstijden den haag centrum PostNL Nieuwegein! Fulltime startersfunctieTijdelijke fulltime baan. Geen zin om vroeg op te staan maar wel om lekker in de avond te werken.

Zelfs de ervaren Zeeheld wordt verrast!

Kloppen deze openingstijden? Hiervoor ben jij verantwoordelijk in deze functie! Het contact was vlot en verliep prima!

  • Ik breng een pakket vanuit mijn winkel het was 55x60x5 diep.
  • Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?
  • Teamleider bij PostNL Apeldoorn.
  • Winkelen Winkelen.

Joost 0 reviews. Ben jij een nachtvlinder met spierballen en heb je zin om een paar nachten per week flink bij te verdienen. Geen idee wie hier de eigenaar is maar ik vind ze allemaal onvriendelijk daar. Vind jij het ook zo vervelend als jouw bestelde pakketje te laat wordt bezorgd. Tevredenheid openingstijden:? Word fulltime of parttime magazijnmedewerker bij PostNL Apeldoorn en profiteer van flinke toeslagen, postnl openingstijden den haag centrum.

Wil jij voor de kerst nog extra bij verdienen in de avonden. Fulltime startersfunctieFulltime ervaren.

Kunnen we je helpen?

Bureau's Stoelen Kasten Verlichting Klokken. Ik breng een pakket vanuit mijn winkel het was 55x60x5 diep. Parttime pakketsorteerders gezocht voor PostNL in Venlo.

Elke keer weer. Son en Breugel. Fulltime startersfunctie .