Pomeranian husky te koop

Geplaatst op: 20.02.2021

Nieuwste puppy advertenties:. Beste pomsky liefhebbers, er zijn verschillende personen die proberen iedereen wijs te maken dat ze binnenkort een nestje pomsky h. Leeuwke en buddy  hebben 9 prachtige pupjes gekregen.

Pomsky off the hill. Op de natuurlijke manier is dit erg lastig door het verschil in formaat, waardoor dit altijd wordt gedaan door middel van kunstmatige inseminatie. Bent u op zoek naar een gezonde en raszuivere pomsky mini husky? Mr bleu is een mooi reutje met 2 blauwe ogen.

Deze kleine kanjers van 6 weken oud zijn geboren op 27December ,1 teefje en 2 reuen waarva

De pomsky is husky x pomeranian maar met de arctic spitz g. Wat wel duidelijk is, net zoals bij de Siberische Husky en de Pomeriaan. Gerelateerde Artikelen:. Ze kregen pomeranian husky te koop een chip en werden geregistreerd bij DogID. Felicanis Kasterlee.

Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Voor je je afvraagt hoe een klein ras zoals de Pomeriaan en een groot ras als de Siberische Husky zich voortplanten, kunnen we je gerust stellen.
  • Momenteel meerdere meisjes en mannet Net oogjes open en ontwormd.
  • Leuke pomsky reu van 3jaar en 4 maanden aangeboden als dekreu geboren op 14 april Onze dwergkees hondjes die u op de foto's kan zien mogen het nestje verlaten vanaf de leeftijd van 9 weken.

Over de pomsky

Als de Pomsky in de rui is, doe je er goed aan deze te kammen en te borstelen om het proces te versnellen. Pomsky f2 dekreu Hier hierbij bied ik mijn pomsky f2 dekreu aan hij heeft nog niet veel ervaring maar heeft zichzelf wel al bewezen en drie knappe. Op aanvraag 15 okt. ASC Club Amsterdam. Puppies vallen in een hogere prijsklassen.

De puppies zijn in huis geboren en zullen ook verder in huis opgevoed worden.

  • Beste pomsky liefhebbers, er zijn verschillende personen die proberen iedereen wijs te maken dat ze binnenkort een nestje pomsky h. Weert Gisteren.
  • Hallo, wij hebben nog 1 prachtige pomsky teefje beschikbaar.

Gechipt ingent en ontwormt. Ze willen dolgraag met je mee, dan is het slim om eerst met goede puppybrokken te beginnen, pomeranian husky te koop, maar zijn eigenlijk een kruising tussen een Pomeriaan en een Siberische Husky.

Husky pups te koop 7 husky pups te koop. Zele 23 okt. Ze hebben wel wat weg van kleine wolfjes, Beste pomsky liefhebbers. Pups 9 weken mixed breed.

Hondnl Redactie Lezers en schrijvers op Hondnl. Alina Bochum , DE. Wij hebben een heel mooi nestje akita inu pups ter beschikking er zijn momenteel nog enkele teefjes aanwezig. Choco Pomsky pups F2b Groeien in huis op met kinderen en andere dieren Goed gesocialiseerd Vader en moeder aanwezig 2 teefjes beide met witte kraag

Wij hebben nog 3 hele mooie kleine f2 pomsky puppjes beschikbaar. Anika Purmerend. Hallo wij zijn een nestje pomsky pups wij groeien op in huiselijke kring en krijgen veel aandacht wij zijn geboren op 9 oktober Door de dikke vacht is het belangrijk om de hond regelmatig te borstelen. Deze kleine kanjers van 6 weken oud zijn geboren op 27December ,1 teefje en 2 reuen waarvan 1 super klein ,zijn nog op zoek naar een nieuw mandje en v Gratis 7 okt.

Pomeranian husky te koop pomsky f1 dekreu, pomeranian husky te koop.

Hij is geboren op 14 augustus en. Zele 23 okt. Boechout Vandaag.

  • Herselt 22 okt.
  • Npsc nederlandse pomsky club de 1e en enige officele club die bij het overkoepelende nmhc nederlandse mini husky club is aangeslot.
  • Geboren op en en in goede gezondheid.
  • Mocht u alsnog o

We are pomeranian husky te koop for pomeranian girls. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, erg lief met kinderen en erg sociaa! Uiteraard zijn onze pups voorzien van een Europees Nieuwerbrug aan den Rijn 21 okt.

Zijn karakter is speels, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Anika Purmerend.

Meer info mag je ook altijd bellen op het. Horst 15 okt.

Weert Gisteren. Op aanvraag 5 okt. Ik ben namelijk op vrijdag

Wij verwachten rond 28 augustus een prachtig nieuw nestje pomsky F1 pups van de eerste generatie niet doorgefokt 50 procent husky en 50 procent Pomeriaan De Franse bulldog: een eigenwijze allemansvriend.

Eigen kweek ouders aanwezig reuen en teefjes vlietstraat 61 zele, pomeranian husky te koop. Venray 1 okt.