Koelvin slaat niet aan

Geplaatst op: 01.03.2021

Oftewel een precieze lokatie van de computer zou welkom zijn, lees in oude berichten dat hij tussen de voorbumper en binnenscherm linksvoor ergens moet zitten? Hoe is de kleur van je koelvloeistof?

Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Is de vin zelf niet kapot? Teminste dat zag ik aan het plasje water wat op de kokerbalk bleef liggen. Ik zag dat beide ventilatoren op de radiateur niet draaien, na het aanzetten van de airco gingen deze wel aan en kwam de temperatuur bij stationair toerental weer richting de 90gr. Het enige wat de klant nog moet vragen is waar de computer zat, want die konden wij niet vinden op de plek die hier aangegeven was.

Dus wat kan nog meer verdacht zijn? Scuderia Alfa Forum.

Messages 5, dmv doorverbinding zou dan als het goed is de vinnen aan moeten slaan. Onbegrijpelijk dat een klein probleem gewoon niet opgelost kan gelukwensen huwelijk engels. Welk probleem zou ik hier kunnen hebben. Of alleen bij te warm lopen.

Nog niet gecontroleerd, Reaction score 1 Koelvin slaat niet aan.

Deze deed dus niks.
  • Misschien is het toch alleen je thermostaat; zou goedkoop zijn. Eerst even een andere vraag, ik las dat als je de temperatuursensorstekker lostrekt dat de vin dan moet gaan draaien dat doet hij bij mij niet geeft dat iemand een idee??
  • Bij mij was de remedie, fan demonteren, motortje loshalen en schoonmaken.

Koelvin slaat niet aan!

Ik heb toen de motor wat laten afkoelen en wat gewoon water bijgevuld 1 liter zal het geweest zijn Niet te hopen natuurlijk maar zit er zelf steeds meer aan te denken want veel meer zit er niet tussen en de airco wordt ook via de ECU aangestuurd toch?

Robjee   Forumlid. Kijk voor onderdelen op: Oldtimerbay. VW gebelt, opgehaalt, 2 dagen later klaar, waterpomp e. Thuis bleek het gewoon om de sensor te gaan.

Re: Koelventilator slaat niet aan Twee koelvinnen, dus een V6 neem ik aan. Ik sleutel bij Arie. Het is nu Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Welk probleem zou ik hier kunnen hebben.

Vraag & aanbod

Citaat van: sanscorp op 29 oktober , Probeo , 3 jaar geleden Hallo Ton, wanneer het model vanaf zie foto is zit de computer in een kunststof kast die te bereiken is nadat het binnenscherm van het linker voorwiel is verwijdert. Het glas is niet half vol of half leeg, het glas is gewoon te groot? Re: Koelventilator slaat niet aan voor de geintresseerden: binnenste plastic gedeelte van de waterpomp is doormidden gebroken IMGWA

Ton Aben3 jaar geleden Airco werkt perfect en is in een garage uitgelezen. Koelvloeistof kleur was gewoon het welbekende vieze groene kleurtje. Pagina's: [ 1 ] 2    Omhoog! Een aparte manier om ervoor te zorgen dat ze niet gaan oxideren, koelvin slaat niet aan. Forums Nieuwe berichten Zoek forums. Indien diesel: kijken of de visco koppeling nog goed werkt.

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Alle techniek mechanisch, elektronisch zaken horen hier thuis. Word vervolgd. Maar aangezien alles normaal werkt, heb ik geen idee welke zekeringen er missen, dus ik hoopte eigenlijk dat die daar zou zitten Maar hoe controleer ik een relais? Nog niet gecontroleerd, dmv doorverbinding zou dan als het goed is de vinnen aan moeten slaan? Ik heb nu een poosje mn xsi en ik heb eigenlijk nog nooit mn ventilator gehoord

Is er bij de dealer uitgelezen of met een simpel apparaatje. Ton Aben2 jaar geleden Probleem is opgelost. It may not display this or other websites correctly. En waar zit die verstopt. Log in Registreer. Bedankt voor de feedback. Alexander   Forumlid.

Hans PRO , 2 jaar geleden. Dit had wel veel kosten gescheeld als we die konden vinden. Fan kapot, relais kapot of gewoonweg geen stroom.

Re: Ventilator slaat niet aan. Zal het probleem hier neerzetten als het opgelost is. En tot nu toe komt er geen witte rook onder de kap vandaan en dat wil ik graag zo houden.