Foutmelding sparta ion

Geplaatst op: 27.02.2021

Nog wel ff Ik denk nl.

Ik kan helaas niet helpen met het uit elkaar halen en herstellen van de Ion. Vul dan hier uw emailadres in. Wat betekent de code E ?

Hoe heeft u dit kunnen oplossen? Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Dit betekent dat Sparta een onomkeerbare blokkade in de software heeft ingebouwd, die een fietseigenaar dwingt tot het vervangen van het dure accupakket.

Ik heb contact lijmresten verwijderen glasvezelbehang met de fietsenmaker en deze meldt direct dat er een nieuwe accu in moet a euro incl montage. Opladen in normale E melding: Controleer of de nieuwste software versie op de fiets staat. Wat betekent de code E bij de Sparta Ion.

Dit is gewoon foutmelding sparta ion fabrieksfout. Deze foutmelding betekent dat de koppelsensor defect is. Nieuwe cel of nieuwe accu lijkt de oplossing.

Wat betekend deze melding?

Gemiddeld om de 3 maanden is van mijn fiets de accu kapot terwijl die van mijn vrouw zonder problemen werkt. Waar loopt dat draadje heen? Beste zjoekov, Het display is eigenlijk een dom apparaat, welke alleen voor weergave en bediening is gemaakt.

Wat u kunt doen: Naar een onfhankelijke gaan. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

De dealer zegt dat hij de fiets wil omruilen maar hij zou dat van Sparta niet mogen. Waar loopt dat draadje heen. Wat mij opviel was dat 3 elco's maar tot 85 graden celcius bestand waren en anderen tot graden.

Kreeg deze ook in beeld na de laatste onderhoudsbeurt. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, foutmelding sparta ion, foutmelding sparta ion materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Kan iemand mij agenda kroeg van klaas groningen vertellen.

De toegepaste accucellen kosten momenteel nog een fractie van wat ze ooit gekost hebben toen de fiets nieuw geleverd werd. Het lijkt er sterk op dat Sparta fietsen dus een soort van sjoemel software bevatten die er voor zorgen dat de eigenaar op bepaalde momenten voor het blok wordt gezet.

Weliswaar niet zo ver al toen de fiets nieuw was, maar KM was nog gewoon te doen.

Deel een link naar deze vraag via emailzodat u op de hoogte blijft. Praat mee. Bert M. Gr Ed, foutmelding sparta ion. Ik durf het etos hoestdrank vastzittend slijm niet met mijn sparta ion te proberen maar misschien zijn er mensen die een sparta ion hebben die afgeschreven is? Laat uw emailadres achter op deze site.

Op de hoogte blijven

Zou zo moeten kunnen? Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Dit omdat ik aparte controllers op internet ziet die graag zou willen gebruiken door op een of andere manier de processor van de sparta te bypassen en de motor middels een aparte controller aan sturen. Mijn schoonouders hebben beide een sparta ion m-gear waarvan van beide fietsen het accugedeelte is of vervangen moet worden.

Mijn E-bike display meldt de code E

Ik denk dat de controller van de serviceterminal een decoder bevat die encryptie van de fiets decodeert;want als dit in het programma zou zitten dan zou men alleen het programma hoeven te afscheidsgedichten bij overlijden dus mogelijk een extra beveiliging. Weet iemand wat hierbij mijn rechten zijn.

Ik heb ook kapotte accu gekocht ook gemeten gaaf 24 ,open gemaakt cellen doorgemeten  en tweede batterij   van af printplaat was kapot, foutmelding sparta ion. Het display is eigenlijk een dom apparaat, 1 start. Scherm licht wel tijdelijk op. Frame lengte: waarschijnlijk 10bit, welke alleen voor weergave en bediening is gemaa. Wij controleren de vraag foutmelding sparta ion zonodig wordt deze verwijderd.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Ik heb vermoeden dat mijne originele accu met E is gewoon goed maar iets met printplaat is mis. De meeste bedrijven die accucellen in accupakketten kunnen vervangen geven vaak ook garantie, dus is het raadzaam om niet te lang te wachten met het laten vervangen van de accucellen igv er problemen met het accupakket ontstaan. Nou, Ik heb mijn vraag nog eens doorgelezen maar kan er eigenlijk niet veel aan verbeteren.

De fietsenmaker kende het euvel en bood mij aan een nieuwe accu te monteren a raison ,. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer. Hoi de display van onze sparta ion geeft helemaal geen signaal, foutmelding sparta ion.