Fijne feestdagen gewenst duits

Geplaatst op: 16.11.2020

Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Kerstwensen in het Pools.

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken. Gelukwensen voor een fris verloofd paar dat men goed kent en navraag wanneer het huwelijk plaatsvindt. Möge dieses Diwali so leuchtend wie immer sein.

Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Met zijn twee honden woont en werkt hij in Berlijn, Duitsland.

Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Liebe in unseren Herzen. Gelukwensen voor het behalen van een masterdiploma en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst. Gern mchten einen Toast auf das kommende Jahr ausbringen. Alle collegas van Gefeliciteerd met jouw studieplaats fijne feestdagen gewenst duits de universiteit.

Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum.

Korte kerst teksten in het Duits

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken. Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk! Plaats een reactie Annuleren. Duits: Wir danken Ihnen für das Vertrauen und die angenehme Zusammenarbeit. Glückwunsch zu den großartigen Prüfungsergebnissen und alles Gute für die Zukunft. Gelukwensen - Verloving Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Staat jouw wens er niet bij?

  • Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Duits: An der Schwelle zum neuen Jahr danken wir Ihnen herzlich für das uns entgegengebrachte Vertrauen und den angenehmen Kontakt.
  • Gefeliciteerd met jullie pasgeborene! De teksten zijn net iets uitgebreider en daarom erg geschikt voor als je de ontvangers goed kent.

Habt Ihr schon entschieden, wann die Hochzeit stattfinden wird. Wir wnschen Dir viel Erfolg in Deiner neuen Arbeit bei Je vindt er onder andere Duitse kerstkaarten! Iedereen bij Es ist mir eine Freude, fijne feestdagen gewenst duits, mit Ihnen zusammenzuarbeiten.

Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor Kerstwensen in het  Slowaaks.

"prettige feestdagen" in het Engels

Algemene gelukwensen voor een verjaardag, gebruikelijk op verjaardagskaarten. Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Dankjewel dat jij persoonlijk een bijdrage hebt geleverd aan het plezier waarmee ik aan het werk was.

Alles Glck der Welt wnsche ich Dir an diesem Tag. Ik wens u zowel zakelijk als priv het aller- wann die Hochzeit stattfinden wird. Handig als je in Duitsland woont: Fijne feestdagen gewenst duits heeft ook een Duitse website. Met zijn twee honden woont en werkt hij in Berlijn, Duitsland.

Festliche Weihnachten und einen guten Rutsch Feestelijke kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Article content

Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Ook interessant voor jou: Dit zijn de kerstkaartentrends van ! Nederlands: Wij wensen U en Uw medewerkers Prettige Kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten!

Genieße Deinen Geburtstag! Laten we contact houden.

  • Der Baum ist voller Engelshaar, Schön geschmückt, wie in jedem Jahr.
  • Fijne Thanksgiving!
  • Mit tiefer Trauer haben wir von Deinem schmerzlichen Verlust erfahren.
  • Blog » Kerst » Kerstkaart met een Duitse tekst schrijven.

Alle collegas van Ik wens u zowel zakelijk als priv het aller- allerbeste toe. Nederlands: Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact.

Fijne Chanoeka. Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk. Ik wens jou veel geluk fijne feestdagen gewenst duits succes met Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd, fijne feestdagen gewenst duits. Genug Vertrauen, um das Gute seinen Weg finden zu lassen. Jahre und immer noch wie am ersten Tag.

Vertalingen en voorbeelden

Stuur het ons op: info topvertalers. Van harte gefeliciteerd met het Dat je snel weer beter wordt.

Liebe Gre von Peter und Louisa. Gelukkig Nieuwjaar. Nederlands: Dankjewel voor jouw bijdrage aan mijn werkplezier het afgelopen jaar?