Restaurant herman den blijker zoetermeer

Geplaatst op: 18.02.2021

Daarom rouleren mijn leerlingen ook in september. Toch kregen wij een niet-vegetarische amuse.

Behalve dat je er prachtige natuur hebt, is het er ook erg modern en luxueus. Ook hulde aan de gastvrouw: zeer vriendelijke en attente bediening. Toen ik voor het eerst in Zoetermeer kwam, had ik ook het beeld van een slaapstad.

We kozen voor de Coupe Passie en het Zomertrio. En daarin kregen ze een beetje gelijk. Hij heeft hier geen pan aangeraakt.

De VAR greep namelijk niet in. Er hangt een ongedwongen sfeer, bij ons in Restaurant Hofstede Meerzigt in Restaurant herman den blijker zoetermeer, accuraat en goed. Na een korte uitstap naar Groot Paardenburg in Oudekerk aan de Amstel besloot Alain voor zichzelf te beginnen.

Criticasters voorspelden dat Den Blijker het nog geen twee jaar zou volhouden met het restaurant in Zoetermeer. Dan bent u van harte welkom. De bediening is heel professioneel en de gastvrouw uiterst charmant en vriendelijk.

Zojuist hebben wij uitstekend gegeten op het terras bij Passie. Ik ga gelijk reserveren haha.

Corona informatie

Anneke, onze complimenten het was voortreffelijk en de rosé smaakte de zondag heerlijk! Zelfs zo lekker dat twee van onze gasten twee desserts hebben genomen, omdat ze geen keuze konden maken. We hebben een mooi tafeltje voor jullie gereserveerd. Het hoofdgerecht hebben we nu eens relatief eenvoudig gehouden - saté ossenhaas en saté kip - en ook daarvan weet de kok een uiterst smakelijk gerecht te bereiden dat bovendien aantrekkelijk wordt opgediend.

Aangezien er niet zo veel restaurants op maandag geopend zijn in Zoetermeer vonden wij dit een aangename verrassing toen wij dit in het Streekblad lazen.

  • Dit restaurant is echt een aanrader!
  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Gisteren heerlijk gegeten bij Passie.

Werkelijk een aanwinst voor Zoetermeer, restaurant herman den blijker zoetermeer. Nee hoor, zoals wij bij binnenkomst al aangaven, kwaliteit stijgt uit boven de prijs voor de gerechten. Medewerkers van Passie: bedankt! E-mail ontvanger. Het eten hiervan met alleen een dessertlepel werd een acrobatische tour.

Het initiatief en deze aanrader kwam van An en Bread woonachtig in Zoetermeer. Of eerlijk gezegd.

10 jaar Hofstede Meerzigt: passie voor gast, product en wijn

Het eten is daar erg goed en lekker. Ga zo door, dan komen we zeker binnenkort weer terug. Het eten was zeer smakelijk en mooi opgemaakt. Hij knikt onder het kauwen goedkeurend met zijn hoofd.

Passie is een aanrader. Volgende pagina. En met The Jetlegs show, Gene Travis was natuurlijk helemaal leuk!. Herman en Truus. Enige min-puntje: beetje warme atmosfeer, misschien een airco plaatsen in de zomer. Eet smakelijk.

Hoe was jouw ervaring?

Hans Schuurman. Bedankt allemaal voor de gezellige avond! Als hoofdgerecht de biefstuk. Bediening was zoals altijd weer gezellig en goed.

Kortom, restaurant herman den blijker zoetermeer, dat we daar ook maar gegeten hebben. We zijn zo lang blijven zitten, Passie ziet ons terug en we zullen onze positieve ervaring opnieuw uitdragen.

We werden zeer gastvrij ontvangen in het gezellig ingerichte restaurant. Ik neem een flinke hap van de loempia en merk al gauw dat er een beroep wordt gedaan op al idris elba winston elba zintuigen. Een gezellige avond gehad met collega's. Anneke 5 punten. Werkelijk een aanwinst voor Zoetermeer.

Criticasters

Ik neem een flinke hap van de loempia en merk al gauw dat er een beroep wordt gedaan op al mijn zintuigen. Je kunt zien dat ze met plezier werken. Zaterdagavond de 21e heerlijk gegeten!

Vragen naar nog wat brood erbij: weer 4. En waarom hoor je maar niets! Het personeel was heel vriendelijk.