Platenspeler aansluiten op sonos

Geplaatst op: 22.11.2020

Is deze ├╝berhaupt nog wel goed? Binnen 24 uur na bestelling werd de bestelling door Bol.

Wanneer je een tweede speaker erbij hebt gaat daar de andere kleur in. Ik heb nog van mijn vader een Erres Electronic Direct Controle Doet dit iets of juist helemaal niet? Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Het klinkt namelijk alsof het verkeerd is aangesloten, of de platenspeler die je hebt helemaal geen versterker nodig heeft. Je dient hiervoor een phono-versterker aan te schaffen, die het geluidsniveau op lijn-niveau brengt.

Alex schreef:.

Hiermee voorkom je dat je binnenin iets beschadigt. Hierdoor valt de keuze vaak op deze manier van aansluiten. Voor de beste platenspeler aansluiten op sonos zul je moeten afspelen met draad en goede speakers, vandaar een nieuwe post. Issen schreef:. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

De afgelopen 12 jaar is de verkoop van vinyl in de VS ieder jaar toegenomen , en wereldwijd zien we een soortgelijke ontwikkeling. Bekijk video. Sonos Port - Audio streamer 1.
  • Gijsbert schreef:.
  • Je kunt hem beter aansluiten op een lijn-ingang AUX of dergelijke. Heb je al de aarde-draad wel aangesloten?

Sluit je platenspeler aan op je Sonos-systeem

Als je een platenspeler en speakers van een ander merk hebt, maar geen versterker, kun je die rechtstreeks aansluiten op je Sonos-systeem met de Sonos Amp. Dus er komt nog steeds geluid uit de soundbar als de volumeknop op nul staat. Design Move in Lunar White: hoe een nieuwe Sonos-kleur tot stand komt. Daar komt gewoonweg veel meer bij kijken en neemt dus ook weer veel meer ruimte in. Deze modellen hebben bijna altijd tevens een normale RCA-uitgang. Hoe je platen kunt afspelen met Sonos.

Gebruikersnaam of e-mail? De platenspeler is al voor versterkt, en heeft dus een lijn-output. Vanaf mijn MacBook speel ik muziek af via een Bluetooth verbinding naar mijn stereoset! Zo ja? Op basis platenspeler aansluiten op sonos je verhaal lijkt het erop dat je passieve luidsprekers hebt aangesloten.

1. Heb ik een phono-voorversterker nodig?

Ik heb een setje speakers met een actieve subwoofer. Sonos One - Wit Maarten 13 februari Ik raad dit product aan. Maar normaliter stuurt een platenspeler een lijn-signaal uit dat niet regelen is in volume.

Lees je vooral goed in is mijn advies, en ga zelf eens luisteren in een van onze winkels. Bekijk de extra voorwaarden van deze partner. Kolom tellen excel lukt een platenspeler met voorversterker verbinden met de Beam ook.

Hier zou je de platenspeler ook op kunnen aarden, daar er geen phono ingang aanwezig is op deze receiver, platenspeler aansluiten op sonos. Een andere oplossing is om twee speakers te gebruiken: gebruik platenspeler aansluiten op sonos 2 x jack-oplossing hierboven.

Platen afspelen over uw Sonos systeem?

Hij doet het voor de rest wel goed. Mocht je hem willen aansluiten dan zul je er een phono-versterker tussen moeten plaatsen. Daar komt gewoonweg veel meer bij kijken en neemt dus ook weer veel meer ruimte in. Al geruime tijd was ik op zoek naar een perfecte draadloze muziekstreamer voor mijn surround geluidsinstallatie.

Ondanks de populariteit en het overwicht van muziekstreaming blijft onze belangstelling voor vinyl groeien.

Gefeliciteerd, dan heb je geen aparte voorversterker nodig. Ervaringen webshop platenspeler aansluiten op sonos. Als je een platenspeler en speakers van een ander merk hebt, zelfde probleem, kun je die rechtstreeks aansluiten op je Sonos-systeem met de Sonos Amp. Rob schreef:. De voorversterker niet aansluiten maar platenspeler direct op installatie geeft helemaal geen geluid.

Het verschil in voltage zal mogelijk gevaarlijke situaties kunnen mijn hond piept ineens. In de basis is dat gewoon een apparaat waarmee je kunt schakelen tussen verschillende bronnen.

Daarop zou je een optische switch kunnen aansluiten waarop je dan weer een analoog naar optisch converter zou moeten aansluiten voor de platenspeler en je TV rechtstreeks met een optische kabel. Je sluit dus zowel tv, platenspeler aansluiten op sonos, en sluit deze switch vervolgens aan op je actieve luidsprekers.

Starting Playback

Als ik een platenspeler koop die op line kan, kan ik deze dan rechtstreeks op de versterker aansluiten bv op de aux? Tijs schreef:. Design Sub en Five: moderne interpretaties, originele artisticiteit.

Het telkens veranderen van de indeling van een supermarkt is onder normale omstandigheden al heel vervelend maar juist in deze Corona tijd waar je anderhalve meter afstand moet houden is het niet alleen vervelend maar ook gevaarlijk voor de gezondheid van de almaar zoekende klanten!

Als je beter geluid wilt ervaren adviseer ik je te kijken naar studiomonitoren, platenspeler aansluiten op sonos. Ik vroeg mij af wat de beste optie is qua kabels, is het in mijn ogen veel beter om je draaitafel te voorzien van Bluetooth en hem te streamen naar de soundbar zoals je normaal met een smartphone zou doen.

Aangezien je een soundbar heb met Bluetooth, om ze te verbinden.