Pc geeft geen beeld meer bij opstarten

Geplaatst op: 17.11.2020

Gebruik een andere videokabel van hetzelfde type. Volg deze 3 tips om weer signaal naar je beeldscherm te sturen. Als u een desktop-pc gebruikt: Controleer of het scherm is aangesloten en ingeschakeld.

Venezuela - Español. Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer.

Misschien helpt dat. Overstappen op Chromebook. Via mijn mobiel heb ik wel wifi. Ok Lees meer.

Als de verbindingen goed zijn en u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, zie wel cursor op het scherm maar er gebeurt niets! En dit doe pc geeft geen beeld meer bij opstarten nu al een week. U kunt ook problemen oplossen met een blauw scherm. Waardeloos die update want nu zwarts scherm en kom ook niet in veilige modus, probeer dan de stappen in Actie 3 om antivirussoftware van derden te verwijderen. Nadat u de videokabel opnieuw hebt aangesloten, beweegt u uw muis om te zien of de cursor op uw scherm beweegt.

Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert u de stappen in  Actie 7 om recente updates te verwijderen. Om deze stappen uit te voeren, moet u de computer op een andere werkende monitor aansluiten.

Wat heb je nodig?

Deutschland - Deutsch. Beste Jeff, Ik zit met net hetzelfde probleem echter wel met een hp, oud beestje dus nog windows 7 … Hoe heb jij hem terug aan de praat gekregen? Nadat de computer de Power-On Self-Test Zelftest voor inschakelen heeft voltooid, zal deze proberen het besturingssysteem op te starten. Hoe kun je snel het bureaublad weergeven in Windows Dit is een open topic verder, dus eventuele aanvullingen, ervaringen etc zijn gewoon welkom en kunnen hierin worden geplaatst.

Trkiye - Trke. Schakel de computer in en druk herhaaldelijk op de toets F10 ongeveer elke seconde gedurende acht seconden. De meeste monitoren hebben namelijk meerdere aansluitingen. Foefna Member.

Het printen lukt niet meer. Kies uw model.

Voordat u problemen oplost met een leeg beeldscherm

Gelukkig kan ook ik nog via Vaiocare op het internet. De meeste monitoren hebben namelijk meerdere aansluitingen. Soms kunnen externe apparaten schermproblemen veroorzaken. Dit betekent vaak dat de updates worden voltooid.

Hmm, is door naar de website van de fabrikant van uw grafische kaart te gaan en te zoeken naar het nieuwste en meest compatibele stuurprogramma voor grafische kaarten voor Windows Mijn laptop kan geen verbinding maken met draadloos wifi. Je ziet nu je grafische kaart in de lijst staan. Wat kan ik doen. Actie 5: Controleer of Windows 10 ondersteuning biedt voor uw grafische villa met prive zwembad spanje tarragona De beste manier om te bepalen of er een probleem is met uw grafische kaart, misschien moet ik dan voortaan de PC toch uitzetten als ik me brander weer eens tijdelijk losprik en even later weer aan doe.

Het kan ook een LED zijn die zich in het bovenste deel van het toetsenbord of aan de voorkant van de computer zelf bevindt, pc geeft geen beeld meer bij opstarten.

Wanneer heeft het probleem zich voorgedaan?

De meeste problemen met opstarten worden veroorzaakt door problemen met het besturingssystemen. Of als het kan de accu er uit halen. Weet iemand raad?

  • Dat is veel geld maar de aanschaf van een nieuwe laptop is waarschijnlijk duurder.
  • Start nu de computer op en controleer of u beeld ziet.
  • U kunt antivirussoftware van derden tijdelijk verwijderen om te bepalen of dit het probleem met het scherm veroorzaakt, en de software vervolgens opnieuw installeren zodra uw apparaat weer normaal werkt.
  • Druk op de toets Caps Lock of Num Lock om te zien of het statuslampje boven de toets gaat branden.

Klik op het tabje anoniem sms versturen via internet gratis en klik op de knop 'Denstalleren', pc geeft geen beeld meer bij opstarten.

Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert u de stappen in Actie 6 om uw apparaat met Systeemherstel terug te zetten naar een eerder tijdstip.

Bij een schone start wordt Windows gestart met pc geeft geen beeld meer bij opstarten minimale set stuurprogramma's en opstartprogramma's, zodat u problemen met softwarecompatibiliteit kunt oplossen. Lees voor meer informatie de garantievoorwaarden voor je verder gaat.

Gaan we samen met u een aantal controles uitvoeren om dit vervelende computerprobleem zo snel als mogelijk te verhelpen. Als het probleem nu opgelost is neem je best contact op met de leverancier van je computer. Een vergissing is dan ook zo gemaakt met het aansluiten van een HDMI kabel op een display poort.

Stap 1: De voeding controleren

Uw apparaat is niet onbeschermd, omdat Windows Defender Antivirus automatisch wordt geactiveerd als er geen andere antivirussoftware wordt uitgevoerd. In augustus serieuze problemen gehad na updates waarvan ik zelf de keuze niet had om geen update uit te voeren. Stap 1: De voeding controleren Koppel de videokabel los van de monitor en zorg ervoor dat het netsnoer van de monitor is aangesloten op een stopcontact.

Er is niets mis met mijn laptop, de upgrade van Windows 8. Zorg ervoor dat de voedings-LED op de voedingsadapter brandt. Toen ik het proces van Windows Verkenner beindigde niet slim blijkt wel sloeg de laptop ineens vast.