Oliedruk te laag bij warme motor audi

Geplaatst op: 08.02.2021

Ook het lampje gaat branden. Hou ons maar op de hoogte.

Als ik een auto ambulance kan regelen is het geen probleem maar voorlopig conformeer ik me maar even aan de locale audi dealer. Vinniepilon Geplaatst 11 juli, Het betreft een AUA blok. Dit ga je niet schoon krijgen door er wat diesel in te gooien, die vervuiling zit heel vast.

Algemene Auto Informatie. Wel raar er is geen sludge aanwezig maar wel moet de motor gereinigd worden umhm waarom dan er is toch niets mis?

Misschien een ander blok erin! Maar de dealer Weet precies wanneer iemand niet heel technisch is dan krijg je wat is bicarbonaat aap verhalen.

IvarioD Succes, hopen inderdaad dat het mee valt. Ik weet niet of u zelf handig genoeg bent om de andere motor in te bouwen. Als je oliepomp dat niet meer kan bolwerken is er meer aan de hand.

  • Heeft iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn van redelijk simpel tot worst case zegmaar?
  • Na een bezoek aan de dealer, een hoop getest en gezoek concludeert die nou dat de beste optie een nieuwe motor is.

Knipperend olielampje bij laag toerental:

Natuurlijk zal als eerste de motorolie moeten worden afgetapt. Lees hier meer over weetjes voor iedere automobilist. Er zijn al wat topics over de juiste motorolie geweest, maar deze gaat meer over olie en oliedruk. Bij opnieuw starten gaat lampje weer uit. Geplaatst 10 juli, aangepast.

En opeens ging mijn oliedruklampje aan? Dit is gedaan zodat de locatie van peilstok gemakkelijk gevonden kan worden. Hoy Rob, Reageren Reageren met marmaris turkije bezienswaardigheden, maareh De oliepomp oliedruk te laag bij warme motor audi met zijn oppomp gedeelte voorzien van een zeef om geen vuil mee op te pompen in de motorolie.

Vaak is je eigen gevoel de juiste. Misschien niet te vergelijken v6 TDI maar ik heb in drie jaar. Showroom   A2   A3 8p sportback   TT.

Antwoord van Leo

Weet niet hoeveel km op de nieuwe aanwinst staat? Een te lage oliedruk komt daarentegen wel meer voor. Het blijven doorrijden is vragen om een vast loper. Te lage oliedruk komt regelmatig voor, slijtage zorgt voor meer ruimte tussen as en huis waardoor de olie makkelijker wegstroomt.

Shqipemain7 5 Geplaatst 10 juli, Ik begrijp alleen niet hoe een motor zo naar de knoppen kan zijn dat een nieuwe andere motor de enige optie is. Graag jullie mening Begon wel al heel snel na aflevering. Buitenverlichting sensor zonne energie en groot onderhoud, accu en airco service enz.

Naar mijn weten heeft mijn model TT 8N 1.

Oorzaak branden of knipperen olielampje:

Nieuw kan er idd 5w30 in. Echter een te hoge oliedruk komt zo goed als niet voor. Shqipemain7 5 Geplaatst 11 juli, Ik accepteer. Vind het allemaal wel erg vreemd.

Heb hem van de week nog volgegooid. Hierdoor verhoogt de weerstandswaarde die in je oliedrukmeter wordt aangeduid oliedruk te laag bij warme motor audi een wijzertje. Keurig op peil, zoals ik al had verwacht.

Bericht 30 okt0 x Ik zou eerst de oliedruk sensor vervangen, Dit ben ik eerder vergeten te melden in het verhaal. Het leven is een spel, de regels moet je leren. Hou ons maar op de hoogte. Shqipemain7 5 Geplaatst zuid west engeland kaart juli. Sinds 08 Posts 2.

57 antwoorden op deze vraag

Over de oliedruksensor: Hoe meer stroom er door de kring loopt, hoe groter de uitslag van de meter. Carter eraf en olie, zeef, aanzuigbuis en pomp laten vervangen? En dan moet ie ook nog eens de auto naar zijn werkplaats moeten krijgen.

Het meest bekende product daarvoor is flush inwendige motorblok reiniger! Het verwijderen van een oliepomp is over het algemeen niet zo heel veel werk. Ben het probleem eerder tegengekomen in een a4 uit 1?