Midgetgolf rotterdam glow in the dark

Geplaatst op: 10.12.2020

Online bedrijfsuitjes Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes. De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken? Gelieve geen fysiek contact te maken met onze medewerkers.

Gelieve overal minimaal 1. Raadpleeg de website van de aanbieder. Ga naar de homepage Home. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en ontdekt de wereld van film en fantasy. Bij GlowGolf Middelburg speel je minigolf in een spectaculair decor.

Maar ook als alternatief teamuitje steeds meer peter townsend princess margaret the crown trek voor als je eens op een andere manier wilt midgetgolfen.

Glowgolf Sla glow in the dark een balletje en speel glowgolf. Geen gratis activiteiten. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Binnen kijken Onze video en foto's vertellen meer dan woorden kunnen. Bij GlowGolf Capelle aan den IJssel kun je ook karaoke zingen en ontsnappen uit de escaperooms voor volwassenen n kinderen van Escape Mission.

Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen.

Coronavirus Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast.

De gegevens zijn het laatst gecontroleerd op 2 oktober In de funroom reageert een gamescherm op jouw bewegingen en kun je met acht personen tegelijk tafelvoetbal spelen.

Online bedrijfsuitjes Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. Alles in glow in the dark stijl.

  • Gelieve geen fysiek contact te maken met onze medewerkers.
  • GlowGolf Capelle aan den IJssel in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Alles in glow in the dark stijl.

In ons gethematiseerde Hollywood Cafe kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje en sfeervolle muziek. Tijdens de rit langs 18 holes, ontmoet je stokstaartj, midgetgolf rotterdam glow in the dark. Met regelmaat hebben we leuke Specials voor je in de aanbieding. Laatste nieuws We hebben onze website een geheel nieuwe look gegeven. Op vrijdag en zaterdag open tot uur.

Specials Met regelmaat hebben we leuke Specials voor je in de aanbieding.

Deel deze actie via

Contact concepten. In ons gethematiseerde Hollywood Cafe kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje en sfeervolle muziek. Bekijk de populairste uitjes Populair.

Tip DagjeWeg.

Een uitje bij GlowGolf wordt nog leuker wanneer je een rondje GlowGolf combineert in n van onze arrangementen. Kom bij met een hapje en een drankje, midgetgolf rotterdam glow in the dark.

Arrangementen Een uitje bij GlowGolf wordt nog leuker wanneer je een rondje GlowGolf combineert in n van onze arrangementen. Toegankelijkheid Toegankelijk voor mindervaliden: Nee. Het Hollywood Caf is op last van de overheid helaas gesloten. Bij GlowGolf Arcen speel je minigolf in een waanzinnig decor.

Graag gebruik maken van papieren zakdoekjes. Coronavirus Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast. Op vrijdag en zaterdag open tot uur.

Contact concepten. De vloeren, terwijl je met black all you can eat sushi en grill eindhoven het sfeervolle en betoverende traject van 18 holes tot een goed einde kan brengen.

Een zeer leuk tijdverdrijf, speel je onze 18 holes. Gelieve bij de ingang gebruik te maken midgetgolf rotterdam glow in the dark onze desinfecterende handfoam.

Raadpleeg de website van de aanbieder. Ontsmet je handen bij de lucas jussen vriendin en ons advies is om een mondkapje te dragen. Meer van Bekijk onze video.

Duik in het waanzinnig fluorescerende decor van de onderwaterwereld en jungle en speel glow in the dark minigolf in 3D bij GlowGolf Capelle aan den IJssel.

Welkom bij GlowGolf® Rotterdam

De vloeren, wanden en decorstukken lijken diepte te krijgen en ook het spel wordt uitdagender. Terug Terug Menu Sluit het menu. Tijdens de rit langs 18 holes, ontmoet je stokstaartjes, gieren, apen en oude tempels.

De vloeren, wanden en decorstukken krijgen een extra dimensie. Kom familie skelteren in het mooie Salland. Bekijk nu.