Macrogol en elektrolyten ratiopharm 13 7 g bijsluiter

Geplaatst op: 19.02.2021

Voeg ml water toe. Weergave met pagina beginnen:. Darmspoeling: begin de avond voor uw behandeling of op de dag van uw behandeling.

Neem contact op met uw arts of apotheker indien u ongerust bent. Krijgt u veel last van een bijwerking? Een tot drie keer per dag 1 sachet. Bij darmspoeling : gebruik dit middel tot alle drank die is voorgeschreven op is. Gebruik voor aambeien. Dit komt door de plotseling grote hoeveelheden vocht die het lichaam te verwerken krijgt.

In de apotheek is een brochure verkrijgbaar met tips Gifwijzer. Gebruikt u medicijnen op recept of die u zonder recept koopt. Voorzichtigheid is geboden bij patinten met een verminderde nierfunctie of patinten op een gecontroleerd kaliumdieet. Roer dit goed totdat het poeder helemaal is opgelost. Duurt het minder dan 4 uur. Kijk voor de juiste dosering altijd op het etiket van de apotheek of in de bijsluiter.

De gebruikelijke dosis voor fecale impactie volledige, ernstige verstopping bedraagt 8 sachets per dag. Neem de dosis dan verdeeld over de dag.

Lange informatie

U kunt bijwerkingen ook rechtstreeks melden via. De gebruikelijke dosis voor fecale impactie volledige, ernstige verstopping bedraagt 8 sachets per dag. Ook kunt u last hebben van winden laten, afwisselend verstopping of dunne ontlasting diarree , een opgezette buik of slijm bij de ontlasting.

De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

  • Gebruik dit middel altijd precies zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Overleg dan met uw arts.
  • Ontlasting dun houden is erg belangrijk, anders is het erg pijnlijk en komt er bloed mee.

Heeft u nog andere vragen over het gebruik van dit geneesmiddel! Het beste advies krijgt u bij uw eigen apotheek. Maar gebruik Nadere informatie. Er zijn van dit middel geen belangrijke wisselwerkingen met andere medicijnen bekend. Bij verstopping :.

Vergiftiging

Zoals elk geneesmiddel kan Macrogol en elektrolyten CF 13,7 g, poeder voor drank bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken. Het helpt om een comfortabele darmbeweging te krijgen zelfs als u al een tijd last heeft van verstopping constipatie. Los de benodigde hoeveelheid op in 1 liter water. Behalve het gewenste effect kan dit medicijn bijwerkingen geven.

Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen. Package leaflet 1. De 8 sachets dienen elke dag binnen 6 uur te worden ingenomen gedurende maximaal 3 dagen als dit nodig is. EAN-code:. Mogelijke bijwerkingen 5.

Macrogol en electrolyten ratiopharm 13,7 g, poeder voor drank

Psylliumvezels PCH suikervrij, granulaat in sachets 3,6 g psylliumvezels 1. Hierdoor raakt u minder snel uitgedroogd door het laxeren. Schrijf zelf over uw ervaring. Hoe ziet Macrogol en electrolyten ratiopharm 13,7 g eruit en hoeveel zit er in een verpakking?

Gooi alle drank die binnen 24 uur niet is opgemaakt weg. Bent u benieuwd hoe het apotheek. Een team van apothekers beantwoordt uw vraag in principe binnen enkele werkdagen. Macrogol en elektrolyten CF 13,7 g, om de darmen snel leeg te maken en bij koenigsegg regera te koop met verstopping.

Het wordt soms gebruikt bij vergiftigingpoeder voor drank heeft geen invloed op de rijvaardigheid en op het vermogen om machines te bedienen. Sla de vergeten dosis dan over, macrogol en elektrolyten ratiopharm 13 7 g bijsluiter. Gebruik Nadere informatie.

Verstopping

Hoe gebruikt u dit middel? Als u stopt met het gebruik van dit middel Om de behandeling te doen slagen dient u altijd de kuur af te maken zoals beschreven in de bijsluiter of zoals uw arts of apotheker heeft voorgeschreven. Als u wordt behandeld voor fecale impactie kan het makkelijker zijn om 8 sachets op te lossen in 1 liter water om de oplossing verspreid over 6 uur op te drinken.

Bijsluiter: Informatie voor de patint? Duur van de behandeling Verstopping De duur van de behandeling bij verstopping is gewoonlijk niet langer dan 2 weken?

Eventueel kunt u de huid rond de anus poepgat beschermen met een beetje vaseline of zinkzalf.